Uhapšen Radovan Karadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Opstanak RS , za sada, nije ugrožen. Sećaš li se, ko je zaustavio ofanzivu ispred BL ? Zašto, kad nisi mogao tada sabrati četu vojnika vojske RS ? Totalno rasulo i bežanija.To je bio vojni krah i nestanak RS.
A ipak je opstala i ostala. Zato što je neko odlučio da muslimanima treba protivteža u Bosni, da ne bi mogli povezati "zelenu transverzalu".
Tu ulogu su RS odredili vladari iz senke. Stvarni vladari.
Kakav Raša i Ratko. Boranija.
Ma nemam ja sumnje u opstanak RS-a, ali samo opisujem atmosferu u kojoj se nalaze Srbalji u Bosni za koje opet IDI-ot kaže da ih zabole kita za hapšenje Radovana Karadžića!!! Ja se muya uopšte ne bojim, samo mi je teško kad vidim kako se ljudski škart u Majci Srbiji poistovjećuje i solidariše sa interesima srbomrzačke balijske bagre u Sarajevu!!!

Kako ti se covek nasra u usta za ono histerisanje kako je propaganda da je Djindjic okretao vola na Palama, a ti ni da beknes, je li, pimp?... A ovamo palamudis u 10 postova sa istim pitanjem?... Samo hvatas na tu idiotsku histeriju sa ogromnim fontom i 56 smajlija... pa narod misli da znas o cemu pricas...
"Ha-ha-ha, vi ste bolidi... ha-ha-ha, konji jedni...ha-ha-ha, ista gomna..."
Ultrasmesno.
Ne, nisam za radikale, i medju njima ima zadrtih volova, posebno ovde na forumu, ali ti si nenadjebiv.
Potpisujem, naročito ovo zadnje!!!:cool:
Eto još ću da navedem da u BiH 100% podržavam politiku Milorada Dodika, ali jedino što mu zamjeram jeste politička podrška Botinoj predizbornoj kampanji u Srbiji!!! Kako stvari stoje izgleda da bi se danas i sam Mile složio sa mnom kada je u pitanju otklon od EU klimoglavaca izdajnika i lizoguza u trenutnoj srbijanskoj Vladi!!!

Poslednja izmena:
Kakvih srba sve ovde ima pa to je cudo,lepo kaze poslovica"ne daj boze da se srbi sloze"
Sama pomisao da se neko raduje da ce jos jedna srpska dusa otici u nepostojeci sud i tamo trunuti do smrti,ma kakva ta osoba bila je skroz jeziva i morbidna!
Po meni covek koji je branio srpstvo ma kakav on bio je heroj i treba ga slaviti!
pa jel mozete vi zamisliti da u hrvatskoj bude ovako nesto,dal mozete da zamislite da u hrvatskoj uhapse njihovog ustasu,a pola zemlje da se raduje??!!To mozete samo da vidite u srbiji,ej bre ceo svet nam se smeje,izdajemo jedni druge sve zbog smrdjive evropske unije i sake dolara,dokle bre vise ljudi!Ajde bre jedamput da se svi ujedinimo,izadjemo na ulice i jasno stavimo do znanja da nedamo da jos jedna srpska dusa trune u nepostojecem tribunalu!

Ps:Ko izdao Radovana ne docek'o vidovdana!

:ok::klap::klap:

Ma nemam ja sumnje u opstanak RS-a, ali samo opisujem atmosferu u kojoj se nalaze Srbalji u Bosni za koje opet IDI-ot kaže da ih zabole kita za hapšenje Radovana Karadžića!!! Ja se muya uopšte ne bojim, samo mi je teško kad vidim kako se ljudski škart u Majci Srbiji poistovjećuje i solidariše sa interesima srbomrzačke balijske bagre u Sarajevu!!!
Suviše si emotivan i - pomalo preteruješ.

zima 1994 na 1995 :)

http://www.aimpress.ch/dyn/pubs/archive/data/199412/41220-003-pubs-beo.htm

evo vesti iz 1994 godine. Zoran Djindjic je bio ZVANICAN PREDSTAVNIK RADOVANA KARADZICA ZA PREGOVORE SA AMERIKOM I RUSIJOM :hahaha:

Da u svemu tome ipak ima nekog sistema, potvrdio je i proslonedeljni boravak lidera Demokratske stranke (DS) Zorana Djindjica na Palama. Odmah posto se vratio u Beograd, Djindjic je najavio put u Moskvu, gde, kako je rekao, nosi Karadzicevu poruku za rusko rukovodstvo.

znaci djindjic je u decembru 1994 izeo vola na Palama, prkosio malo NATO avionima i krenuo da brani interese "genocidne Republike Srpske" u Moskvi i Washingtonu :thumbdown:

juce branili RS danas je ruse :thumbdown:

Markovac,

Đinđić je bio i tada na Palama, ali vola je jeo , mislim mart, 1994., nakon onog sranja na Markalama.

Ja bas i nisam cula i videla da se neko okupio u BL da protestvuje i mislim da je to sramota!

Suviše si emotivan i - pomalo preteruješ.
Pretjerano??? Mislim da nisi u epicentru događanja!!! To u vezi hapšenja u Beogradu je sasvim sporedna priča!!! Pravi razlozi mog revolta dešavali su se događali i danas se dešavaju u Bosni!!! Dođi ovamo, pogledaj malo odavde i biće ti jasno!!!

Muye svoju djecu uče da su Obilić, Princip i Karađorđe obični teroristi, da je Bosna domovina samo Bošnjacima, a svi ostali su kao došli sa strane, uče ih da su u Bosni pisci oduvijek stvarali samo bosansku književnost, a nikako nekakvu tamo hrvatsku ili srpsku, iz udžbenika srpskih đaka cenzurišu se i izbacuju cijeli citati Gorskog vijenca, sarajevske ulice se nazivaju arapskim imenima, a smetaju im po Banjaluci vojvode Stepanović, Putnik i Mišić!!!

Svoje spomen ploče postavljaju kraj svake krčevine u Srpskoj, a Srbaljima ne daju ni cvijet na grobu u federaciji da prenoći!!!
Na kraju kažu da trebamo da gotivimo to njihovo shvatanje Bosne valjda po receptu Alijine Islamske deklaracije i da se pravimo blesavi kao da nikada u Bosni rata nije ni bilo!!! Sve im je u Bosni potaman samo onda kad mogu da se pitaju svojom glasačkom većinom za prostor cijele BiH!!! Ako se to nedaj Bože desi, za Majke Srebrenice vejrovatno više niko neće ni čuti!!! Cilj bi opravdao sredstvo, a Srbija bi na sve to imala još 1.300.000 - 1.400.000 novih izbjeglica!!!:thumbdown:

Poslednja izmena:
Pretjerano??? Mislim da nisi u epicentru događanja!!! To u vezi hapšenja u Beogradu je sasvim sporedna priča!!! Pravi razlozi mog revolta dešavali su se događali i danas se dešavaju u Bosni!!! Dođi ovamo, pogledaj malo odavde i biće ti jasno!!!

Muye svoju djecu uče da su Obilić, Princip i Karađorđe obični teroristi, da je Bosna domovina samo Bošnjacima, a svi ostali su kao došli sa strane, uče ih da su u Bosni pisci oduvijek stvarali samo bosansku književnost, a nikako nekakvu tamo hrvatsku ili srpsku, iz udžbenika srpskih đaka cenzurišu se i izbacuju cijeli citati Gorskog vijenca, sarajevske ulice se nazivaju arapskim imenima, a smetaju im po Banjaluci vojvode Stepanović, Putnik i Mišić!!!

Svoje spomen ploče postavljaju kraj svake krčevine u Srpskoj, a Srbaljima ne daju ni cvijet na grobu u federaciji da prenoći!!!
Na kraju kažu da trebamo da gotivimo to njihovo shvatanje Bosne valjda po receptu Alijine Islamske deklaracije i da se pravimo blesavi kao da nikada u Bosni rata nije ni bilo!!! Sve im je u Bosni potaman samo onda kad mogu da se pitaju svojom glasačkom većinom za prostor cijele BiH!!! Ako se to nedaj Bože desi, za Majke Srebrenice vejrovatno više niko neće ni čuti!!! Cilj bi opravdao sredstvo, a Srbija bi na sve to imala još 1.300.000 - 1.400.000 novih izbjeglica!!!:thumbdown:

:ok::ok::ok:

Greška!!! Kada je riječ o hapšenju Radovana, i to skoro odmah po oslobađanju Orića, ovdje se Srbi ne dijele na radikale ili na demokrate jer za razliku od npr Beograđana, mi ovdje razmišljamo o mnogo većim problemima u vezi kojih smo ipak koliko-toliko jedinstveni, a to je opstanak same Republike Srpske naspram ostatka BiH kojim agresivno upravlja čopor neprocesuiranih ratnih zločinaca objedinjenih svojom patološkom mržnjom prema svemu srpskom!!! Za sarajevske mudže, koje se sada vesele po balijskim medijima su npr. IDI, Rainbow ili master_of_errors, ili nedaj Bože čak i njihova dijeca, podjednako poželjni za klanje isto kao i taj nesretni Radovan ili Gen. Ratko)!!!

E, to je najžalosnije, što oni to ne shvataju.
Ne shvataju da bi ih tamo svaki turčin na kolac nabio, jednako kao i mene, koji sam im se milosne mamice nayebo u Sarajevu i drugim mestima.
Za muje smo jednako četnici i pravoslavni kerovi, i ja koji sam prošao taj rat sa kokardom na čelu, i oni koji ovde zdušno pljuju na svoj narod i plaču nad sudbinom turaka.

Džabe ti njima pišeš. Nemaju oni pojma šta je turčin.

E, to je najžalosnije, što oni to ne shvataju.
Ne shvataju da bi ih tamo svaki turčin na kolac nabio, jednako kao i mene, koji sam im se milosne mamice nayebo u Sarajevu i drugim mestima.
Za muje smo jednako četnici i pravoslavni kerovi, i ja koji sam prošao taj rat sa kokardom na čelu, i oni koji ovde zdušno pljuju na svoj narod i plaču nad sudbinom turaka.

Džabe ti njima pišeš. Nemaju oni pojma šta je turčin.

pa ne kapiraju debilcine....

a ja to odavno znam zato sam za onu njegosevu "udri dok mahati mozes" ....

ima jedna poslovica nasa stara srpska iz mojeg kraja o njima koja kaze"

"stavi jednog turcina(bosnjaka poturicu) za sto, a drugog pod sto - isto ti misle i onaj za stolom i onaj pod stolom!"...

pa ne kapiraju debilcine....

a ja to odavno znam zato sam za onu njegosevu "udri dok mahati mozes" ....

ima jedna poslovica nasa stara srpska iz mojeg kraja o njima koja kaze"

"stavi jednog turcina(bosnjaka poturicu) za sto, a drugog pod sto - isto ti misle i onaj za stolom i onaj pod stolom!"...

i kod mene se isto kaze,a ima jos jedna koje se pridrzavam-TURCINU I KERU NIKAD NE VJERUJ

Sećam se 80-ih, kada sam se posvađao sa mojim ćaletom, jer mi je smetao njegov "nacionalistički" izraz: "U Turčina vere nema". Ja tada bejah, kao i većina blesavih Srba, zadojen Jugoslovenstvom. Pola drugova su mi bili muslimani.

Nekoliko godina kasnije sam shvatio šta je otac mislio kad je to govorio.

Malopre slušam na vestima, onaj okupatorski guverner austro-ugarske provincije BiH, Lajčak, izjavio je da je doneo konačnu odluku da ne vrati dokumenta Karadžićevoj porodici i ne dozvoli im da dođu u Beograd da ga posete.

Rekao je: "Vratiću im dokumenta kada se uverim da ne pripadaju mreži pomagača haškim beguncima." I Još: " Ne vidim šta je toliko hitno da ga posete. Imaće vremena za to na pretek, kada bude u Hagu"

Ako on sumnja da su oni deo te mreže onda zašto nije pokrenuo istragu. To je posao za pravosudne organe, a kazna ne može biti zabrana posedovanja dokumenata i kretanja, već zatvor.
I, ne vidim kakav pomagač mogu biti Radovanova unučad.
Nigde u civilizovanom svetu porodica i prijatelji ne mogu biti odgovorni za dela nekog njihovog člana.

Ali to ne vredi za Srbe.
Radovanova porodica je stavljena izvan zakona, kao uostalom svi Srbi, u očima zapada.
Jedina sezona lova koja se nikada ne zatvara je ona na Srbe.

Nigde u civilizovanom svetu porodica i prijatelji ne mogu biti odgovorni za dela nekog njihovog člana.

U civilizovanom svetu , otac i glava porodice se ne krije 15 godina i vidja se sa drugim zhenama , dok

njegova porodica pati , zena i deca nemaju posao , stalno su pod nekim racijama ,akcijama , napadima ,

rezolucijama . I to zbog njega . Idota . I sad je Radovan Heroj . Ma super je Radovan , ali za X-Men .

Mitingujte i slavite Radovana , jer vash je moto - ko ne pobego od zhene - ne docheko Vidovdana .

I jednoga dana prestace te zastave po Bosni da viore. I jedina zastava ce biti trobojka sa dvoglavim orlom i vise se nece spominjati alah... Neka se vrate gdje im je mjesto!

Mirjana, Mirjana... a morali ste i prethodnu zastavu i grb (sa dvoglavim orlom) da promenite i da napravite novu izmišljenu zastavu i grb (koja se sada nalazi u tvom avataru)... zar ne misliš da si malo kontradiktorna sa ovom tezom koju si gore napisala...

Sećam se 80-ih, kada sam se posvađao sa mojim ćaletom, jer mi je smetao njegov "nacionalistički" izraz: "U Turčina vere nema". Ja tada bejah, kao i većina blesavih Srba, zadojen Jugoslovenstvom. Pola drugova su mi bili muslimani.

Nekoliko godina kasnije sam shvatio šta je otac mislio kad je to govorio.

nije problem kad covek ne zna problem je kad i pored losih iskustava drugih ljudi on i dalje zivi u istoj lazi i gluposti.

eto recimo "demokratski" drugari bosnjaci su hapsenje radovana slavili na ulicama sarajeva uz "multietnicke" pozdrave tolerancije kao sto su alahu ekbir, tekbir i ubi zakolji da cetnik ne postoji...

al briga to njih...

U civilizovanom svetu , otac i glava porodice se ne krije 15 godina i vidja se sa drugim zhenama , dok

njegova porodica pati , zena i deca nemaju posao , stalno su pod nekim racijama ,akcijama , napadima ,

rezolucijama . I to zbog njega . Idota . I sad je Radovan Heroj . Ma super je Radovan , ali za X-Men .

Mitingujte i slavite Radovana , jer vash je moto - ko ne pobego od zhene - ne docheko Vidovdana .

Sad se vidi koliko bi bilo efekta i da se nije krio, nego da se predao.
Lajčak je rešio da mu kazni i deveto koleno za dela za koja njega terete.

Ja nisam pisao o njemu nego o njegovoj porodici.
Zašto bih ja trpeo sankcije da mi neki član porodice napravi neku pizdariju?

nije problem kad covek ne zna problem je kad i pored losih iskustava drugih ljudi on i dalje zivi u istoj lazi i gluposti.

eto recimo "demokratski" drugari bosnjaci su hapsenje radovana slavili na ulicama sarajeva uz "multietnicke" pozdrave tolerancije kao sto su alahu ekbir, tekbir i ubi zakolji da cetnik ne postoji...

al briga to njih...

Znam, mnogo si se potresao...Toliko ti je lose da ces sutra da odes na Kosovo da natocis pun rezervoar i jos da se hvalis po forumu...

Malopre slušam na vestima, onaj okupatorski guverner austro-ugarske provincije BiH, Lajčak, izjavio je da je doneo konačnu odluku da ne vrati dokumenta Karadžićevoj porodici i ne dozvoli im da dođu u Beograd da ga posete.

Da, u pravu si kada si napisao "okupatorski guverner Lajček". I to jeste tako. BiH, a time i RS nisu ni slobodne niti nezavisne države, odnosno entiteti...
Ista je situacija i sa Kosovom.
Ali baš zato, zar ne misliš da je malo neukusno da nam Srbi iz RS govore (sunarodnicima iz Srbije) kako smo izdali Radovana i slično, s obzirom da on niti ima srpsko državljanstvo, niti je ikada bio zvanično prijavljen u Srbiji, a u Srbiji se skrivao, radio, čak se javno pojavljivao dok je njegova porodica u RS trpela neviđen teret i pritisak, dok je RS trpela isti takav pritisak i dok je Srbija trpela isto to...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back