по мени је требало да га убију, а не да га пошаљу. да сложе неку причу типа погинуо приликом хапшења, а најидеалније би било да ту смрт излажирају. Можда је он за Србе имао добре намере, али био је сиса, на длану је имао Сарајево, како је могуће да је допустио толико "продавање" рата, ето за пример нека буде Бихаћ. Да ли због неспособности, похлепе, или ко зна чега на крају је зајебао Книнску, Босанску и Цазинску Крајину, а Републику Српску увалио у њесра.
Друга ствар је Ратко, мада је и он био млак, све до Сребренице. Али кад у сред Книна постоји Трг "Олује", кад од Мрачаја до Јадрана не постоји место без улице доктора Фрање Туђмана, кад Труман није злочинац, кад у околини Шибеника постоји блиборд са сликом Готовине и натписом хрватски херој, кад Шиптаре ослобађају пос вим тачкама оптужнице, ја не видим ни један разлог зашто би Младић био крвник.
Само ми није јасно како један Немац има образа да каже да је Сребреница геноцид после "Трећег Рајха", како неки Американац каже да је геноцид то, кад су направили Хирошиму и Нагасаки, како неки Хрват може то да спомене поред Јасеновца, како Јапанац може да каже после Манџурије, како Шиптари имају образа да то спомињу после нацистичких логора у Албанији, како то могу да кажу Енглези после свих срања у колонијама, како потурице по Србији, БиХ и осталим крајевима то помињу после Поточана, после 6 500 Срба у Сарајеву?!?!?!??!?!?!?!???