Pajper
Poznat
- Poruka
- 9.902
ma da! A o tome ko ga...ne bih da razmisljam! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
CobRa-SiC-:Makaveli... evotigana... jasam *Bratislav*Nikolić*...... zajebosam te... umri.
![]()
Guliverr:E pa da ti kazem tvoje pravo je da nesto vidis kako zelis, ili eventualno kako mozes, ali evo u cemu je problem- On "pljuje po necemu sto je popularno" , hade da ostavimo po strani to jeli kvalitetno ili ne ali popularno jeste, zasto pljuje,ne bas zato sto je ogorcen preterano, vise zato sto ce pljuvanjem neceg popularnog istovremeno doprineti tome da se i za njega cuje.... stara praksa a svi koji mislite da je "pljuvao" zato sto mu to osobito smeta, zalim ali ste naivni jer verujem da mu mnoge druge stvari vise smetaju pa nije reagovao, uostalom ako mu to najvise smeta, onda je on presrecan covek!
I da postoje divne stvari o kojima se moze pisati pevati i koje mogu biti inspiracija, LJUBAV, PRIJATELJSTVO itd, razne lepote zivota, jadan je onaj ko spada na to da mu osnovna stvaralacka motivacija bude da nekoga kinji i ruzi!
Guliverr:E pa nemoj da mislis da sam ja za Evropsku Uniju, ne niti jesam niti nisam za ulazak u istu,prosto nemam misljenje sta je po tom pitanju pametno jer ima cvrstih argumenata i ZA I PROTIV! Ali zasto sam onako odreagovao gore, pa zato sto je jedan od vrlo cestih, inace nebuloznih argumenata od strane istomisljenika one gore nevaspitane osobe kojoj se ti divis, - citram: znate Grand je bruka i sramota, dok nas narod slusa takvu muziku ,nikada necemo uci u EU! To doduse nije izjavio on ali se takve gluposti cesto srecu, ili argument: ma to slusaju nevaspitani i neobrazovani glupaci! A on sve fin I obrazovan sa onakvim izrazavanjem! Mora da su ga na postdiplomskim studijam ucili onakvom izrazavanju!
Stvarno SVASTA!
I ti se lozis na nju ili i ti mislis da ima dobru guzu?saki8050:i ja isto...![]()
da guliverre!!!Guliverr:svaka cast,zaista od coveka poput tebe nisam nista vise ni ocekivao, nego dode mi da te pitam nesto - kako je kada u diskusiji ostanes bez argumenata i kada ti je jedino sto kao iste mozes primeniti - ko te placa da kenjas(uzgred divno izrazavanje, slika i prilika pametnih ljudi) , ili ma znas ta muzika ne valja jer je seljacka ili ne valja jer se njen izvodjac drogira, eventualno ne valja zato sto je njen izvodjac neobrazovan....................................... kada nemate o necemu nista pametno da kazete bolje je da cutite, a muziku koju neslusate ili nepostujete( sto je vase pravo) nemojte i dalje da slusate, ali pustite ostale ljude da slusaju sta misle da je za njih dobro!