Uhapšen Radovan Karadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo sada gledam šta vele najbliži Radovana Karadžića.

Radovan Karadžič se često dičio crnogorstvom, znao je govoriti kako Crnogorci za razliku od svojih suseda Srba, Albanaca, Hrvata imaju dužu butnu kost. :hahaha:

:rotf:

Ajde Rašo, nastavi zajebavati Srbe Cigane. :super:

Pitam se ja smatra li on sebe uopšte Srbinom sada, dok oni sumanuti jašu svuda naokolo po ulicama? :whistling:

Karadžić najranije u sredu u Hagu

Beograd - Haški optuženik Radovan Karadžić najkasnije će do srede biti u pritvorskoj jedinici Haškog tribunala u Sheveningenu, a kako kaže njegov sinovac Dragan Kardžić, tokom skrivanja Karadžić je posećivao fudbalske utakmice Lacija i Intera.
Karadžićev advokat Svetozar Vujačić, izjavio je da će njegov branjenik verovatno u sredu ili četvrtak biti poslat u Hag. On nije želeo da kaže da li je i u kojoj pošti uložio žalbu na rešenje o ispunjenosti uslova za izručenje bivšeg lidera bosanskih Srba Haškom tribunalu.
- Za žalbu, po Karadžićevom izričitom navodu, ne mogu da vam kažem ništa, zato me nemojte ništa ni pitati. Da sam rekao medijima da ću žalbu podneti sinoć u bilo kojoj pošti, ta žalba bi već bila odbijena i Radovan bi koliko danas bio transportovan u Hag - naveo je Vujačić. On je dodao da je Karadžić zadovoljan tretmanom u pritvoru Specijalnog suda i da su mu obezbeđeni najbolji uslovi. Kako je objasnio Vujačić, njegov branjenik ne štrajkuje glađu, nego ima poseban režim ishrane. Vujačić je naveo i da su istinite tvrdnje Karadžićevog bratanca Dragana Karadžića da je pomagao svom stricu u skrivanju proteklih šest godina.

Pronadjite razlike.:mrgreen::mrgreen:
glumac-karadzic2.jpg

nije bash puno pogresio
imaju oni tu "notu"
chudne sexualne sklonosti, alkohol od ranog jutra (pivo u kriglama)
eh, ko ih ne zna . . .
:cool:

dali ti to na temelju osobnog iskustva, ili...:)
za jedan narod koji je svijetu dao( ne njemackoj naciji, nego svijetu) jednog Kant-a, Schopenhauer-a, Gothea-a (a ako bas hoces i Marx-a i Engels-a) da ne spominjem druge (Einsteiner npr.) nazivati primitivnim....:mrgreen:
a to s pivom je tocno...samo pivo je po njihovim zakonima prehrambeni proizvod...kao kod nas kruh npr.
p.s. po ljestvici konzumiranog alkohola po glavi stanovnika; Njemci su negdje pri dnu...

dali ti to na temelju osobnog iskustva, ili...:)
za jedan narod koji je svijetu dao( ne njemackoj naciji, nego svijetu) jednog Kant-a, Schopenhauer-a, Gothea-a (a ako bas hoces i Marx-a i Engels-a) da ne spominjem druge (er npr.) nazivati primitivnim....:mrgreen:
a to s pivom je tocno...samo pivo je po njihovim zakonima prehrambeni proizvod...kao kod nas kruh npr.
p.s. po ljestvici konzumiranog alkohola po glavi stanovnika; Njemci su negdje pri dnu...

imao sam polsa sa nemicama, znachi DA, na osnovu lichnog iskustva (mada ih je tesko nagovoriti :mrgreen:)
i mi smo dali nekog tamo teslu, milankovica, mokranjca, alasa, pancica, itd pa sta s' tim ?
i mi smo odvratan narod (i primitivan,:whistling:)

Einstein je bio Jevrej :cool:

imao sam polsa sa nemicama, znachi DA, na osnovu lichnog iskustva (mada ih je tesko nagovoriti :mrgreen:)
i mi smo dali nekog tamo teslu, milankovica, mokranjca, alasa, pancica, itd pa sta s' tim ?
i mi smo odvratan narod (i primitivan,:whistling:)

Einstein je bio Jevrej :cool:

Ko je odvratan i primitivan? :eek: Kakav odvratan i primitivan narod? Kakve su to gluposti i generalizacije? Navedi mi jedan narod na zemaljskoj kugli u kome nema primitivnih i "odvratnih" ljudi?

Uopšte ne prihvatam da me neko smatra primitivnom i odvratnom zato što sam Srpkinja, a ti govori u svoje ime.

Ko je odvratan i primitivan? :eek: Kakav odvratan i primitivan narod? Kakve su to gluposti i generalizacije? Navedi mi jedan narod na zemaljskoj kugli u kome nema primitivnih i "odvratnih" ljudi?

Uopšte ne prihvatam da me neko smatra primitivnom i odvratnom zato što sam Srpkinja, a ti govori u svoje ime.

ma to je bilo vishe kao samokritika, da ne pomisli moja sagovornica (:whistling:) da sam neki velikosrbin
naravno da su popunjena mesta na (svetskoj) rang listi odvratnih
nemoj da se vredjash, ono se ne odnosi na sve, samo ne mogu da nabrajam cinioce

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back