UHVACENI U PREVARI.......

mackica ns:
divlja u srcu:
majcheki:
Ko nije prevario nekog - nije shvatio koliko ga voli, ko nije izgubio nekog - nije razumeo koliko mu znači, ko nije povratio izgubljeno - nije naučio kako da čuva,
ko nije iskusio - glupo je da o tome govori
kome je sve ovo uspelo da se dogodi - ne želi ni da se seća a kamoli da o tome priča

:wink:

Slatko, al' vazi za one sto zive u polusvesnom stanju, mada takvih je najvise! :wink:
I ja mislim - samo lepo zvuči...
Onaj ko nikad nije prevario, ne zna koliko voli?
I don't think so :?
Zar je nemoguće da znaš koliko nekoga voliš, da si svestan koliko ti znači i da ga BAŠ zbog toga čuvaš i da ga baš zbog toga nisi nikad prevario, ni dopustio da ga izgubiš... :)

Cmok! :)

mačkice i divlja, ukoliko su vaši principi baš onakvi kakve ste izneli - moralni i lepi, meni samo nije jasan vaš razlog u uključivanje u temu prevara i diskutovanje na istu.

Kada sam rekla ''Ko nije prevario nekog, nije shvatio koliko ga voli'' Mislila sam na gradaciju emocija koja se javlja određenim postupcima i okolnostima u jednoj vezi - prema jednoj istoj osobi.

... Na osećaj straha, nemira, samoće, samovolje, inata, prevare, ogorčenosti, treptaja, lakomislenosti, naivnosti i sl.

Mislila sam na LJUBAV u punom njenom sjaju dakle.

Opet, ponavljam, nismo svi isti i naša očekivanja variraju.

Pozdrav :wink:

ja rec prevara uvek vezujem sa recju poverenje...

ukoliko me neko prevari na bilo koji nacin (i ovde ne mislim samo na ljubav vec na bukvalno bilo sta) ta osoba je samnom zavrsila... pa ako neko zeli da me testira slobodno... na 1 je upoznat sa posledicama...

znaci, sto se mene tice, onaj ko vara zna tacno sta radi - bira nekog umesto mene... 4ever

?:
ja sam u jednom danu popusila 3 pishe i odlicno sam se osecala

7.gif

Incognito:
?:
ja sam u jednom danu popusila 3 pishe i odlicno sam se osecala

Pa da... hoce to tako... sperma ima dosta vitamina E koji je jako dobar za kozu, pa lice sporije stari, i onda kad se pogledas u ogledalo shvatis da izgledas mladje nego sto ti krstenica kazuje... Pa koja dama se ne bi odlicno osecala nakon tog otkrica :lol:

A TEK KAD STANE ISPOD FLUORESCENTNOG SVETLA!!!!!

kao Kasper!

He he, jednom bio u nekoj diskoteci i video neku kojoj se onako sa leve strane usne bas slivala neka drececi-zelena svetlucava kap pod fluorescentnim ljubicastim svetlom... Padalo mi na pamet da joj pridjem i kazem: 'Znam sta si radila proslog sata...' :lol:

Ma lepo ja kazem zenama da batale cigarete... Od toga su mnogi umrli, a jos se niko nije rodio... Ako im je bar do pusenja, neka puse 'pravu stvar'...

Davidoff Aniversario No.2 :D

Ugh, imam samo jos jednu od istih... Ne znam da l' sad da se lepo zavalim, pustim sebi neki opustajuci film, sipam fino crno vino, pripalim 'aniversarija' i uzivam u hedonistickim nadrazajima jedno sat-dva... I onako mi posao tesko ide od ruke :roll:

Back