Ухапшен Ратко Младић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
naravno da samo konstatujes...odnosno piskaras...zato jer sedis bezbedno u nedodjiji i ne postoji nikakva mogucnost za sprovodjenje onoga sto pricas...tacnije nema stavrnosti, nema konsekvenci...to se zove demagogija....a u tvom slucaju jos jedna halucinacija....

Opet si negdje odlutala .. vrati se u stvarnost , konstatovala sam da mi nije problem malo raditi i na tvom odgoju .. a kad budeš ponovo htjela da me gađaš sa terminom demagogija - nađi nešto podesnije .. promašila si temu ..

Pa šta ja imam da sanjam bilo šta u vezi sa tobom .. kad prema drugima ispoljavaš nadmen stav, kao što je bio slučaj sa lingvistikom , trebalo bi da imaš adekvatna znanja , možda , bi te onda moglo i oprostiti .. ovako ti se samo može oprostiti što veze o životu nemaš , ipak je tu priroda presudna ..

sta ti jadnice imas meni da osprostis, i ko od tebe trazi oprost bilo cega...
mastaj ti o tome da od tebe neko trazi oprost...
ne zarezuje te niko kod kuce ni za suvu sljivu pa si nasla ovde da se lecis..

meni tvoji saveti nisu potrebni , niti tvoja poduka, niti bilo sta od tebe...
sta vise, onog trenutka kada ja budem zasla na bilo koji vas ili hrvatski forum imacete prilike da mi kazete ..do tada ne.

Zar ti nisam rekla da si ksenofobična .. idi na hrvatske i bosanske forume , tamo reci svoju istinu ..

Вас две пређите на ПП или баталите ова препуцавања баш на овој теми. Ваш дијалог више личи на монолог јер се понављате када немате шта ново да кажете. Само загађујете тему глупавим препуцавањима. Као да сте закупиле Форум и без милости смарате.
Модераторе молим да избришу цео јучерашњи, ноћашњи и јутрошњи дијалог ове две смарачице.

Pa umjesto da dokaze (ako ih imaš) odneseš ili pošalješ u Haag ti ih kao postavljaš po forumima.
Ni jedan sud ne osuđuje nikog bez validnih dokaza, evo da vidiš kako to izgleda na sudu, dobro pročitaj da zapamtiš da se tamo priče pričaju a ne na forumima i sijelima:

http://www.rts.rs/page/stories/sr/st...rebrenicu.html

Ти ћеш ми причати о доказима, тролчино.

Haški zločin! Tribunal uništio sve dokaze o trgovini organima Srba sa Kosova

Tribunal 2006. godine naredio uništavanje svih materijalnih dokaza o trgovini organima zarobljenih Srba sa Kosmeta

http://forum.krstarica.com/showthre...sve-dokaze-o-trgovini-organima-Srba-sa-Kosova

Вас две пређите на ПП или баталите ова препуцавања баш на овој теми. Ваш дијалог више личи на монолог јер се понављате када немате шта ново да кажете. Само загађујете тему глупавим препуцавањима. Као да сте закупиле Форум и без милости смарате.
Модераторе молим да избришу цео јучерашњи, ноћашњи и јутрошњи дијалог ове две смарачице.
slažem se prvi put sa ovim korisnikom :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back