Mene je tvoj post povredio.Nisam ljubomoran, samo nisam druga generacija beogradjana, nisam imao uslove da zavrsim faks, ucestvovao sam u svim ratovima...ostao sam u Srbiji, bez obzira na sve.
Imam srecan i uspesan brak, cetvoro dece, kucu od 40 kvm, polovnog "pikapa" i mucim se i natezem kraj sa krajem.Ako bi mi neko ponudio da promenim nesto iz svoje proslosti, i da to znaci da cu izgubiti ono sto imam, odbio bih da promenim makar i sekundu.
Ne bih o pogledu koji se pruza ispred moga prozora, ti to nikada neces shvatiti...sustina sledi:
Tebi slicni se sada hvale kako su u svetu postigli nesto, sa diplomom srpskog univerziteta, kurchis se svojim poreklom i imanjem, da te pitam: sta si uradio za svoju zemlju da se oduzis za besplatan fakultet i skolovanje?Koliko domova za decu poginulih u odbrani zemlje si podigao? (nesto razmisljam: ako ti imas sve te kvm i RV i.t.d...onda mora da si bar jednu sigurnu kucu u Beogradu samo podigao???)
Onda, odakle ti obraz da ljudima koji nisu imali srece ili volje da pobegnu odavde, govoris kako su glupi i da im ukazujes na to koliko bi bolje ziveli da su otisli (pobegli) odavde?To sve sto ti pominjes, vise govori o tvom obrazu i casti, nego o meni...Sram te bilo!
Ja svoju zemlju nisam napustio, nisam odbio nijedan usrani poziv za vojnu vezbu, i nije mi krivo....smatrao sam da je to cast i obaveza...reci kojih ces mozda jednom postati svestan.