Jedini razlog je zato sto si glup k'o qurac, pa nisi u stanju da sastavis dvije rijeci, a da u isto vrijeme imaju smisla.
Mogu misliti, da mi je samo pogledati tvoj skolski dosije, da vidimo jesil' igdje presao 3 i jesil ikada bio u Srednjoj skoli.
To je tvoja predrasuda, dok za razliku od mene, za tebe znamo da si glup i bez "etikete".
?
Koja gomila gluposti i nebuloznih rijeci ??? Kakva je to "majmunska" muzika ??? I kako je to potrebno biti "jedan" da bi je razumio ??
Sledeci put se prvo umij, pa dodji da napises poruku, al' nastavi sa onim kratkim, jer vidim da ovako se tacno gubis u svim ovim slovima, jbg. uzmi bukvar mozda ga provalis nekada.
Ma ne, to sam ja negdje cuo od tebe tako pametnog, pa sam eto ubacio u poruku. Nemam pojma sta znaci ......
Eh bas mi je drago da to nisi ti i tvoji mansonski drugari, puni ste ljubavi, samo kako lijepo izgledate i oblacite se, crveno crni plast, neke crne sminke po licu, prava djeca ljubavi.
Ovo nebi odgonetnula ni grupa najsposobnijih doktora. Covjece kakve su sada opet ovo debilne izjave ?
Nema sve si pogodio, k'o prstom u oko .... Ti si izgleda neki glupi klinac, pa pricas ovako mnogo gluposti u jednom postu ?
Ne, ne nisi ti lud, ludi su svi drugi ! Prvo nemas pojma o kome pricas (JV), druga ta "jadna muzika" je najkvalitetnija na Balkanu, ti "jadni" muzicari su najkvalitetniji muzicki sastav bili na Blaklanu. Taj jadni sastav je bez marketinga, imao milionski tiraz, dok za neke danas i reklama svakih dva sata na 50% TV stanica, nemoze da proda niti 50000 nosaca zvuka. Ti "jadni" ljudi su okupljali rekordne brojeve ljudi na koncertima. Ti "jadni" ljudi su napravili preko 1000 pjesama, koje ce uvijek da zive. Ti "jadni" ljudi su imali podrsku sa prostora citave SFRJ i mnogo, mnogo sire, Bugarska, Madjarska itd. Al' dobro tvoj zakrzljali mozak nemoze to da shvati, da apsolutna vecina ne grijesi, vec ima u svojoj praznoj glavi misao, "Ne, nisam ja lud, oni su ludi (glupi)".