Uhvati frajera na bebu

Obraćam se svim sestrama, svima nama koje smo zaslužne ljudskome rodu .
Svim sestrama pripada delić sreće, ma kako nas muškarci delili na lepe i manje lepe, zgodne i manje zgodne, poželjne ili odbojne .
A zbog muškog skota, ne treba patiti.
Ne treba ni žaliti, jer mi smo mnogo jače.
S druge strane, ne možemo bez njih, muškaraca i zaštitnika.
I ako im je telesno zadovoljavanje, nagonsko održanje, to ne treba da bude prepreka koja toliko smeta nama, ženama.
Mnoge sestre ne razumeju prostu psihu muškoga pola, što dovodi do usamljenosti i gorke patnje.
Svaka od nas je lepa za svakog od njih i ne treba se dvoumiti izmedju njih.
Ako je ružan, ne znači da će biti loš.
Ako je lep, ne znači da će biti dobar.
A svaki se da kontrolisati i ako misli da nas poseduje.
To je jedan od ključeva kojim se da otvoriti svaki muškarac i pospremiti iznutra .
Znajte da kada naučite rutinu njihove posesivnosti, kontrolisaćete ih poput lutke na koncu .
A sada da se uhvatim teme ove diskusije ; kako uhvatiti frajera na bebu ?
I ako smo u vezi sa njima ( muškarcima ), svi oni imaju nagonsku želju ka drugim ženama i da bi ih sačuvale za sebe, prvi od koraka je da mu rodimo dete.
Ako ne znaš kako, draga moja sestro, onda čuj par saveta :
Prvi i prostiji je da ga slažeš za dane menstruacije i dozvoliš da svrši u tebe kada su plodni dani.
Drugi je zanimljiviji ; slažeš ga da si trudna (sve ti ovo pričam, draga sestro u periodu do 3 maseca najviše, zabavljanja sa muškarcem ; ne zaboravi da ne treba čekati i okolišati, jer svi se oni posle svedu na jednu rutinu dosade ) i posle rutinski dozvoliš da svršava u tebe jer nema bojazni, a sex nam naravno treba .
Ovom temom sam htela da se dotaknem jednog od naših problema, a za druge ću već pisati.

ps. Tema o ljubavnicima je zasebna i o njoj će već biti reči

koliko nebuloza u jednom postu...mislim svaka cast treba to dostici
kao prvo...kontrolisanje..u bilo kom segmentu...mislim zar ti nije lakse da kupis psa recimo? :lol: ljudi nisu lutke a da ti sedis i pomeras zice onako kako zelis...na nivou detata
drugo niko se ne moze sacuvati ako ne zeli da bude sacuvan..istina je da onaj ko zeli da bude sacuvan ne treba mu povodac..mada uvek mozes da ga vezes za radijator :hahaha:
kao trece smatram da je jedini razlog da postanes roditelj zelja da to budes
i kao poslednje...moze ovaj tvoj post biti zaebancija, ironija...ali tuzno je sto dosta zena zaista i razmislja tako...a time samo unizavaju jedan bitan i divan pojam koji ih odredjuje, izmedju ostalog...biti zena

Back