Uhapšen Radovan Karadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa sad je voljom naroda pokazanim na izborima konacno uhapsen.
Da menjamo narod?

Voljom naroda?
Koliko god se trudili celnici SPS-a da pokazu da su njihovi glasaci za ovu saradnju sa DS-om i za izrucivanje to se kosi sa zdravim razumom.
Glasaci SPS-a, SRS-a i DSS-a su generalno protiv saradnje sa Hagom.
E sad, zbog odgovarajuce trgovine...desilo se sta se desilo.
Tako da se ne moze na ono sto sam ja rekao odgovoriti sa "Pa sad je voljom naroda pokazanim na izborima konacno uhapsen." Uostalom ajde tako da se narod sastaje za svakoga pa da odlucuje da li da mu se sudi i sl...k'o u srednjem veku. Mozda ce i vas ta volja naroda da osudi...
Razumem to sto pisete ako pisete u ime neke stranke...Ne po svojoj volji.Ali ako stvarno tako razmisljate, onda ovoj zemlji ne treba nista jer je sama sebi u stomak skocila.

Какав линк???
Па то није јавна ствар!
То режимски медији не смеју да објаве.
Јесам ли ти рекао да власт то КРИЈЕ?

Др Радић је лекар који га је лечио,на ВМА.И он није једини.Има још лекара који твде исто.

Па добро човече знаш ли колико је било разних посета на ВМА, чак сам видео и снимке... заиста ове разноразне "вести" попримају облик болести...

Najjadniji su mi naši političari koji se sve ove godine upljuvaše objašnjavajući kako Karadžič živi na granici CG-SR-BIH, kako je u Moskvi...
prosto neverovatno kakvi su to šibicari...
kao nisu kod nas, a mi jadni ucenjeni

Sa druge strane, jasno je kao dan, da BIA zna tačno gde se nalaze i ova dvojica, samo čekaju pogodan momenat da ih uhapse, ovo sa Karadžićem, gde ćeš lepši momenat od dolaska Bramerca koji treba koju lepu da kaže o saradnji sa HT
tako je bilo i sa Župljaninom.

Davno se to moglo okončati na isti ovaj način, završiti tu priču i okrenuti se životnim problemima ove zemlje jer je potpuno jasno da nikakve ili eventualno mlake reakcije na hapšenje "heroja" neće ni biti...

Voljom naroda?
Koliko god se trudili celnici SPS-a da pokazu da su njihovi glasaci za ovu saradnju sa DS-om i za izrucivanje to se kosi sa zdravim razumom.
Glasaci SPS-a, SRS-a i DSS-a su generalno protiv saradnje sa Hagom.
E sad, zbog odgovarajuce trgovine...desilo se sta se desilo.
Tako da se ne moze na ono sto sam ja rekao odgovoriti sa "Pa sad je voljom naroda pokazanim na izborima konacno uhapsen." Uostalom ajde tako da se narod sastaje za svakoga pa da odlucuje da li da mu se sudi i sl...k'o u srednjem veku. Mozda ce i vas ta volja naroda da osudi...
Razumem to sto pisete ako pisete u ime neke stranke...Ne po svojoj volji.Ali ako stvarno tako razmisljate, onda ovoj zemlji ne treba nista jer je sama sebi u stomak skocila.

Pa sad, DSS ih je dosta popakovao za Hag dok ih je SPS manjinski podrzavao....:whistling:

pa, nece frajeri u hag? ajd sad, pistolj imam, podmetni celo.

Ne znam da li si chuo...UHAPSHEN KARADZIC
bakljada.gif

Najjadniji su mi naši političari koji se sve ove godine upljuvaše objašnjavajući kako Karadžič živi na granici CG-SR-BIH, kako je u Moskvi...

Sa druge strane, jasno je kao dan, da BIA zna tačno gde se nalaze i ova dvojica, samo čekaju pogodan momenat da ih uhapse, ovo sa Karadžićem, gde ćeš lepši momenat od dolaska Bramerca koji treba koju lepu da kaže o saradnji sa HT

Davno se to moglo okončati na isti ovaj način, završiti tu priču i okrenuti se životnim problemima ove zemlje jer je potpuno jasno da nikakve ili eventualno mlake reakcije na hapšenje "heroja" neće ni biti...

Извини (ово је због твог ЗВАЊА на пдф) али мени си ти ипак најјаднији са оваквим коментаром. Колико се сећам ти си избеглица из НДХ ???

Ma svi su oni pohapseni i cuvaju se to je 100%

Који си ти бедник од човека. Када се кликне на ову твоју поруку:
Непрочитано данас, 10:01 #1346
master_of_errors
Registrovan korisnik

master_of_errors (аватар)

Учлањен: 08.03.2006.
Локација: somewhere over the rainbow
Поруке: 4.298

Подразумевано Re: Uhapsen Radovan Karadzic

Eremita, sicushna ti kita.

Добије се одговор ДА ПОРУКА НЕ ПОСТОЈИ:

Обавештење
порука не постоји . Ако сте кликнули на валидан линк, молимо вас да обавестите webmaster-а

И још се јављаш да демантујеш ДА НИСИ КЛОН ЈЕДНОГ ОД МОДЕРАТОРА... бедо од човека...

Pa sad, DSS ih je dosta popakovao za Hag dok ih je SPS manjinski podrzavao....:whistling:

Mislim da neke stvari ne razumes koje sam ja hteo da kazem. Ali cu se potruditi da objasnim, jer ovakva rasprava ne vodi nigde.
Ja sam se pobunio jer se ovde slavi slanje nekoga u zatvor.
Da je ova drzava prava ovaj forum bi bio ugasen zbog krsenja raznih zakona o ljudskim pravima i slobodama (pri tom ne mislim na slobodu govora vec na prava o tome da se ne sme vredjati dostojanstvo coveka, u ovom slucaju Radovana Karadzica) jer moderatori ne sakcionisu ponasanje koje je suprotno nekim osnovnim nacelima ponasanja.
Na komentar "Pretpostavljam da znas sta je komandna odgovornost?" ja sam odgovorio da vi slavite to sto je on SLUCAJNO izabran VOLJOM NARODA izabran za predsednika RS i sto zbog toga on mora da zavrsi u zatvoru.
Uopste ne zelim da ulazim u polemiku o volji naroda jer je to diskutabilno. Ali je on kao licnost(pojedinac) izabran na to mesto. A ne politickom trgovinom.
DSS i SPS su "popakovali" dosta njih i to uopste ne sporim, verovatno bi to i radikali radili.
To me apsolutno ne zanima.
Mene zanima kakvi ste vi ljudi kada slavite neciju nesrecu.
A znate da skacete o ljudskim pravima i sl...
To mi je nisko i porazavajuce.
Letos sam bio u Hrvatskoj na moru...Tamo ne mozete da se okrenete od slika Gotovine...autobusi, prodavnice...pa cak i u mek donaldsu...A ovde? Nema vece srece nego samo da nekom drugom nije dobro...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back