- Poruka
- 1.320
То сам и ја одмах приметио - али све нешто мислим да можда није добра фотографија... али, видим син и супруга су прихватили да је то он.
E mito, mito... A nekad si bio skroz normalan... A sad te navlače ovi balavanderi...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То сам и ја одмах приметио - али све нешто мислим да можда није добра фотографија... али, видим син и супруга су прихватили да је то он.

pa da ga imas boleo bi te.Vi tzv. demokrate zudite EU u koju vas vodi maneken sa ekipicom.Samo ima jedan paradoks u svemu tome.Ocigledno je da su zutaci kao i Kostunica nekada svo vreme drzali Mladica na oku i sada kada je dogorelo da nemaju kud predadose Mladica.Sto opet znaci da vas "demokrate" jasu i trpaju skoro punu dekadu pricama o EU i da ne znaju gde se Mladic krije kao jedna velika prepreka na tom "svetlom"putu.Citavo to vreme kradu i pljackaju Srbiju, samim tim i vas pojedinacno,a vi se i dalje przite da je ovo akcija koja ce Srbiju pribliziti Evropi.Iskreno, boli me ****** gde je uhapšen, bitno je da će morati da odgovara i položi račune, a mi možda uhvatimo priključak za EU...![]()

Ратних злочина је било на свим странама. Суд који би то објективно и непристрасно утврдио сигурно није онај који је муслиманском генералу изрекао 3 (три) године затвора а Орића ослободио скроз.
Šljivančanin, Milošević a i ona spodoba ŠešeljSinko majčin, daleko sam ja od narkomana... Elem, probaj da kontrolišeš tu svoju mržnju koja te zaslepljuje do te mere da ti je svejedno što ja Mladić naredio masovna strljanja ljudi...
Распали 'рваћанине сиктер тамо на тимарење аустроугарских коња - осећаш се овде на балегу.......![]()

Sinko majčin, daleko sam ja od narkomana... Elem, probaj da kontrolišeš tu svoju mržnju koja te zaslepljuje do te mere da ti je svejedno što ja Mladić naredio masovna strljanja ljudi...
Sinko majčin, daleko sam ja od narkomana... Elem, probaj da kontrolišeš tu svoju mržnju koja te zaslepljuje do te mere da ti je svejedno što ja Mladić naredio masovna strljanja ljudi...
Nas narod kaze:
Tante za kukuriku!
Ako razumes sta hocu reci!
П лепо ти кажем,имаш среће...
Да можда нисам требао да напишем ''рачунаЛа''...

Iskreno, boli me ****** gde je uhapšen, bitno je da će morati da odgovara i položi račune, a mi možda uhvatimo priključak za EU...![]()

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku eremita.
![]()
Пропуст је Блајбург, мало, мало....
bilo je propusta i kad su i Srbi u pitanjuŠljivančanin, Milošević a i ona spodoba Šešelj
Када те погоди истина,ти одмах окрећеш на ''хумор'',ако се то може тако назвати...
sikter
bolesniće
jel ti vidiš koji si bolesnik 
ma mogo si napisat i glpe tikve...džabe...nemaš ti kapaciteta braco da išta ukapiraš... takve je i fizički najlakše "spremit"![]()
bilo je propusta i kad su i Srbi u pitanjuŠljivančanin, Milošević a i ona spodoba Šešelj

kakva bre istinasikter
bolesniće
Mladić je poubijao u Srebrenici hiljade golorukih staraca i dece...i to je sad čovek
![]()
Потребно и пожељно!Младић је ПОЗВАО НА ПРЕДАЈУ ОРУЖЈА И ОДРЕДИО РОК - А ШТО ЈЕ БАЛИЈСКА СТОКА УЗ ПОМОЋ МЗ НАУЧИЛА ДА УБИЈА НЕМИЛИЦЕ СРБЕ И ШТО СЕ НИСУ ПРЕДАЛИ ТО ЈЕ ЊИХОВ ПРОБЛЕМ - ОРУЖАНИ СУКОБ ЈЕ ОРУЖАНИ СУКОБ....... жене, децу и старце је АУТОБУСИМА ПРЕВЕЗАО НА СИГУРНО А СТОКУ КОЈА ЈЕ УБИЈАЛА ЈЕ СТРЕЉАО...... то је тако нормално у тој ситуацији...
Милионе....
kakva bre istinasikter
bolesniće
Mladić je poubijao u Srebrenici hiljade golorukih staraca i dece...i to je sad čovek
![]()
На основу чега тврдиш ово да је наредио маснова стријељања? Какав доказ постоји који би недвосмислено указао на то?
Брате мој, не можеш на ту тему причати са толиким убјеђењем у некакве ствари о којима искрено појма немаш....без љутње.
Ја сам написао и увијек тврдио, од како пишем на овом форуму, да је злочина било на свим странама. И не негирам да га је било у Сребреници, али оно што се подмеће није се десило!!!!
Покушај да разбистриш свој ум, аргументи ти можда помогну. Ја сам спреман да ти их овде и представим, баш због искривљене слике коју имаш.
kakva bre istinasikter
bolesniće
![]()
Почни од 1371 године,па редом,хронолошки...

pa da ga imas boleo bi te.Vi tzv. demokrate zudite EU u koju vas vodi maneken sa ekipicom.Samo ima jedan paradoks u svemu tome.Ocigledno je da su zutaci kao i Kostunica nekada svo vreme drzali Mladica na oku i sada kada je dogorelo da nemaju kud predadose Mladica.Sto opet znaci da vas "demokrate" jasu i trpaju skoro punu dekadu pricama o EU i da ne znaju gde se Mladic krije kao jedna velika prepreka na tom "svetlom"putu.Citavo to vreme kradu i pljackaju Srbiju, samim tim i vas pojedinacno,a vi se i dalje przite da je ovo akcija koja ce Srbiju pribliziti Evropi.
Jedino ostaje cinjenica da zutaci znaju da imaju biracko telo ogranicene inteligencije, pa zato ova politika koju vode daje njima zeljene rezultate.Jedini prikljucak koji cete uhvatiti se nalazi juzno od mog i tvog ekvatora
Le miserables![]()
Au,sta je bre muski sa vasim genitalijama?Svakom drugom se raspada od bolova!
![]()

Pa i ja to kažem, zato se i radujem što će Mladić moći da rasvetli slučaj Srebrenica...
Um mi je ono... Kao voda na izvoru... Na brini ...
Младић је ПОЗВАО НА ПРЕДАЈУ ОРУЖЈА И ОДРЕДИО РОК - А ШТО ЈЕ БАЛИЈСКА СТОКА УЗ ПОМОЋ МЗ НАУЧИЛА ДА УБИЈА НЕМИЛИЦЕ СРБЕ И ШТО СЕ НИСУ ПРЕДАЛИ ТО ЈЕ ЊИХОВ ПРОБЛЕМ - ОРУЖАНИ СУКОБ ЈЕ ОРУЖАНИ СУКОБ....... жене, децу и старце је АУТОБУСИМА ПРЕВЕЗАО НА СИГУРНО А СТОКУ КОЈА ЈЕ УБИЈАЛА ЈЕ СТРЕЉАО...... то је тако нормално у тој ситуацији...