Ujedinjene teme o narodnjacima

• Začetnik teme Začetnik teme keka7
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Alice:
U mnogim pesmama ljudi "pljuju" po necemu sto im ne odgovara; neko po americkoj vladi, neko po bivsoj devojci, neko po udruzenju sumskih trolova, a evo ovaj lik je nezadovoljan kicherajem i sharaom koja nas sve okruzuje i na neki svoj nacin govori o tome. (U svakom slucaju nije popljuvao nikakvu vrednost)
Bar ja to tako vidim...

E pa da ti kazem tvoje pravo je da nesto vidis kako zelis, ili eventualno kako mozes, ali evo u cemu je problem- On "pljuje po necemu sto je popularno" , hade da ostavimo po strani to jeli kvalitetno ili ne ali popularno jeste, zasto pljuje,ne bas zato sto je ogorcen preterano, vise zato sto ce pljuvanjem neceg popularnog istovremeno doprineti tome da se i za njega cuje.... stara praksa a svi koji mislite da je "pljuvao" zato sto mu to osobito smeta, zalim ali ste naivni jer verujem da mu mnoge druge stvari vise smetaju pa nije reagovao, uostalom ako mu to najvise smeta, onda je on presrecan covek!

I da postoje divne stvari o kojima se moze pisati pevati i koje mogu biti inspiracija, LJUBAV, PRIJATELJSTVO itd, razne lepote zivota, jadan je onaj ko spada na to da mu osnovna stvaralacka motivacija bude da nekoga kinji i ruzi!

Ocean_state:
Pa ko kaze da ocemo u Europsku uniju.
@Sweet
Svaka cast. I think i'm in love.

E pa nemoj da mislis da sam ja za Evropsku Uniju, ne niti jesam niti nisam za ulazak u istu,prosto nemam misljenje sta je po tom pitanju pametno jer ima cvrstih argumenata i ZA I PROTIV! Ali zasto sam onako odreagovao gore, pa zato sto je jedan od vrlo cestih, inace nebuloznih argumenata od strane istomisljenika one gore nevaspitane osobe kojoj se ti divis, - citram: znate Grand je bruka i sramota, dok nas narod slusa takvu muziku ,nikada necemo uci u EU! To doduse nije izjavio on ali se takve gluposti cesto srecu, ili argument: ma to slusaju nevaspitani i neobrazovani glupaci! A on sve fin I obrazovan sa onakvim izrazavanjem! Mora da su ga na postdiplomskim studijam ucili onakvom izrazavanju!

Stvarno SVASTA!

Makijavelli:
e to je pravi stav svaka cast
c011.gif
pa da!
c005.gif

Guliverr:
A evo jos jednog zagovaraca zabrana, o ljudi ko ste vi da nekome nesto branite ili ukidate, 100 ti put vas to pitam, sve one koji bi da zabranjuju i ukidaju!

Pa ajde reci mi molim te na sta ce da lice dolazice generacije, ako ove danasnje izgledaju kako izgledaju (cast izuzecima)? Istina da ja nisam niko i nista u ovoj zemlji, posebno ne neko ko moze da zabrani i ukine, al valjda postoje ljudi koji i na to imaju prava. Valjda televizija ima neke granice, pa tako i likovi koji se na njoj pojavljuju... A ko ce da odredi te granice? Kao dive se izvodjacima i njihovoj muzici, a ovamo kupuju skandal, svet i sl. samo da bi videli kako koja ima celulit, salo, zadnjice, prednjice, i ko se sa kim svalerisao! Zalosno je to sto na tome GRAND zaradjuje... zalosno je to sto ta deca trose pare na takvo nesto, i blenu u taj TV i u te gluposti. E zato mislim da treba ukinuti GRAND i sl. produkcije.

http://www.svastara.com/muzika/?tekst=13382

Guliverr:
E pa nemoj da mislis da sam ja za Evropsku Uniju, ne niti jesam niti nisam za ulazak u istu,prosto nemam misljenje sta je po tom pitanju pametno jer ima cvrstih argumenata i ZA I PROTIV! Ali zasto sam onako odreagovao gore, pa zato sto je jedan od vrlo cestih, inace nebuloznih argumenata od strane istomisljenika one gore nevaspitane osobe kojoj se ti divis, - citram: znate Grand je bruka i sramota, dok nas narod slusa takvu muziku ,nikada necemo uci u EU! To doduse nije izjavio on ali se takve gluposti cesto srecu, ili argument: ma to slusaju nevaspitani i neobrazovani glupaci! A on sve fin I obrazovan sa onakvim izrazavanjem! Mora da su ga na postdiplomskim studijam ucili onakvom izrazavanju!

Stvarno SVASTA!
govna ti na usta izlaze

Back