Uhapšen Radovan Karadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što mi je žao što nekome od vas nije dopala ta dužnost da bude predsednik države koju svi i svako ucenjuje i muva - tamo vamo. Zanima me kako biste se onda junačili i prostačili.
Ili, da budete neki jadnik koji radi u BIA i koga sada dežurne moodonje zavaljene ispred kompjutera nazivaju izdajnicima i stokom - samo zato što rade ono što im se naredi.

Što mi je žao što nekome od vas nije dopala ta dužnost da bude predsednik države koju svi i svako ucenjuje i muva - tamo vamo. Zanima me kako biste se onda junačili i prostačili.
Ili, da budete neki jadnik koji radi u BIA i koga sada dežurne moodonje zavaljene ispred kompjutera nazivaju izdajnicima i stokom - samo zato što rade ono što im se naredi.

Па зашто председник државе мора да ради оно што му се нареди?

Па зашто председник државе мора да ради оно што му се нареди?

Gde sam ja to napisala? Ja rekoh da ovi jadnici iz BIA rade što im se naredi.

Predsednik jedne jadne države koju svako muva i ucenjuje mora da isčaši mozak zajedno sa vladom kako bi uspeo da vodi politiku koja je u interesu građana Srbije.
Lako je drndati i nekog proglašavati izdajnikom, a čim stavite prst na čelo, znate i sami - da svi oni sada samo rade ono što moraju, a u interesu Srbije.

Interes i ponos često i ne idu zajedno...

Ma de ces...ja sam janpi pa sam ovde...al sta ti trezna radis tu, u ove sitne sate....hehehe....Prvi i poslednji put si ovu zemlju nazvala jadnom....prvi i ZADNJI put ti objasnjavam da ovu zamlju ne cine ljudi na ''CELU''....hehe....skapiraj fasadu svoje zgrade...mozda i skapiras pricu...hhehe...

Gde sam ja to napisala? Ja rekoh da ovi jadnici iz BIA rade što im se naredi.

Predsednik jedne jadne države koju svako muva i ucenjuje mora da isčaši mozak zajedno sa vladom kako bi uspeo da vodi politiku koja je u interesu građana Srbije.
Lako je drndati i nekog proglašavati izdajnikom, a čim stavite prst na čelo, znate i sami - da svi oni sada samo rade ono što moraju, a u interesu Srbije.

Interes i ponos često i ne idu zajedno...

То није у интересу поштеног човека.

Sad ce da padne
31.gif

Slučaj Slađane Kobas, jedine preživele bebe iz banjalučkog porodilišta koja je 1992. godine zbog sankcija ostala bez kiseonika u inkubatoru čak 12 dana, tipičan je primer. Ona je nakon neuspešne hemoterapije na "Univerzitetskoj klinici Gejnsvil" na Floridi, koja je koštala 100 000 dolara, prebačena u "Nacionalni institut zdravlja" u Betezdi u Merilendu, gde je pokušano s novim, eksperimentalnim vidom hemoterapije. Pošto je,očito, poslužila i kao zamorče za testiranje novih lekova, metastaze su se još više proširile. "Dobri lekari" shvativši da leka nema, vratili su je natrag u Srbiju gde je i umrla u trinaestoj godini. Novac su zadržali.

ВУКСАН

Твоје снове вуци разносе
и од тога се хране
Вуксане, вукдане,
лепо ти је име.

Спусти се у градове
да бијемо гадове
Вуксане, благдане,
лепо ти је име.

Свет те чека покорни,
коњаниче уморни
Вуксане, мртване,
лепо ти је име.

Ljudi, ovo je sramota neviđena! Iskreno, nisam vjerovao da će se ovo ikada desiti. Znao sam da je vlast u Srbiji spremna na mnogo toga, ali ovo je previše! Izručenje Miloševića nekako i mogu shvatiti, smetao im je da dođu na vlast. Zašto Karadžića? Zašto čovjeka koji je spasio Srbe iz RS protjerivanja i genocida? Volim Srbiju kao svoju otadžbinu, ali sam izgubio vjeru u one ljude koji ovo podržavaju. Nažalost, to je većina u Srbiji, koja je izabrala ovaj najveći šljam u srpskoj istoriji. Prodali su kolijevku svih nas - Kosovo, izručili našeg predsjednika (pa i svog)....
Šta su još spremni da urade za ulazak u Evropsku uniju?
Ima li kraja ovoj sramoti.........................

Bensedine bolje zadrži za sebe jer već sutra EU i SAD nastavljaju da podjednako te yebu bez obzira na ovo hapšenje Karadžića ili možda do jutra i Hadžića i Mladića!!! Tvoja prednost je što si dovoljno ograničen da misliš da će sutra da ti bude bolje i da će neko na Zapadu zbog ovog noćas stvarno da promijeni svoj odnos prema tvojoj zemlji ili narodu!!!!
Blago tebi kad si sve životne probleme sveo na Karadžićevu ili Mladićevu slobodu!!!! Kako ćeš sebi objasiti kad sve njih pozatvaraju, a tebe nastave da zegu isto ko' i ranije???:thumbdown:
vole da nas *ebu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back