saki8050
Veoma poznat
- Poruka
- 12.081
i onda ja kazhem(ili sik,ipak on na to ima vishe prava nego ja)....
...znash sale oro njivu...

...znash sale oro njivu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

peace i tebi,brate mojSlim_ShadY:Jos prepucavanja na ovoj temi.Pa dobro makar vam nije dosadno.![]()
Peace to all
jos prosipas govna kenjaroGuliverr:svaka cast,zaista od coveka poput tebe nisam nista vise ni ocekivao, nego dode mi da te pitam nesto - kako je kada u diskusiji ostanes bez argumenata i kada ti je jedino sto kao iste mozes primeniti - ko te placa da kenjas(uzgred divno izrazavanje, slika i prilika pametnih ljudi) , ili ma znas ta muzika ne valja jer je seljacka ili ne valja jer se njen izvodjac drogira, eventualno ne valja zato sto je njen izvodjac neobrazovan....................................... kada nemate o necemu nista pametno da kazete bolje je da cutite, a muziku koju neslusate ili nepostujete( sto je vase pravo) nemojte i dalje da slusate, ali pustite ostale ljude da slusaju sta misle da je za njih dobro!
sta li je on rucaosaki8050:
ubila ga je ista stvar koju je pojeosaki8050:ma to je guliveRR
pise mi.COULD NOT REMOTE LOCAL SERVER,reci sta se tamo nalazisaki8050:idi na onaj sajt iznad!