- Poruka
- 16.723
Ne izlazim sa vlasima ..
Ne brini, imam mesano evropsko poreklo, tako da nece biti nikakvih problema, a i zene me vole

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne izlazim sa vlasima ..

"USTAV REPUBLIKE SRBIJE
(1990)
VIII Odnos prema Ustavu Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije
Član 135
Prava i dužnosti koje Republika Srbija, koja je u sastavu Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije, ima po ovom Ustavu, a koji se prema saveznom ustavu ostvaruju u federaciji, ostvarivaće se u skladu sa saveznim ustavom.
Kad se aktima organa federacije ili aktima organa druge republike, protivno pravima i dužnostima koje ona ima po Ustavu Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije, narušava ravnopravnost Republike Srbije ili se na drugi način ugrožavaju njeni interesi, a pri tome nije obezbeđena kompenzacija, republički organi donose akte radi zaštite interesa Republike Srbije."
http://sr.wikisource.org/sr-el/Устав_Србије_од_1990._године
A zašto mu je do sada trebao ?
Ne brini, imam mesano evropsko poreklo, tako da nece biti nikakvih problema, a i zene me vole![]()
Ne izlazim sa vlasima ..
A sad mi i srce kidas.. znas li ti da ljubav ne zna za veru i naciju?

Znam ja da si ti mješani ..

Ti zivis u Republici Srpskoj, trebalo bi da znas bolje od mene.![]()
Kuljanka Rumune nikako ne voli.![]()
Rumuni su Rumuni , i današnji Vlasi su Vlasi - mene interesuju Vlasi što su se kriptovali u Srbe ..

Да покаже да ли су и у коликом проценту Срби за или против заједничке државе са муслиманима.Pa kako ćeš onda ti mene koja znam bolje od tebe informisati da mu više ne treba referendum ..
Mene interesuje zašto si ti napisala da mu ne treba više referendum , pa te pitam zašto mu je do sada trebao ?
Лажете као и обично. По броју људи изашлих на референдум се види да Срби нису гласали. Па и јесу прегазили, да нису не би сте ви кукали и кмечали.
Преговарали су ваши са Слобом још 1991 када је убица из Бихаћа био са Младићем најбољи друг. И сами сте се одлучили за рат.
Svi smo mi mesani, ali u tebi vidim zenu svog zivota, ne budi surova prema iskrenoj ljubavi![]()
Rumuni su Rumuni , i današnji Vlasi su Vlasi - mene interesuju Vlasi što su se kriptovali u Srbe ..
Ma batalite proteste, pripremite se za finale lige sampiona sutra, kakav ratko, vazna je Barsa!
Tek kad budete svi u republici srpskoj ili kako se vec zove navijali malo za Barsu ili za Arsenal ili za Milan, moci ce da se kaze da ste iskulirali sa ratovima.
Да покаже да ли су и у коликом проценту Срби за или против заједничке државе са муслиманима.
Usretji ti neku drugu , ne bih da izazovem nesretju na tvojoj ladji ..

Да покаже да ли су и у коликом проценту Срби за или против заједничке државе са муслиманима.
Vecina Srba nije glasala ali je dobar procenat glasao na osnovu broja izaslih gradana,......Kakva je nama bio interes uci u rat nenaoruzani,.Svakako nismo zeljeli biti dio velike Srbije i ginuti napadajuci Hrvatsku za Seseljeve granice ubijajuci nase komsije Hrvate u Bosni i Hrvatskoj i tako uci u rata sa NATO paktom. te dozivjeti sudbinu Srbije na Kosovu,.....Velikosrbi su kontali pregaziti sve za par dana znajuci da smo bili goloruki,........Kukavice se pokazale heroji nad golorukim civilima a kada smo dosli do oruzja onda je bila opsta bjezanija,....
Po njegovom mišljenju, rat u bivšoj SFRJ bio bi sprecen da nisu intervenisali stranci, koji su silno želeli da rasture Srbiju i Jugoslaviju.
"Došao je Voren Cimerman (tadašnji ministar inostranih poslova SAD) i držao huškacke govore protiv Srba i (Slobodana) Miloševica. Rekao sam mu da ce nezavisnost BiH znaciti rat i pitao hoce li nas Vašington podržati, na šta je on rekao da hoce, ali ne oružjem vec aspirinima i cebadima, dok mi ginemo!", naglasio je akademik.
Filipovic je ustvrdio da se sa mišljenjem americkog šefa diplomatije nije mogao složiti i predložio Aliji Izetbegovicu pregovore sa Srbima, koji su bili blizu realizacije (srpsku stranu je predstavljao pokojni Nikola Koljevic), ali je Izetbegovic odlucio da popusti Cimermanu.
Vasi se kriptovali u Srbe?
Sad mi reci ko su Vlasi, odakle poticu?![]()