Ухапшен Ратко Младић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
LUZIVNO: Najtraženiji haški begunac bio fizikalac u Zrenjaninu
Mladić radio kao nadničar na građevini
Žarko Bogosavljević | 26. 05. 2011. - 22:00h | Komentara: 0

NOVI SAD - Bio je običan fizički radnik. Građevinar. Radili smo zajedno i još sam u šoku. Ne mogu da verujem da je Milorad Komadić u stvari Ratko Mladić. Teškim, gotovo nečujnim glasom, u ekskluzivnoj ispovesti za “Blic”, dvadesetogodišnji student R. R. iz Zrenjanina priča kako je radio na građevini u zrenjaninskoj Novoj industrijskoj zoni, sa Ratkom Mladićem, najtraženijim haškim beguncem.

Neobjavljena fotografija Ratka Mladića u društvu brata 1994. u sedištu VRS u Crnoj Rijeci kod Han Pijeska u istočnoj Bosni

Kada je student juče na vestima čuo da je uhapšen begunac, shvatio je da je u leto 2010. godine za zrenjaninskog preduzimača delio radnički hleb sa Mladićem. Tada su počele da mu se vraćaju slike sa gradilišta, zajednički ručak sa Mladićem, alijas Komadićem.

- Ne verujem... Milorad Komadić, pa ja sam poznavao čoveka, radio sam sa njim! Eto koliko smo bili kolektivno slepi. Ličio je na Mladića, čak sam ga i pitao da li je svestan koliko, ali sam samoga sebe ubedio da to nije to, da zvučim kao neki teorista zavere. Odakle Mladić na gradilištu? Kad ono to jeste on - nastavlja zrenjaninski student.

On je, kako sam tvrdi, Ratka Mladića ili Milorada Komadića upoznao prošlog jula, na jednom od gradilišta u novoj zoni Zrenjanina poznatoj po tome što je Evropska unija finansirala radove na objektima.

Ali najbolji su grobari odavde koji se protive hapšenju a njihov selektor i sam rek'o da bi ga uhapsio.
Možda bi lakše to podneli da su ga negde navatali i odrukali Toma il' Vučko.
Jedva čekam utiske fanova žutih mrava koji žive u tripu da će napokon sad tim hapšenjem ući u toliko obećavanu i prekopotrebnu eurupetinu, kako će sve ići "ko po loju" iako svi ljudi iz Evrope kukaju zbog tog zla koje ih je uzelo u kandžu.
Ne treba zaboraviti da je njihov šef na konferenciji pustio u etar i intro za hapšenje (poprilično zaboravljenog) Hadžića i eto još jednog novog - najvažnijeg uslova, posle ovog najvažnijeg koji je ispunjen

Sateliti, kamere, prisluškivanje, terorisanje ... A Mladić se nije ni našminkao, ebote, i niko nije mogo da ga nađe ... Svaka mu čast.

Izgleda da ga je zdravlje nateralo da se preda jer ga domaće ustaše nisu htele da pomognu. :(

Ma ako rese sudjenje ce mu biti gotovo za mesec dana,taman da ne daj boze umre pre presude, a Seselju rastezu osam godina.To ti je demokratija.

A šta si očekivao,

razbijanje Beograda, seču vena ili krađu patika?

Za ovo je predugo pripremana javnost i ovo je, osim nekih sporadičnih incidenata u narednih nekoliko dana, jedina logična reakcija naroda.

Otupelost.

Radi se o tome da veliki broj onih koji se na internetu predstavljaju kao patriote su obicni foliranti. A ima ko da lomi i bez njih, jer s druge strane ima likova koji jedva cekaju da se nesto desi, da bi u ime patriotizma lomili, razbijali i sl.

LUZIVNO: Najtraženiji haški begunac bio fizikalac u Zrenjaninu
Mladić radio kao nadničar na građevini
Žarko Bogosavljević | 26. 05. 2011. - 22:00h | Komentara: 0

NOVI SAD - Bio je običan fizički radnik. Građevinar. Radili smo zajedno i još sam u šoku. Ne mogu da verujem da je Milorad Komadić u stvari Ratko Mladić. Teškim, gotovo nečujnim glasom, u ekskluzivnoj ispovesti za “Blic”, dvadesetogodišnji student R. R. iz Zrenjanina priča kako je radio na građevini u zrenjaninskoj Novoj industrijskoj zoni, sa Ratkom Mladićem, najtraženijim haškim beguncem.

:cepanje: a kretena ljudi moji. fizikaliso godinama za 20 eura dnevnicu, umjesto ko gospodin da je otišao u hag.:dash:

Novo: 22:12 AP: Tadić lično nadgledao hapšenje Mladića
Predsednik Srbije Boris Tadić lično je nadgledao operaciju hapšenja Mladića, preneo je večeras AP, pozivajući se na neimenovani izvor iz Beograda.
Srpski zvaničnik blizak predsedniku rekao je za američku novinsku agenciju da je Tadić lično pratio operaciju. On je to uporedio sa situacijom kada je američki predsednik Barak Obama pratio operaciju "lova" na vođu Al Kaide Osamu bin Ladena. Obama je ranije danas čestitao srpskoj vladi na hapšenju Mladića i poručio da će se on sada suočiti sa pravdom.
"Čestitam predsedniku Tadiću i Vladi Srbije na njihovim odlučnim naporima s ciljem da se obezbedi da Mladić bude pronađen i da se suoči s pravdom. Očekujemo njegovo brzo prebacivanje u Tribunal", navodi se u pisanoj izjavi Obame sa samita G8 u Dovilu u Francuskoj.

'16.03.2011.
Od kartona: Beogradska policija "uhapsila" Ratka Mladića
24SI - Jake snage MUP-a Srbije upale su u subotu oko ponoći u restoran "AS - Kod Jove" u Hercegovačkoj ulici u Beogradu i prekinule proslavu 69. rođendana ratnog zločinca Ratka Mladića koju je organizovao "Srpski narodni pokret 1389".

Okupili su se njegovi ratni saradnici i prijatelji, a svjećice na torti ugasio je njegov bratić Goran Mladić. U vrhu sale bio je postavljen lik Mladića u punoj veličini izrađen od kartona.'
http://www.24sata.info/vijesti/regi...ogradska-policija-uhapsila-Ratka-Mladica.html
Neće vam nedostajati , i do sad ste ga pravili od kartona ..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back