Uhapšen i Hadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
naravno da mu je mjestto u zatvoru, ali u jednoj banani drzavi poput nase on serucka i dalje...i ta nasa banana drzava naknadno legalizira njegovu veleizdaju...a i sadasnji predsjednik, yuspovic kaze "nije bitno kako je netko dosao do transkripza, bitno je da nisu falsifikat"...i to kaze pravnik...ni u jednoj normalnoj drzavi nebi poslije ovakve izjave ostao predsjednikom...a generali nevini came u zatvoru

Pa što se čudiš. šef njegovog ureda za sigurnost je Saša Perković, čijeg oca traži Njemačka zbog ubojstava koje je kao član UDBE počinio u Njemačkoj.Otac josipovića je bio zapovjednik Golog Otoka.

Sto se mene licno tice nek ga odvedu u Sevenigen.
Lik je totalno nebitan,saradjivao sa Hrvatima i bio u Zagrebu od 1991-1995 godine.
Sto se tice EU to je prazana prica jer je Eu finasijski pukla.:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
A znam dobro da ce nas ta Evropa usloviti da priznamo Kosovo i Metohiju a mozda i nazalost Vojvodinu i Rasku (Sandzak).:dash::dash::dash::dash::dash:
Ako nekada udjamo u EU falice nam narod i teritorija!:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

Pa s vase strane i ne, ne zaboravi da Hrvatska cizma nije krocila na srpsko tlo, da Hrvati nisu rusili Nis, Kragujevac, Novi Sad itd a sad se zrtva i agresor zele izjednaciti, mi smo bili u obrambenom ratu i to je svima jasno, pa prema tome...da, iako ima zlikovaca sa nase strane ima i onih nevinih poput Gotovine koji su zrtve politike

Дакле, ти њу ниси очигледно схватио на кога је она мислила.... Управо и јесте мислила на хрвате, али ти не капираш то

Ja nisam ni na cijoj strani. Za mene je zlocinac - zlocinac.

Da, ali problem je sto neki nisu zlocinci vec heroji
Дакле, ти њу ниси очигледно схватио на кога је она мислила.... Управо и јесте мислила на хрвате, али ти не капираш то

Aha pa ok, evo sad ste mi razjasnili, medjutim tvrdnja stoji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back