Uhapšen Radovan Karadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
У НДХ не постоје МАЊИНЕ - а овде су оне најгласније заједно са српским отпадом од људи. Зато ми је највише криво ШТО ЋЕ ОВА БРУКА ДА ПАДНЕ НА ЛЕЂА СРПСКОГ НАРОДА.

Срби немају никакве везе са овим олошем - то није израз воље народа.

п.с. Исто тако су славили и пуштали балоне када је био испраћај посмртних остатака Слободана Милошевића - то сам лично видео јер живим у близини Скупштине...

Otkad je Vrachar u blizini skupshtine, zar to nije Stari Grad?:think:

Радован Караџић ухапшен је јуче у Београду, и пре него што је кабинет председника Тадића објавио ту вест, он је пребачен у Тузлу, одакле је извршен трансфер за Хашки трибунал!

Čitajte "Pravdu" :rotf:

Seljacino seljacka, yebes generala koji se krije toliko godina?
I ti bi tako spasavao Srbiju?
Debilu retardirani:?:
Nije mi žao, zabole me bas za njega, mnoge majke plaču, i sad treba da se svadjamo zbog nekoga ko je, ako ništa drugo tolike godine živeo bez posla..
Pa ko bi tebe skrivao, kukavče???????????:thumbdown:

Имаш веома лошу процену. Уопште се нећемо свађати! :cool:

Сви медији преносе поруке СПС-а и Дачића(као врсту отклона да они немају ништа с тим,иако је то бесмислено самом чињеницом су дали подршку довођења ДС-ових људи у БИА-у) да ПОЛИЦИЈА НИЈЕ УЧЕСТВОВАЛА У ЛОЦИРАЊУ И ХАПШЕЊУ КАРАЏИЋА.

Па,људи,да ли неко може да ми каже ко још има право да хапси лица на територији Србије?
Ваљда нисам цео живот провео у заблуди да само полиција има право да хапси?

Ако нико други нема то право,ко је онда ухапсио Караџића!?

Dali ljudi saopštenje i verovatno očekuju da narod u to poveruje.
Pa, ko još veruje dokazanom lopovu, prevrtljivcu i mutikaši Dačiću? Evo, najnovija ispitivanja javnog mnjenja kažu da SPS ne bi prešao cenzus. A to ispitivanje je izvršeno pre ovog hapšenja. Sad ne bi prešli ni 1%.

I čuj, nije ga MUP hapsio. Ne, nego se samouhapsio i samosproveo istražnom sudiji.
Kakav bednik, taj Dačić.

Otprilike kao da je dozvolio da ga naguzi sidaš i da onda, u očekivanju da neće dobiti sidu tvrdi da se nije kecao sa njim.

Mislim da gresis. Ne slave ljudi sto ce neko da ode u zatvor jer su zlobni, vec slave to sto je svima nama skinut sa ledja teret Haga i uslovljavanja sa istim za EU integracije i sansom da sve sto je bilo ostavimo iza nas i da konacno posle 20 godina krenemo napred. Bez stalnog vracanja u proslost, ratove, zlocine, bombardovanja i slicno. Primetices da ovde ima dosta mladih koji se i ne secaju ratova na prostorima bivse SFRJ ali su spremni da ratuju sada(bar tako pricaju, a zivo me interesuje koliki broj je npr sluzio civilnu vojsku od istih) za neko srpstvo, a nisu svesni koliko smo zbog tih dogadjaja unazadjeni.
Za ovo drugo, ako si predsednik neke drzave, pod tvojom dikertnom vlascu je vojska. Ako su pripadnici te vojske tuzeni za zlocine, pod komandnom odgovornoscu je i predsednik kao vrhovni komandant. Svaki polozaj vlasti nosi odredjenu odgovornost. Ako si predsednik u ratu, realna je mogucnost da te tuze kad rat prodje. Ako ti se takva mogucnost ne dopada, onda daj ostavku.

Srbija nece nikad uci u EU jer za koju godinu EU nece postojati.
Teret Haga nikad nece biti skinut.
Da li vi znate da je nekoliko hiljada ljudi optuzeno u Hrvatskoj za ratne zlocine?
Da li vi znate da svi ti ljudi nisu ni bili tamo kad su se ti zlocini desavali?
Da li vi znate da ce zarad dobrosusedskih odnosa evropske unije Srbija morati da izruci te gradjane Hrvatskoj?
Da li znate koje je to vrzino kolo?
Uslovljavanja nikad dosta.
Sto mi ne postignemo te standarde ko u EU?
Onda ce biti svejedno da li smo u njoj ili ne.
Al to je nema sanse da se desi.
Osnovni stub ekonomije je privatizacija.
Pre koji mesec je tadasnji ministar finansija Cvetkovic rekao da ako se nesto uskoro ne proda nema budzeta.
I sta sad?
Kad se sve pare od privatizacije potrose?
Ko ce da odrzava drzavu?
Za 10 godina Srbija ce biti u g a ne u EU.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back