Ухапшен Ратко Младић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

balavurdija

pendrekom fino izbiti im iz glave detinjaste i zatrovane zločinačke misli :rtfm:

kad ih nisu roditelji vaspitali, ... kažu batina je iz raja izašla :per:

Ало бре,мајмуне,ко си ти да причаш ко ме ће шта да се истерава и кога су како родитељи васпитали?
Како су тебе родитељи васпитали?

Примитивно и заостало размишљање. Суверенитет и цјеловитост једне државе се не брани у дубокој унутрашњости, да не говоримо о ретардо-дебилним методама типа " ма дај бре сада шта даш, ко 'ебе дубљу анализу последица онога што радимо"....

Мислим није проблем то твоје размишљање већ само утврђујемо исправну дијагнозу.

Trabunjaš... Ništa smisleno nisi rekao...

Не прди носоња, ти да си био на мјестима гдје је генерал лично на првој линији учествовао у биткама, насрао би пуне гаће. И забио главу у сопствени шупак.

ma zamisli herojstvo ubijat goloruku deccu i starci...:roll: daa nije tužno bio bi smešan ko točak :idea:

Коме ће бре да виси глава?
Ђенерал је жив док је Срба!

ajde lepo onda odma :arrow:
images

pa da te više ne gledamo ovde :mrgreen:

ma zamisli herojstvo ubijat goloruku deccu i starci...:roll: daa nije tužno bio bi smešan ko točak :idea:

Ратних злочина је било на свим странама. Суд који би то објективно и непристрасно утврдио сигурно није онај који је муслиманском генералу изрекао 3 (три) године затвора а Орића ослободио скроз.

То што су теби мисли неповезане и конфузне је последица конзумације наркотичких средстава.

Реци НЕ дрогама!!

Sinko majčin, daleko sam ja od narkomana... Elem, probaj da kontrolišeš tu svoju mržnju koja te zaslepljuje do te mere da ti je svejedno što ja Mladić naredio masovna strljanja ljudi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back