calimero90
Zainteresovan član
- Poruka
- 275
IJUUUUUU!!
shta ti imash protiv njega....
shta ti imash protiv njega....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a pa i ti si u tom drustvancetu,nemoj onda smnom da pricas,ne podnose me ni sic ni sale a ocean posebno.calimero90:aha....pa ni ja nisam sigurna...to nam je u nashoj sekti obichaj da govorimo....nikad se nisam pitala shta znachi....
ma to je duga prica koja se odigrala za kratko vreme,da te ne smaramcalimero90:a shto te ne vole?
Guliverr:Ljudi obicno kada nisu u stanju da stvore nesto vredno onda pokusavaju da se probiju tako sto ce pljuvati nesto sto vec neko radi ! TO JE SAV MOJ KOMENTAR!
bole me zglobovi ,ne mogu da kucamcalimero90:ma iovako sam smorena,ali ako necjesh nemorash.....
Od kad muskarci radjaju?Sweet_Jane:bolje da ti je cjale izdrk'o u zbunje nego da je tebe rodio!!!

od kad svinje leteAlice:Otkad muskarci radjaju?![]()
Napravio
ne stvarno iskreno te pitam,ko ti placa da kenjas tolkoGuliverr:A ko si ti da procenis sta je glupo a sta pametno, ko je to pametan a ko je glup i ko si ti da odredjues da li neko ima pravo da bude glup, i da li je glup onaj sto slusa urbani folk ili onaj sto slusa R N R ili rep ili slicno, ko si ti da to odlucis ajde bre!
I da vidimo tvoju teoriju, recimo ja slusam Lukasa ali i Robi Vilijamsa i Neverne Bebe I Tomu Zdravkovica itd. pa onda sam nekada glup a nekada pametan, jaoj kakve gluposti ste u stanju da napisete
Sve u fazonu, znate ja sam za demokratiju al demokratiju po mom shvatanju ili bolje receno JA HOCU POSTENO, AL KAKO JA HOCU jaaaaaaaaaaaooooooooooooooooooo
calimero90:ma guliverra....
Makijavelli:ne stvarno iskreno te pitam,ko ti placa da kenjas tolko
Makijavelli:opet ti pizdara broj 1 na forumu,a i komentar ti je sranje.