Pa sad, DSS ih je dosta popakovao za Hag dok ih je SPS manjinski podrzavao....
Mislim da neke stvari ne razumes koje sam ja hteo da kazem. Ali cu se potruditi da objasnim, jer ovakva rasprava ne vodi nigde.
Ja sam se pobunio jer se ovde slavi slanje nekoga u zatvor.
Da je ova drzava prava ovaj forum bi bio ugasen zbog krsenja raznih zakona o ljudskim pravima i slobodama (pri tom ne mislim na slobodu govora vec na prava o tome da se ne sme vredjati dostojanstvo coveka, u ovom slucaju Radovana Karadzica) jer moderatori ne sakcionisu ponasanje koje je suprotno nekim osnovnim nacelima ponasanja.
Na komentar "Pretpostavljam da znas sta je komandna odgovornost?" ja sam odgovorio da vi slavite to sto je on SLUCAJNO izabran VOLJOM NARODA izabran za predsednika RS i sto zbog toga on mora da zavrsi u zatvoru.
Uopste ne zelim da ulazim u polemiku o volji naroda jer je to diskutabilno. Ali je on kao licnost(pojedinac) izabran na to mesto. A ne politickom trgovinom.
DSS i SPS su "popakovali" dosta njih i to uopste ne sporim, verovatno bi to i radikali radili.
To me apsolutno ne zanima.
Mene zanima kakvi ste vi ljudi kada slavite neciju nesrecu.
A znate da skacete o ljudskim pravima i sl...
To mi je nisko i porazavajuce.
Letos sam bio u Hrvatskoj na moru...Tamo ne mozete da se okrenete od slika Gotovine...autobusi, prodavnice...pa cak i u mek donaldsu...A ovde? Nema vece srece nego samo da nekom drugom nije dobro...