Tamplja_90:
Bas mi je drago da sam nekog nasmejala...A samo da znas slusala sam ti ja Draganu Mirković(doduše,sad se toga radije ne bih sećala...

)
,a da budem iskrena nisam ni naišla na neki koji mi se sviđao(u bilo kojoj vrsti muzike...toliko od mene,nemam namru da se išta više raspravljam s budalama...
Love Ya All
KisS!!!
Vidi ponavljam ti, suvise si djevojcica da bi shvatila neke stvari, kao prvo slusala sam Draganu Mirkovic mi nista ne govori, jer ja upravo iz mnogih razloga i naglasavam JUZNI VETAR, zato sto svi nabrojani pjevaci su bili kraljevi u njemu, dok nakon napustanja JV-a su poceli da suradjuju sa kic-mejkerima. Zbog toga je veoma bitno ovo Juzni vetar !
Drugo "slusala sam" kao ti si neka osoba sa velikim i bogatim muzickim iskustvom i znanjem, pa ono "slusala sam i idiotski je", a ne djevojcica koja jos uvijek nezna jeli je donijela roda i koja ostavlja kolacice dedamrazu i umornim jelenima.
I meni je text te pesme totalno idiotdski
Ah da, "Srusio sam stan" je prava stvar po tebi, eh ti roditelji. Zao mi te je dijete iskreno, pjesme posvecene iskrenoj ljubavi i tekstovi koji pricaju jednu ljubavnu, cesto istinitu, pricu, samo sto smo "slijepi" pred tom istinom, za tebe su idiotski ?
Nije to toliko tuzno, hajde razumijem dijete si, pa ne razumijes zivot i ljubav, al' sta je sa starijom populacijom, koja uzore trazi u mansonima i slicnima ??
Hocemo li u buducnosti kupovati poderanu odjecu, kaciti bodlje po rukama, licu, tenama, rukavima ? Hocemo li djecu biti svaki dan, zato sto njihovi mansonski roditelji nemaju vise cime da se puknu u venu, hocemo li dijete odmah zamotavati u crno, ne sisati i ne kupati ga, jer zaboga to je sasvim cool. Gledam takve skoro svaki dan po ulici, samo izadju iz prolaza pre prvog prolaznika i ni a ni b, vec odmah imas li mi dati marku ??!!!, sav podbuo, zapusten.
Svaka vam cast primitivni balkanski narode, pa kada sve ono sto nevalja prihvatate objerucke sa zapada. Da, da to je privitimizam, a ne iskreno voljeti i iskazati tu ljubav, koju neki nazivaju idiotizam.
Ehhhh...