Ujedinjene teme o narodnjacima

• Začetnik teme Začetnik teme keka7
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
and once again-blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah...
action-smiley-002.gif
action-smiley-002.gif
action-smiley-002.gif

Ocean_state:
Wish I never loved you
Ever fallen in love
I don't exist
Wholle lotta love
Angie
The one I love
I was made 4 lovin' you baby
i mnoooooogo vise

Te pesme sa tim tvojim ne mozes porediti.
Prve 3 su punk. I sad ti reci nesto. Stavicu uskoro i text.
A ti nemoj da diras Tamplju. U svim pogledima je bolja od tebe.
Naravno to se nemoze porediti.
Sta da ti kazem ?!
Eh evo neznam sta da radim sa sobom, Ocean_state mi rece da je klinka bolja od mene u svim pogledima ?!!

Tamplja_90:
Bas mi je drago da sam nekog nasmejala...A samo da znas slusala sam ti ja Draganu Mirković(doduše,sad se toga radije ne bih sećala...:roll: )
,a da budem iskrena nisam ni naišla na neki koji mi se sviđao(u bilo kojoj vrsti muzike...toliko od mene,nemam namru da se išta više raspravljam s budalama...

Love Ya All
KisS!!! ;)
Vidi ponavljam ti, suvise si djevojcica da bi shvatila neke stvari, kao prvo slusala sam Draganu Mirkovic mi nista ne govori, jer ja upravo iz mnogih razloga i naglasavam JUZNI VETAR, zato sto svi nabrojani pjevaci su bili kraljevi u njemu, dok nakon napustanja JV-a su poceli da suradjuju sa kic-mejkerima. Zbog toga je veoma bitno ovo Juzni vetar !
Drugo "slusala sam" kao ti si neka osoba sa velikim i bogatim muzickim iskustvom i znanjem, pa ono "slusala sam i idiotski je", a ne djevojcica koja jos uvijek nezna jeli je donijela roda i koja ostavlja kolacice dedamrazu i umornim jelenima.
I meni je text te pesme totalno idiotdski
Ah da, "Srusio sam stan" je prava stvar po tebi, eh ti roditelji. Zao mi te je dijete iskreno, pjesme posvecene iskrenoj ljubavi i tekstovi koji pricaju jednu ljubavnu, cesto istinitu, pricu, samo sto smo "slijepi" pred tom istinom, za tebe su idiotski ?
Nije to toliko tuzno, hajde razumijem dijete si, pa ne razumijes zivot i ljubav, al' sta je sa starijom populacijom, koja uzore trazi u mansonima i slicnima ??
Hocemo li u buducnosti kupovati poderanu odjecu, kaciti bodlje po rukama, licu, tenama, rukavima ? Hocemo li djecu biti svaki dan, zato sto njihovi mansonski roditelji nemaju vise cime da se puknu u venu, hocemo li dijete odmah zamotavati u crno, ne sisati i ne kupati ga, jer zaboga to je sasvim cool. Gledam takve skoro svaki dan po ulici, samo izadju iz prolaza pre prvog prolaznika i ni a ni b, vec odmah imas li mi dati marku ??!!!, sav podbuo, zapusten.
Svaka vam cast primitivni balkanski narode, pa kada sve ono sto nevalja prihvatate objerucke sa zapada. Da, da to je privitimizam, a ne iskreno voljeti i iskazati tu ljubav, koju neki nazivaju idiotizam.
Ehhhh...

Hocemo li u buducnosti kupovati poderanu odjecu, kaciti bodlje po rukama, licu, tenama, rukavima ? Hocemo li djecu biti svaki dan, zato sto njihovi mansonski roditelji nemaju vise cime da se puknu u venu, hocemo li dijete odmah zamotavati u crno, ne sisati i ne kupati ga, jer zaboga to je sasvim cool. Gledam takve skoro svaki dan po ulici, samo izadju iz prolaza pre prvog prolaznika i ni a ni b, vec odmah imas li mi dati marku ??!!!, sav podbuo, zapusten.
Svaka vam cast primitivni balkanski narode, pa kada sve ono sto nevalja prihvatate objerucke sa zapada. Da, da to je privitimizam, a ne iskreno voljeti i iskazati tu ljubav, koju neki nazivaju idiotizam.
Ehhhh...

Jok bre nego treba da idemo goli ulicama i da izgledamo ko oni tranvestiti iz Granda,to je mnooogo pristojnije i normalnije... 8-)
Pa i ja svako vece vidjam devojke od 16 godina koje izgledaju k'o da imaju 26 od te sve sminke(lice im ne pamti kad je videlo sunca) a oblace su u neke dop*chnjake i majce koje vise lice na donji ves...I onda negde oko 2 kad svi krecju kucji vidis ih u nekim extra skupim kolima sa nekim tipom od 20-30 godina...Boga pitaj sta cje da rade posle...I sad je to kao normalnije od ovoga sto si ti napisao....(Ne moj pogresno da me shvatis,i ja mislim da je Manson poremecjen...ali ovo je isto tako uzasno...) I onda sam ja dete koje nema pojma ni o cemu... :roll: :|

Tamplja_90:
Jok bre nego treba da idemo goli ulicama i da izgledamo ko oni tranvestiti iz Granda,to je mnooogo pristojnije i normalnije... 8-)
Pa i ja svako vece vidjam devojke od 16 godina koje izgledaju k'o da imaju 26 od te sve sminke(lice im ne pamti kad je videlo sunca) a oblace su u neke dop*chnjake i majce koje vise lice na donji ves...I onda negde oko 2 kad svi krecju kucji vidis ih u nekim extra skupim kolima sa nekim tipom od 20-30 godina...Boga pitaj sta cje da rade posle...I sad je to kao normalnije od ovoga sto si ti napisao....(Ne moj pogresno da me shvatis,i ja mislim da je Manson poremecjen...ali ovo je isto tako uzasno...) I onda sam ja dete koje nema pojma ni o cemu... :roll: :|

e ni jedno ni drugo nije normalno i ti Tamplja a i osoba kojoj si replicirala bolujete od predrasuda!

Tamplja_90:
Od kojih predrasuda?Od hodanja ulicom polu go? Pa naravno...meni to nije normalno...:roll:

evo to je bas predrasuda, to sto neko peva u grandu ne znaci da je polu go, kao ni to da je neko panker samo ako nosi martinke,,,,Lukas, braca Matici,Haris i sl. pevaju u Grandu, da li si ih nekada videla polugole ili gole, ja iako gledam Grand jos nisam!

Dakle to je generalizovanje i predrasuda!

Makijavelli:
u bre guliver,inteligencija ti iz dupeta izvire a ne mozes da provalis da te saki podjebava,i ovo je trebi dobra pesma,sad mi je sve jasno

ne znam sta ti je jasno i da li ona zajebava ili ne to neka ona kaze a da meni je to divna pesma,inace licno poznajem coveka koji je autor teksta,doduse ne i pevac i licno znam i kome je pesma posvecena! I da divna je pesma, svak ko je nekada izgubio sebi dragu osobu a narocito u cvetu mladosti shvatice to!

Inace poslednji stih pesme glasi MRZIM KAD MI UMRE NEKO DRAG,tako glasi u prvobitnoj verziji!

Back