Ухапшен Ратко Младић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
И Насер је отишао тамо јер је знао да га неће осудити!Онај суд је створен само за Србе, и ево од скоро и за Хрвате...
Изгледа да сте само би невини били у рату, а Срби и Хрвати кољачи!Која лаж!На лажима се друже мој не гради БИХ!

Sto je najvaznije, vlasti u BiH su isporucile Nasera Orica, a to sto mu tuzioci nisu uspjeli dokazati ono za sto ga terete, nije nas problem. :)

Ако знаш о чему се ради и како се зове, наравно да није бесмислено већ има огромну тежину. Треба ли ти објашњавати зашто?

Он је био командант полицијских снага у Сребреници, теби је небитно зато што ти не одговара оно што он тврди.

O tome smo vec jednom diskutovali ako se ne varam.
Gdje je bio prije sa tom tvrdnjom? :think:;)

Sto je najvaznije, vlasti u BiH su isporucile Nasera Orica, a to sto mu tuzioci nisu uspjeli dokazati ono za sto ga terete, nije nas problem. :)

Окружно тужилаштво у Бијељини је покренуло нову истрагу против Орића али је предмет отео суд бих и већ га годинама држи да скупља прашину негдје.

Зато ће и доћи до реформе правосуђа и то цјеловите.

Ево како се у фбих слави ослобађајућа пресуда Орићу и његово клање Срба у Кравици:

O tome smo vec jednom diskutovali ako se ne varam.
Gdje je bio prije sa tom tvrdnjom? :think:;)

Одмах након рата је то и тврдио. И причао о томе како су Срби насјели. Нема разлога да лаже. УН је спровео истрагу и нашао да има основа тим тврдњама као и више свједока.

Окружно тужилаштво у Бијељини је покренуло нову истрагу против Орића али је предмет отео суд бих и већ га годинама држи да скупља прашину негдје.

Зато ће и доћи до реформе правосуђа и то цјеловите.

Ево како се у фбих слави ослобађајућа пресуда Орићу и његово клање Срба у Кравици:

Pa Sud BiH je zaduzen za ratne zlocine, nisu okruzni ni opcinski sudovi zaduzeni za to.

Pa prvo si pitao kako bih ja reagovao da je moja drzava izrucila Nasera Orica. A izrucila ga je, i tako i treba. Ne vidim u tome nista spektakularno.
A o Naseru Oricu ne mislim apsolutno nista, totalno mi je svejedno. Nikad ga u zivotu nisam sreo.
Ниси ни Младића срео па све наводно знаш о њему...
Знаш ли ти друже да је Ратко Младић НЕВИН док се не докаже супротност?А како изгледа здравствено стање ђенерала, умреће он као невин!И онда немате право да говорите ништа јер НЕЋЕ бити осуђен!
Једноставно немогуће је да ни један муслиман одговара за нека недјела...па не може бити да су само Срби правили злочине. Ко је побијо 3200 Срба у Подрињу?Јесули они извршили самоубиство?

Мислим стварно...

Ако знаш о чему се ради и како се зове, наравно да није бесмислено већ има огромну тежину. Треба ли ти објашњавати зашто?

Он је био командант полицијских снага у Сребреници, теби је небитно зато што ти не одговара оно што он тврди.

Prijatelju i olbrajtova je rekla albanskoj delegaciji, ako ne potpišete rambuje, nećemo moći bombardovati srbiju, pa to opet na opravdava proterivanje čitavih albanskih sela sa naše stane, kao i ubistava žena i dece...

Prijatelju i olbrajtova je rekala albanskoj delegaciji, ako ne potpišete rambuje, nećemo moći bombardovati srbiju, pa to opet na opravdava proterivanje čitavih albanskih sela sa naše stane, kao i ubistava žena i dece...

Ниси ни Младића срео па све наводно знаш о њему...
Знаш ли ти друже да је Ратко Младић НЕВИН док се не докаже супротност?А како изгледа здравствено стање ђенерала, умреће он као невин!И онда немате право да говорите ништа јер НЕЋЕ бити осуђен!
Једноставно немогуће је да ни један муслиман одговара за нека недјела...па не може бити да су само Срби правили злочине. Ко је побијо 3200 Срба у Подрињу?Јесули они извршили самоубиство?

Мислим стварно...

Pa Naser Oric pripada mom narodu, a Mladic ne pripada.
Tvrdis kako ja podrzavam Orica i kako ga volim, sto je apsurdno, jer niti covjeka podrzavam niti gajim neke simpatije prema njemu, covjeka nikad u zivotu nisam sreo, tako da nemam razloga da bilo sta o njemu mislim. Meni licno nije naudio, niti mojoj porodici, tako da ne mogu ni da ga mrzim.
Ratko Mladic jeste naudio mom narodu, samim time i meni, ali ne osjecam mrznju prema njemu. Ja ne znam da mrzim.

Prijatelju i olbrajtova je rekla albanskoj delegaciji, ako ne potpišete rambuje, nećemo moći bombardovati srbiju, pa to opet na opravdava proterivanje čitavih albanskih sela sa naše stane, kao i ubistava žena i dece...

A кажи ми ти где си то видео рат без убистава цивила, жена и деце? Ајде ми наведи један рат без тога.

Prijatelju i olbrajtova je rekala albanskoj delegaciji, ako ne potpišete rambuje, nećemo moći bombardovati srbiju, pa to opet na opravdava proterivanje čitavih albanskih sela sa naše stane, kao i ubistava žena i dece...

Хоће ли Олбрајтова да одговара за протеривања неАлбанаца са Косова и Метохије 1999. године?

И овако: Жалим сваког муслимана који је погино а није у рату испалио метка, али сваки ликвидирани припадник Армије БИХ је наш трофеј!Па шта сте мислили, да ћемо вам донијети баклаве у Сребреницу?Освета је морала доћи након оних злочина Насера Орића. Иначе и сам сам лично чуо од неких сребреничких мајки да мрзе Орића и жене кажу да је он крив за све што се десило...

Није злочин убити оне који су пре тога убијали нашу дјецу!Па таман да их је било 100 000!

Иначе Насер није поштедео дјецу и жене, србска војска у Сребреници јесте!!!То је велика разлика!

Mene je tvoj post povredio.Nisam ljubomoran, samo nisam druga generacija beogradjana, nisam imao uslove da zavrsim faks, ucestvovao sam u svim ratovima...ostao sam u Srbiji, bez obzira na sve.
Imam srecan i uspesan brak, cetvoro dece, kucu od 40 kvm, polovnog "pikapa" i mucim se i natezem kraj sa krajem.Ako bi mi neko ponudio da promenim nesto iz svoje proslosti, i da to znaci da cu izgubiti ono sto imam, odbio bih da promenim makar i sekundu.
Ne bih o pogledu koji se pruza ispred moga prozora, ti to nikada neces shvatiti...sustina sledi:
Tebi slicni se sada hvale kako su u svetu postigli nesto, sa diplomom srpskog univerziteta, kurchis se svojim poreklom i imanjem, da te pitam: sta si uradio za svoju zemlju da se oduzis za besplatan fakultet i skolovanje?Koliko domova za decu poginulih u odbrani zemlje si podigao? (nesto razmisljam: ako ti imas sve te kvm i RV i.t.d...onda mora da si bar jednu sigurnu kucu u Beogradu samo podigao???)
Onda, odakle ti obraz da ljudima koji nisu imali srece ili volje da pobegnu odavde, govoris kako su glupi i da im ukazujes na to koliko bi bolje ziveli da su otisli (pobegli) odavde?To sve sto ti pominjes, vise govori o tvom obrazu i casti, nego o meni...Sram te bilo!
Ja svoju zemlju nisam napustio, nisam odbio nijedan usrani poziv za vojnu vezbu, i nije mi krivo....smatrao sam da je to cast i obaveza...reci kojih ces mozda jednom postati svestan.

И овако: Жалим сваког муслимана који је погино а није у рату испалио метка, али сваки ликвидирани припадник Армије БИХ је наш трофеј!Па шта сте мислили, да ћемо вам донијети баклаве у Сребреницу?Освета је морала доћи након оних злочина Насера Орића. Иначе и сам сам лично чуо од неких сребреничких мајки да мрзе Орића и жене кажу да је он крив за све што се десило...

Није злочин убити оне који су пре тога убијали нашу дјецу!Па таман да их је било 100 000!

Иначе Насер није поштедео дјецу и жене, србска војска у Сребреници јесте!!!То је велика разлика!
Pa kad su turci u istoriji stedeli zene i decu?

Pa Sud BiH je zaduzen za ratne zlocine, nisu okruzni ni opcinski sudovi zaduzeni za to.

Како је задужен? Да процес држи у фиоци годинама? Немој молим те....

"Срби су насјели на то"........... " да страда 5.000 Бошњака и биће војна интервенција"........."питао ме шта мислим о томе"

То су дијелови цитата, ако хоћеш могу поставити цијелу изјаву али ово је суштина, не мјења је битно.

3,5 године клања и убијања Срба по Подрињу је имало за циљ да изазове акцију српске војске и заузимање Сребренице, ЗАШТИЋЕНЕ ЗОНЕ из које су излазиле ове војне трупе и палиле околна села. Кретали су се брзо и убијали све живо. И бјежали назад под окриље УН-а.

Ако се крије одговорност муслиманског војнополитичког врха и "неморалне понуде" Клинтона о чему ми причамо???

Pa Naser Oric pripada mom narodu, a Mladic ne pripada.
Tvrdis kako ja podrzavam Orica i kako ga volim, sto je apsurdno, jer niti covjeka podrzavam niti gajim neke simpatije prema njemu, covjeka nikad u zivotu nisam sreo, tako da nemam razloga da bilo sta o njemu mislim. Meni licno nije naudio, niti mojoj porodici, tako da ne mogu ni da ga mrzim.
Ratko Mladic jeste naudio mom narodu, samim time i meni, ali ne osjecam mrznju prema njemu. Ja ne znam da mrzim.

Не мора бити Насер...имаш ти и остале своје хероје, рецимо: Атиф, Ејуп, Алија...

Вјерово ти мени или не, ја тебе не мрзим. Не мрзим чак ни Орића. Колко нам је он нанио зла, толко нам је и отворио очи!Срби постају опет Срби и више нису Југословени!Хвала.
Не каже се безвезе у нашој вјери благосиљајте своје непријатеље!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back