C0NSIGLIERI
Buduća legenda
- Poruka
- 43.714
...ova dvojica su za njih izmislili engleski ....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno da mu je mjestto u zatvoru, ali u jednoj banani drzavi poput nase on serucka i dalje...i ta nasa banana drzava naknadno legalizira njegovu veleizdaju...a i sadasnji predsjednik, yuspovic kaze "nije bitno kako je netko dosao do transkripza, bitno je da nisu falsifikat"...i to kaze pravnik...ni u jednoj normalnoj drzavi nebi poslije ovakve izjave ostao predsjednikom...a generali nevini came u zatvoru
Hrvatski generali su nevini koliko i Mladic, Karadzic i Hadzic.
Hrvatski generali su nevini koliko i Mladic, Karadzic i Hadzic.
Pa što se čudiš. šef njegovog ureda za sigurnost je Saša Perković, čijeg oca traži Njemačka zbog ubojstava koje je kao član UDBE počinio u Njemačkoj.Otac josipovića je bio zapovjednik Golog Otoka.
Oni žive i rade u inozemstvu.
...ova dvojica su za njih izmislili engleski ....
![]()
sve ja to znam....nazalost..a citam, 80% hrvata ga podrzava, pa nemam vise rijeci...
Oni žive i rade u inozemstvu.![]()
Jel vruće u Beogradu? Hoće vrućina ponekad udariti u glavu.![]()
sve u ime srBstva![]()
Zamisli, a mogli ste imati predsednika ciji je otac bio zapovednik Jasenovca.![]()
za mene je Gotovina nevin i cista zrtva politike...
Pa s vase strane i ne, ne zaboravi da Hrvatska cizma nije krocila na srpsko tlo, da Hrvati nisu rusili Nis, Kragujevac, Novi Sad itd a sad se zrtva i agresor zele izjednaciti, mi smo bili u obrambenom ratu i to je svima jasno, pa prema tome...da, iako ima zlikovaca sa nase strane ima i onih nevinih poput Gotovine koji su zrtve politike
Ja nisam ni na cijoj strani. Za mene je zlocinac - zlocinac.
Дакле, ти њу ниси очигледно схватио на кога је она мислила.... Управо и јесте мислила на хрвате, али ти не капираш то
Da, ali problem je sto neki nisu zlocinci vec heroji
Aha pa ok, evo sad ste mi razjasnili, medjutim tvrdnja stoji.
Da, ali problem je sto neki nisu zlocinci vec heroji
Kada stradaju civili, nema tu heroja.
Od svih srpskih optuzenika za ovim ce se najmanje zaliti. Ipak, on mnogo zna i moze nam stvoriti dosta nevolja.