- Poruka
- 134
Бранко.БЛ videces! rekli si radovan ide u hag u ponedeljak!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... Ajde Rašo, nastavi zajebavati Srbe Cigane.![]()
Šta ovo treba da znači ?
Dicio se crnogorstvom?
Uh, mame mu ga neprijateljske.
Sta li ce reci patrijoti.
Ti si bas "nekultivisan"...Kao nemci sto deluju ugladjeno spolja, a u dusi su pravi primitivci!
A meni je najvaznije da se takvi kao ti istrebe iz Srbije zajedno sa vasim vodjom Cedom Narkomanom
Dicio se crnogorstvom?
Uh, mame mu ga neprijateljske.
Sta li ce reci patrijoti.
sta ce reci crnogorci ?
a zar ne bese ti odande ?
po potrebi , danas jeste sutra nije![]()
Ne !
Mislio sam Crnogorce, kad dodju u Srbiju pljuju Mila i rezim, kad se vrate pljuju po Srbiji![]()
Ti si bas "nekultivisan"...Kao nemci sto deluju ugladjeno spolja, a u dusi su pravi primitivci!
[/B]
jest da smo od tebe navikli citati nebuloze, ali ova ti je biser nad biserom
nije bash puno pogresio
imaju oni tu "notu"
chudne sexualne sklonosti, alkohol od ranog jutra (pivo u kriglama)
eh, ko ih ne zna . . .![]()
dali ti to na temelju osobnog iskustva, ili...
za jedan narod koji je svijetu dao( ne njemackoj naciji, nego svijetu) jednog Kant-a, Schopenhauer-a, Gothea-a (a ako bas hoces i Marx-a i Engels-a) da ne spominjem druge (er npr.) nazivati primitivnim....
a to s pivom je tocno...samo pivo je po njihovim zakonima prehrambeni proizvod...kao kod nas kruh npr.
p.s. po ljestvici konzumiranog alkohola po glavi stanovnika; Njemci su negdje pri dnu...
imao sam polsa sa nemicama, znachi DA, na osnovu lichnog iskustva (mada ih je tesko nagovoriti)
i mi smo dali nekog tamo teslu, milankovica, mokranjca, alasa, pancica, itd pa sta s' tim ?
i mi smo odvratan narod (i primitivan,)
Einstein je bio Jevrej![]()
Ko je odvratan i primitivan?Kakav odvratan i primitivan narod? Kakve su to gluposti i generalizacije? Navedi mi jedan narod na zemaljskoj kugli u kome nema primitivnih i "odvratnih" ljudi?
Uopšte ne prihvatam da me neko smatra primitivnom i odvratnom zato što sam Srpkinja, a ti govori u svoje ime.