Ухапшен Ратко Младић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Molim te...Ajde citao sam vase portale ili bi da citaramo vaseg Precednika Vrhovnog suda sa onom gluposcu U odbrani se nemoze pociniti ratni zlocin?
Jel ces sad po tome da branis i mladica?Posto se za vreme jednog dela zlocina branio i od HV i HVO i BiH armije?

A i ti mislis da muslimani nisu krivi nista?Niti albanci ali iskreno?
jel ti znaš da njega zbog nijedne vojne akcije ne terete. terete ga jer je naredio ubojstvo 8000 vezanih zarobljenika :evil: i umjesto da se ogradite od tkvog degenerika koji je bacio ljagu na srpski narod za sva vremena vi ode kmečite za njim :dash:

jel ti znaš da njega zbog nijedne vojne akcije ne terete. terete ga jer je naredio ubojstvo 8000 vezanih zarobljenika :evil: i umjesto da se ogradite od tkvog degenerika koji je bacio ljagu na srpski narod za sva vremena vi ode kmečite za njim :dash:

Terete ga moj priljatelju za dosta vojnih akcija jos nije gotova optuznica,ako ne znas cinjenice ne pricaj.
Ogradjujem?Sta ja ima da se ogradjujem od njega u moje ime nije ubijena nijedna zena i nijedno dete!!!isto tako jel se ti ogradjujes od Norca?Gotovine?...
A i lepo izbegavas da mi odgovoris na pitanje jeli stvarno mislis da Muslimani i Albanci nisu cinili zlocine vec samo Mi i vi?

Nema ni 8000 žrtava, nama ni odgovornosti Mladića, optužnicu protiv njega su podigli i temelje na osnovu svedočenja Erdemovića koga su pet dana pre svedočenja doktori u Hagu proglasili neuračunljivim. Na suđenju Miloševiću jedan zaštićeni svedok, musliman iz Srebrenice ispričao je šta se stvarno dogodilo tamo a onda je njegovo svedočenje jednostavno izbrisano iz dokumentacije Tribunala, nestalo je. Posle njegovog svedočenja, u strahu da bi moglo biti još takvih koji će govoriti istinu, slučaj Srebrenice je povučen iz tužbe protiv Miloševića. O svemu tome postoji dokumentacija i u Srbiji, ali niko ne želi da to objavi.

Ma ne da nema 8000, nego nema nijedne žrtve. Sve je to izmišljeno. A čak i da ima 100 000 žrtava, Mladić je i dalje veliki heroj i Srbenda, jel tako?

Mrzi me da citam 100 komentara ali jedna je cinjenica u Srebrenici je bilo tesko sranje a on je to dozvolio....
Treba mu suditi kao i svima koji su pustali sranja da se dogadjaju od vukovara pa do srebrenice kao sto je trebalo suditi i Gotovini itd..
Sad cinjenica je takodje da nijedan Musliman i Albanac nisu osudjeni e to vec daleko nije uredu.
Tako da ga ja nebi isporucio dogod se neispune ta 2 uslova da neispadne Haradinaj dobar decko u Hagu jel je pobio sve svedoke a Mladic najveci ratni zlocinac...
Ali istinu za volju jedino su Hrvati i mi platili cenu za ratove Muslimani nista niti Albanci...

Posle bitke,svi veliki generali!
Kako ste mislili da se desi gradjanski rat bez zrtava?
I zaboravljas zrtve sa Srpske strane,kolone izbeglica,od kojih jos neki zive u kolektivnim centrima,zaboravljas koliko je srba pobijeno,muceno i osakaceno!
Trba da se sudi inicijatorima gradjanskog rata,ali to se desiti nece!

A da se vi Bosanci lepo pokupite iz ove "izdajničke" Srbije, posebno iz "izdajničke "Vojvodine i vratite u vašu vukojeb'nu? Mi srećni,vi srećni, a i da se ostvari ona naša stara: "voz don'o, voz odn'o".

Necemo tako :think::think:.
I oni su Srbi bolje oni u Srbiji nego Crnogorci !....
I ako vecina ima hm veoma zanimljiv stav oko nekih pitanja...
Sto se tice Vojvodjana slazem se da je to totalno drugaciji mentalitet.

Moj ugao gledanja aktuelne teme kroz 10 tačaka :

1. Koliko god da je Mladić nevin, on mora u HAG, naravno živ.
2. Ovde se ne radi da li je uopšte, kriv, nevin, jeste li vi čuli za reč MORA ?
3. Mladić se već 10 godina u Srbiji ponaša kukavički, nijedan potez nije uradio u stili generala, no razvodnika.
3. Mladić nas je sve, pogotovu vas penušave Srbe razočarao do neba. Uhapsili su ga u selu gde se krio kao neko ko je ukrao 2 kokoške. Zaista je tako.
4. Da je sam tamo otišao, kao što je trebao da uradi i kukavica Karadzić, lepo neka objasne zašta su se borili i zašto su morali da rade to šta su radili ?
5. Znam, znam, reći ćete ne vredi njima to govoriti, pa i Šešelj je otišao sam, znajući šta tamo vredi, ne vredi raditi.
6. Pre bih dao vlast u Srbiji onim CIGANIMA ispod GAZELE, no vama ovde šta ste komentarisali ovu vest.
7. Mladić se pokazao kao mali čovek, jer je takav i uhapšen, i umesto da je otišao u HAG sam i rekao im sve u lice, jok on sadio lukac u Vojvodini i radio na nadnicu. Strašno.
8. Čovek je mogao da se žrtvuje i bude LAF, jok, ovim činom će biti zapamćen isto kao i Radovan. Jadni oni i mi sa njima kad već nisu imali hrabrosti do kraja, kad su je već žarili i palili u početku i sredini.
9. Da se razumemo, borba u RS je bila ispravna i izazvana, tu greške nema, i ja to mogu bolje da obranim i od RADOVANA, RATKa, BILJANE, i MILORADA zajedno.
10. Eto horski pevači i duvači u jedni tikvu ovde, to sam imao da vam kažem.

Poslednja izmena:
Парламент РФ и поред хапшења Младића не очекује

брз улазак Србије у ЕУ

26.05.2011, 19:44

Шеф комитета Савета Федерације за међународне послове Михаил Маргелов сматра да је „тешко рећи да ли је Ратко Младић све време био заиста науловљив“. „Ухваћен је 80 км.од Београда, где је мирно живео сеоски живот више година, без камуфлаже и прерушавања“ – рекао је руски сенатор. „Може се сматрати да се руководство Србиеј руководило принципом „добро дође јаје за Христов дан“ – одвија се „осморка“ у Довилу и то је удобан моменат да се покаже верност Србије хашком правосуђу“ – рекао је Маргелов. „Осим тога, то је и демонстрација пред ЕУ, јер испуњавање тог услова трибунала јесте важна саставница припреме Србије за евроинтеграцију“ – рекао је он. „Друга је ствар што ЕУ данас тешко да је спремна за форсирани пријем Србије у своје редове – Брисел још није преварио како треба све раније примљене новајлије“ – рекао је шеф комитета Савета Федерације за међународне послове Михаил Маргелов.

Е, виш то, тако сам одмах мислио, то су ти црвени методи рада. Знају то Рује..Мало да се шићари ако може, још ако се договоре обе стране.
Него, што ОН није био у РФ?

neprimereno je da o svemu ovome ostrasceno pricaju oni koji tada nisu ni rodjeni ili su bili deca...
sta god ko rekao o mladicu , stoji cinjenica da njega nije bilo najverovatnije ne bi bilo ni republike srpske...
-licno mislim da se mladic moze daleko vise teretiti za sarajevo nego za srebrenicu...ali ocito je da on nece docekati kraj sudjenja...
zao mi je samo sto se nije predao ranije i dok je bio u punoj mentalnoj snazi pokusa da dokazima odbrani sebe..

Posle bitke,svi veliki generali!
Kako ste mislili da se desi gradjanski rat bez zrtava?
I zaboravljas zrtve sa Srpske strane,kolone izbeglica,od kojih jos neki zive u kolektivnim centrima,zaboravljas koliko je srba pobijeno,muceno i osakaceno!
Trba da se sudi inicijatorima gradjanskog rata,ali to se desiti nece!

Civilna zrtva ako se ubije slucajno je moze da prodje ako se dokaze da nije bilo NAMERE!.
Ali neces me ubediti da su klanja debila od 18 god u Vukovaru ili izivljavanje u Srebrenici bilo neophodnost molim te?
I ja nisam general to je moj licni stav koji se nikad nece promeniti.
Gotovina osudjen Tudjam osudjen.
Albanci i Muslimani nisu osudjeni znam i kazem jos jednom da je velika nepravda bilo je i tamo par osoba za sudjenje al ne kao sto ti potenciras nije najgore ta jebena dobrovoljacka vec je bilo slucajeva ubistva zene i dece srpskih takodje i sa njihove strane!!Bratunac itd...
Imali pravde nema?
Da li cemo biti normalni ako kazemo sto bi samo mi i hrvati odgovorila bolje da ne saljemo Mladica u Hag nebi bili normalni iskreno.
Sa druge strane vise bi voleo da mu sudi medjunarodni sud ili da mu se sudi u americi ali dobro Antoneti je fer sudija i ima ih cak i u Hagu.

Ups, izvini.
Ne znam zašto sam tvoj nick uvek povezivala sa osobom koja je negde iz Zadra ili tako nekako....sorry, ovi pomešani identiteti, hapšenja, mladići i miloradi prosto stvore zbrku kod čoveka:confused:

Па зато што уз корисничко име немају смелости (му**а) да ставе и локацију или бар аутоознаку места. Важи и за тебе.
Нејасно чега се плаше или стиде.
Можда би Администратор требало да пропише обавезу да се у податке корисника обавезно унесе и локација.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back