majcheki
Iskusan
- Poruka
- 6.520
Jes da nema veze s ovom temom...
pozdrav gazdarici, ono brisanje je bilo fer
pozdrav gazdarici, ono brisanje je bilo fer

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mackica ns:I ja mislim - samo lepo zvuči...divlja u srcu:majcheki:Ko nije prevario nekog - nije shvatio koliko ga voli, ko nije izgubio nekog - nije razumeo koliko mu znači, ko nije povratio izgubljeno - nije naučio kako da čuva,
ko nije iskusio - glupo je da o tome govori
kome je sve ovo uspelo da se dogodi - ne želi ni da se seća a kamoli da o tome priča
:wink:
Slatko, al' vazi za one sto zive u polusvesnom stanju, mada takvih je najvise! :wink:
Onaj ko nikad nije prevario, ne zna koliko voli?
I don't think so :?
Zar je nemoguće da znaš koliko nekoga voliš, da si svestan koliko ti znači i da ga BAŠ zbog toga čuvaš i da ga baš zbog toga nisi nikad prevario, ni dopustio da ga izgubiš...![]()
g-rock:it's better to regret some things U did, than some things U didn't do![]()
majcheki:mačkice i divlja, ukoliko su vaši principi baš onakvi kakve ste izneli - moralni i lepi
?:ja sam u jednom danu popusila 3 pishe i odlicno sam se osecala
Incognito:?:ja sam u jednom danu popusila 3 pishe i odlicno sam se osecala
Pa da... hoce to tako... sperma ima dosta vitamina E koji je jako dobar za kozu, pa lice sporije stari, i onda kad se pogledas u ogledalo shvatis da izgledas mladje nego sto ti krstenica kazuje... Pa koja dama se ne bi odlicno osecala nakon tog otkrica![]()
divlja u srcu:Nego,ne razumem sto ti smeta sto smo prokomentarisali...
majcheki:divlja u srcu:Nego,ne razumem sto ti smeta sto smo prokomentarisali...
Ma jooook, ne smeta mi :wink: samo nisam baš bila sigurna da ste me razumeli :wink: