behemoth
Primećen član
- Poruka
- 932
npr H2O2, vodonik-peroksid...
E bre! A ja pao na popravni....
E bre! A ja pao na popravni....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh nek me je prosvijetlio jedan zakrzljali organizam, koji nije u stanju da sastavi dvije rijeci i da vodi normalan i razuman dialog, vec sve se svodi "idiot, glup itd itd". Zao mi je, al' mislim da ti je priroda uskratila dar razmisljanja. Ovdje nisam niti jednom iznjeo neargumentovan komentar, rekao sam i prije, a evo moram zbog takvih kao sto si ti i da ponovim, pronadji JEDNU ( 1 ) zamjerku na rad Juznog vetra i onda dodji ovdje sa argumentima, pa da malo porazgovaramo. Potpuno stojim iza njihovog rada i budi siguran da neces ostati bez odgovora sa moje strane. Mozes ti i dalje da nastavis da komuniciras na taj imbecilski nacin, al' vjeruj mi nije bitno k'o ovdje sta slusa, ako taj neko ima i malo mozga zakljucit ce da ti tvoji postovi koji se svode na 2-3 uvredljive rijeci je upravo taj primitivizam i upravo si ti taj "seljacki *****", koji je jadan pronasao srecu u tami, u anarhiji i svemu onome sto je naopako i sto nikada nije, niti ce biti normalno na ovom Balkanu. Zalosno je da si toliko zalutao u zivotu i jos je zalosnije sto ces za sobom vjerovatno povuci i svoju djecu, jer sta ocekivati od nekoga, kome iskrena ljubav predstavlja idiotizam ?!! Pretvaramo se u jednu bolesnu i izgubljenu naciju, gdje se nekim zapadnim putem, sve vise i vise unosi mrznja i pakost medju ljudima. Zalosno, ali istinito.Makijavelli:guliver i sucur su dva seljacka pedera
Hvatajte jednu podrshku.Najvishe mi se svidjaju pesme koje su napisane za mene i mogu da vam kazem da omladina dosta slusha narodnjake, pre nekoliko dana kad sam se shetala chula sam kroz otvorene prozore samo narodnjake i to najvishe nova Ceca koja se bash zavrtela odmah.Uvek se ponovo odushevim kad pomislim da svi oni slushaju te pesme koje su napisane o meni.jerotije:Ima li ko da da podrsku narodnjacima ? Ovde samo neki metalci-narkomani..........![]()
TESKI SU TAKVI KAO STO JE ON,UVEK MORAS DA SE NAPINJES KAO KONJ I DA PUSTIS VODU DA BI OTISAO,ALI PONEKAD OCE I DA SE ZAGLAVI PA MORAS DA GA GURAS SA MOTKOM,ALI I KAD ODE IMA I DALJE DA TI SMRDI.Slim_ShadY:guliver pokusava da ode ali nikako da krene![]()
Tamplja_90:@Guliver s 2 r
Nadji si psihijatra...Njih placjaju da se bave s takvim problemima a ne nas...
Makijavelli:guliver i sucur su dva seljacka pedera
Makijavelli:slusaj majmune,razlog zasto ostavljam kratke i uvredljive poruke tebi i tvojim homosapiens drugarima je jednostavan previse sam pametan da bi uopste i ulazio u neku tezu konverzaciju sa tobom i tebi slicnim,samim slusanjem te muzike si sebe etiketirao kao glupog,to je majmunska muzika a i potrebno je biti jedan da bi je razumeo,iz istog razloga je ja ne slusam zato sto ne razumem govna o kojim oni pevaju za razliku od tebe,a to si vec zakljucio iz gore navedenog,dalje anarhija je veoma teska rec za tebe ne moj da je koristis ako ne znas sta znaci,a mrznju su stvorili primitivci kao ti,samim prihvatanjem primitivizma ostavio si malo prosora zdravom razumu,i tvoj mozak se preselio direktno u cmar,tako da ti koristis dupe za razmisljanje a ne mozak,sto ti verovetno pricaju svaki dan pa prosipas pamet po forumima,umesto medju zivim ljudima,i za kraj moja deca definitivno nece odrasti pored ljudi kao ti koji prihvataju sve sto im se servira a odbacuju sve sto je dobro i to pravdaju najglupsim i najtipicnijim izjavama mogucim,kao da je zapad bolestan,pa gde ti zivis jel imas ti tv,gledaj ga malo i ukljuci mozak kad obradjujes informacije bice ti sve jasnije,ali da ti pojasnim neke stvari ukratko,ti si jadnik koji hoce da bude pametan ali ne moze,ponosis se svojom zemljom iako nemas sta da jedes kuci,radis neki prosecan posao ali si zadovoljan jer si svestan da u stvari ne znas nista i niko te tako glupog nece,riba ti izgleda kao konzerva,vozis krs od auta i zivis u kuci na 2 sprata od kojih je samo jedan dovrsen,drugovi su ti svi glupsi od tebe(ako je to moguce)zato sto ne zelis da shvatis ko i sta si u stvari i kolko znasjel ti je to dosta pgledaj se u ogledalo i reci da nisam u pravu,a za kraj evo ti jedna recenica i neka ti do kraja zivota odzvanja u toj praznoj glavi,zivi svoj jadni zivot i uporedo sa njim slusaj svoju jadnu muziku JER COBANE MOJ ZA BOLJE NISI I NIKADA NECES BITI!!!!!
Ne znam na koju miru ali dobro,a ocekivao sam takav odgovor jer je najlakse pobeci od istine,a ti si u tolikoj zabludi da sam morao da ostavim toliki komentar da bi ti razumela poentu!Tamplja_90:@Guliver s 2 r
Mrzi me da citam kilometarske komentare koji zauzimaju 3 strane...I ostavi ti mene na miru,OK?
Sucur:Eh nek me je prosvijetlio jedan zakrzljali organizam, koji nije u stanju da sastavi dvije rijeci i da vodi normalan i razuman dialog, vec sve se svodi "idiot, glup itd itd". Zao mi je, al' mislim da ti je priroda uskratila dar razmisljanja. Ovdje nisam niti jednom iznjeo neargumentovan komentar, rekao sam i prije, a evo moram zbog takvih kao sto si ti i da ponovim, pronadji JEDNU ( 1 ) zamjerku na rad Juznog vetra i onda dodji ovdje sa argumentima, pa da malo porazgovaramo. Potpuno stojim iza njihovog rada i budi siguran da neces ostati bez odgovora sa moje strane. Mozes ti i dalje da nastavis da komuniciras na taj imbecilski nacin, al' vjeruj mi nije bitno k'o ovdje sta slusa, ako taj neko ima i malo mozga zakljucit ce da ti tvoji postovi koji se svode na 2-3 uvredljive rijeci je upravo taj primitivizam i upravo si ti taj "seljacki *****", koji je jadan pronasao srecu u tami, u anarhiji i svemu onome sto je naopako i sto nikada nije, niti ce biti normalno na ovom Balkanu. Zalosno je da si toliko zalutao u zivotu i jos je zalosnije sto ces za sobom vjerovatno povuci i svoju djecu, jer sta ocekivati od nekoga, kome iskrena ljubav predstavlja idiotizam ?!! Pretvaramo se u jednu bolesnu i izgubljenu naciju, gdje se nekim zapadnim putem, sve vise i vise unosi mrznja i pakost medju ljudima. Zalosno, ali istinito.
Makijavelli:jaaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooooo,jjaaaaaaaaaaaaaaaooooooooooo,govnarijo jedna,pa gde si bre naucio da seres tolko govnjaivko jedan,****** ala smrdis na govna
A evo da tvoj mali kikiriki sized mozak shvati: DAJ BRE NE SMARAJ ME VISHE,OK????Guliverr:Ne znam na koju miru ali dobro,a ocekivao sam takav odgovor jer je najlakse pobeci od istine,a ti si u tolikoj zabludi da sam morao da ostavim toliki komentar da bi ti razumela poentu!
Makijavelli:inficirace ti se krajnici od sve te balege koja ti izvire iz usta,kupi nesto za ispiranje
Makijavelli:a to su pesme kao,glupa sam,mojne da,zagusljivo,pa ti se ponosis zato sto to slusas glupaco,pa jel znas onu staru izreku,ali zapamti ovo sto cu da ti kazem glupa kretenuso,ukljuci to malo mozga sto imas ili zapisi negde,slusaj narodnjake JER ZA BOLJE I NISI SELJANCURO!!!
Jedini razlog je zato sto si glup k'o qurac, pa nisi u stanju da sastavis dvije rijeci, a da u isto vrijeme imaju smisla.Makijavelli:slusaj majmune,razlog zasto ostavljam kratke i uvredljive poruke
Mogu misliti, da mi je samo pogledati tvoj skolski dosije, da vidimo jesil' igdje presao 3 i jesil ikada bio u Srednjoj skoli.i uvredljive poruke tebi i tvojim homosapiens drugarima je jednostavan previse sam pametan da bi uopste i ulazio u neku tezu konverzaciju sa tobom i tebi slicnim
To je tvoja predrasuda, dok za razliku od mene, za tebe znamo da si glup i bez "etikete".samim slusanjem te muzike si sebe etiketirao kao glupog,
?to je majmunska muzika
Koja gomila gluposti i nebuloznih rijeci ??? Kakva je to "majmunska" muzika ??? I kako je to potrebno biti "jedan" da bi je razumio ??i potrebno je biti jedan da bi je razumeo
Ma ne, to sam ja negdje cuo od tebe tako pametnog, pa sam eto ubacio u poruku. Nemam pojma sta znaci ......dalje anarhija je veoma teska rec za tebe ne moj da je koristis ako ne znas sta znaci
Eh bas mi je drago da to nisi ti i tvoji mansonski drugari, puni ste ljubavi, samo kako lijepo izgledate i oblacite se, crveno crni plast, neke crne sminke po licu, prava djeca ljubavi.a mrznju su stvorili primitivci kao ti
Ovo nebi odgonetnula ni grupa najsposobnijih doktora. Covjece kakve su sada opet ovo debilne izjave ?i tvoj mozak se preselio direktno u cmar
Nema sve si pogodio, k'o prstom u oko .... Ti si izgleda neki glupi klinac, pa pricas ovako mnogo gluposti u jednom postu ?nemas sta da jedes kuci,radis neki prosecan posao ali si zadovoljan jer si svestan da u stvari ne znas nista i niko te tako glupog nece,riba ti izgleda kao konzerva,vozis krs od auta i zivis u kuci na 2 sprata od kojih je samo jedan dovrsen,drugovi su ti svi glupsi od tebe
Ne, ne nisi ti lud, ludi su svi drugi ! Prvo nemas pojma o kome pricas (JV), druga ta "jadna muzika" je najkvalitetnija na Balkanu, ti "jadni" muzicari su najkvalitetniji muzicki sastav bili na Blaklanu. Taj jadni sastav je bez marketinga, imao milionski tiraz, dok za neke danas i reklama svakih dva sata na 50% TV stanica, nemoze da proda niti 50000 nosaca zvuka. Ti "jadni" ljudi su okupljali rekordne brojeve ljudi na koncertima. Ti "jadni" ljudi su napravili preko 1000 pjesama, koje ce uvijek da zive. Ti "jadni" ljudi su imali podrsku sa prostora citave SFRJ i mnogo, mnogo sire, Bugarska, Madjarska itd. Al' dobro tvoj zakrzljali mozak nemoze to da shvati, da apsolutna vecina ne grijesi, vec ima u svojoj praznoj glavi misao, "Ne, nisam ja lud, oni su ludi (glupi)".slusaj svoju jadnu muziku
Makijavelli:TESKI SU TAKVI KAO STO JE ON,UVEK MORAS DA SE NAPINJES KAO KONJ I DA PUSTIS VODU DA BI OTISAO,ALI PONEKAD OCE I DA SE ZAGLAVI PA MORAS DA GA GURAS SA MOTKOM,ALI I KAD ODE IMA I DALJE DA TI SMRDI.