Moj ugao gledanja aktuelne teme kroz 10 tačaka :
1. Koliko god da je Mladić nevin, on mora u HAG, naravno živ.
2. Ovde se ne radi da li je uopšte, kriv, nevin, jeste li vi čuli za reč MORA ?
3. Mladić se već 10 godina u Srbiji ponaša kukavički, nijedan potez nije uradio u stili generala, no razvodnika.
3. Mladić nas je sve, pogotovu vas penušave Srbe razočarao do neba. Uhapsili su ga u selu gde se krio kao neko ko je ukrao 2 kokoške. Zaista je tako.
4. Da je sam tamo otišao, kao što je trebao da uradi i kukavica Karadzić, lepo neka objasne zašta su se borili i zašto su morali da rade to šta su radili ?
5. Znam, znam, reći ćete ne vredi njima to govoriti, pa i Šešelj je otišao sam, znajući šta tamo vredi, ne vredi raditi.
6. Pre bih dao vlast u Srbiji onim CIGANIMA ispod GAZELE, no vama ovde šta ste komentarisali ovu vest.
7. Mladić se pokazao kao mali čovek, jer je takav i uhapšen, i umesto da je otišao u HAG sam i rekao im sve u lice, jok on sadio lukac u Vojvodini i radio na nadnicu. Strašno.
8. Čovek je mogao da se žrtvuje i bude LAF, jok, ovim činom će biti zapamćen isto kao i Radovan. Jadni oni i mi sa njima kad već nisu imali hrabrosti do kraja, kad su je već žarili i palili u početku i sredini.
9. Da se razumemo, borba u RS je bila ispravna i izazvana, tu greške nema, i ja to mogu bolje da obranim i od RADOVANA, RATKa, BILJANE, i MILORADA zajedno.
10. Eto horski pevači i duvači u jedni tikvu ovde, to sam imao da vam kažem.