Ухапшен Ратко Младић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nadam se da je vest tacna, i da cemo konacno biti oslobodjeni tog odvratnog tereta koji nam nije dao da kao drustvo i drzava idemo napred!

Povlacim vecinu stvari koje sam rekao na racun (ne)sposobnosti nase policije :D

Ajde da vidimo koliko cemo to napred da odemo i sa ovom budalastinom... Verovatno isto kao kad je izrucen Milosevic i ostatak tadasnjeg drzavnog vrha... i do sada smo nacinili silan napredak... :neutral:

Ako meni ne verujete, pitajte one koji su osetili na svojoj kozi blagodeti tog napretka, mozete ih naci na svakom koraku, neko strajkuje, neko kopa po kontejnerima... U svakom slucaju, niko nije potpuno besposlen... :neutral:

Ajde da vidimo koliko cemo to napred da odemo i sa ovom budalastinom... Verovatno isto kao kad je izrucen Milosevic i ostatak tadasnjeg drzavnog vrha... i do sada smo nacinili silan napredak... :neutral:

Ako meni ne verujete, pitajte one koji su osetili na svojoj kozi blagodeti tog napretka, mozete ih naci na svakom koraku, neko strajkuje, neko kopa po kontejnerima... U svakom slucaju, niko nije potpuno besposlen... :neutral:

Pa sta vi ocekujete, za svakog izrucenog optuzenika da dobijete milijardu eura onako na lijepe oci? :lol::think::per:

Vi se nalazite ovde: Mondo > Info > Hronika i Društvo
Marakana: Dojava o bombi pred dolazak Tadića

Odštampaj
Make font size smaller Make font size default Make font size larger

27. maj 2011. 13:31 > 13:32

Policija pretražuje stadion Crvene zvezde u Beogradu posle anonimne dojave da je u objektu u Ulici Ljutice Bogdana postavljena bomba, rečeno je danas agenciji Beta u MUP-u Srbije.

Foto: MN Press

Pre dolaska policije, na stadionu je održana konferencija za novinare tog fudbalskog kluba.

Policajci su obavestili novinare i zaposlene u klubu da napuste objekat, nakon čega je počeo kontradiverzioni pregled.

Tokom noći, zidovi stadiona ispisani su parolama protiv predsednika Srbije Borisa Tadića.

Najveći deo grafita je već prekrečen, ali su pojedini još vidljivi.
Svi u setnju

Znam sve vrlo dobro o stanju u OS (oružanim snagama a ne armija) BiH čiji sam pripadnik, nisam na nju mislio niti mi nije namjera da potenciram prizivanje na rat niti mržnju. Iznio sam neke druge bitne činjenice koje neko ko ima imalo pojma o vojnopolitičkoj situaciji u regionu i svijetu vrlo lako shvati, naravno da oni koji nisu prošli dešavanja u ratu pišu svakakve gluposti i "prijete" nekakvim oružanim željama.
U pravu si da ima razlike ali ne zaboravi bitnu činjenicu da "oni" ne gledaju sve Muslimane isto (kao što možda ti a sigurno većina ovih nadripatriota gledaju), i ja uvijek osuđujem ekstreme (npr.talibane), pa si zaboravio činjenicu da su skoro sve evropske države i velika većina ostalih svjetskih zemalja usvojile rezoluciju o Srebrenici i ostalim zločinima u BiH i da se zna ko je za to osuđen (čiji vojno politički vrh).

Nadm se da se slažeš i sa činjenicom da je svaki pomen rata obična nebuloza.

Ajde da vidim jel znaš definiciju rata po Klauzevitzu ;) Znači ti si pripadnik OS Republike Bosne i Hercegovine. U radno vreme se baviš forumašenjem.:lol:
Jel to po zadatku ili je OS R BiH grupa dokoličara koja se ubija od dosade pa se eto ti zezaš na forumu redovno?

Rat ne prizivam ali nisam ni pacifista. Ukoliko bude bilo potrebe za onim iz definicije gore pomenute. Ja ga ne isključujem kao soluciju.A konstatujem da neće biti ni sličan onome iz 92.ako dođe do njega. Ono o muslimanima i dobrim i lošim inima je smešno i ti sam znaš kako ameri troše cele kontinente a da se bave pitanjem dobrih i loših muslimana. Pun ti je net you tube klipova tzv. "kolateralne štete" gde se koalicione snage od milja nazvane "hrišćanska alijansa" u arapskom svetu obračunavaju sa decom i običnim mirnim građanima muslimanima. Veruj ti u Amere i Srbi nema šta da brinu onda.

Promijenio se dosta, sto jest jest. Ni ja ga ne bih mogao prepoznati na ulici.

files.php

Na naslovnici Jutarnjeg lista objavljeno prije 3 minute.

Iz policijskih izvora u Beogradu doznajemo da bi se vrlo lako moglo dogoditi da je uhićen zapravo Ratko Mladić.

Jutarnji.hr upravo je saznao da je Specijalna postrojba MUP-a Srbije u tajnoj operaciji prije nekoliko sati na teritoriju te države uhitila stanovitog Milorada Komadića. Iz policijskih izvora u Beogradu doznajemo da bi se vrlo lako moglo dogoditi da je uhićen zapravo Ratko Mladić, odbjegli ratni zločinac.
Uhićenje je navodno uslijedilo nakon dojave da Komadić raspolaže nekim identifikacijskim oznakama Ratka Mladića kojem je i fizički vrlo sličan.
U uhićenje starijeg muškarca koji se predstavlja kao Milorad Komadić uključeno je i specijalno Tužiteljstvo za ratne zločine Republike Srbije.
Nakon uhićenja Komadiću je uzet uzorak DNK koji je predan na analizu te će se ubrzo saznati je li doista riječ o najtraženijem ratnom zločincu iz Srbije.

Jutarnji će o svemu izvještavati i dalje...

http://www.jutarnji.hr/ratko-mladic-uhicen-/948931/

http://forum.krstarica.com/showthread.php/468852-KRSTARICA-PRVA-OBJAVILA-VIJEST-O-HAPŠENJU-MLADIĆA

Oruzana snage BiH? Protiv bilo koga danas?Sad sam procitao ovde takve gluposti koje bre oruzane snage???????????????
I dalje Srbija ima najvece oruzane snage od bivsih ExYu drzava.
I dalje su cak i u najboljem stanju !!!.
Svasta bosna da napadne nekog qq pogotovo sad kad se Srbi i Hrvati vole u Bosni bolje se odma koletivno samoubijte nego da plasirate takve price :/.

Među prvim ljudima u svijetu koji su saznali da je uhapšen Mladić su forumaši Krstarice :

1. SALLE BUDDHA
2. SVAROZIC
3. PLAVO ANDJELCE
4. BUKUNJIN
5. PAJA 1408
6. T-ZEX

Moderatorica PLAVO ANDJELCE je originalni post UHIĆEN RATKO MLADIĆ iz samo njoj poznatih razloga preimenovala u UBIJEN RATKO MLADIĆ čime se izgubilo nekoliko minuta.......

Republika Srbija nadjacava nepostoje vazduhoplovstvo BiH 17:0 Trenutno od rusije stuzu sl god migovi.
3Tenkovske divizije od kojih su samo dve doduse renovirane.
A i u bogmi ljudstvu takodje...Da ne pisem vise.
Hrvatska takodje nadjacava BiH u svim segmentima Vojnih Oruzanih Snaga ...Nepricajte vise gluposti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back