Uhapšen i Hadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Кад похапсе све које стигну,назови наши политичари ће испоручити своје жене и децу а онда могу мирне душе и сами да оду пред неки европски суд,било који.

i koliko to vremena treba da prodje pa da u srbiji osetio blagodeti sto smo ispunili haske uslove --pa ako se ne desi nista onda lepo narod da sudi sadasnjoj politickoj eliti..??

Blagodeti?
Eh Pajo, da nije zalosno bilo bi smesno...Nego mi Srbi smo ispunili svoje "obaveze", a kada ce i drugi na Balkanu (muslimani, Hrvati, Albanci), priznati svoje zlocine, suociti se sa njima i osuditi svoje zlocince? :think:

Način na koji režimski mediji pokrivaju hapšenje je tragikomičan.

Ringer je čak izfronclao vesti nekim bestijalno stupidnim komentarima oduševljenih tviteraša.

Ovo dobija sve elemente militantnog ispiranja mozga.

Mislim da je ova vlast stvarno u ozbiljnoj frci.

i koliko to vremena treba da prodje pa da u srbiji osetio blagodeti sto smo ispunili haske uslove --pa ako se ne desi nista onda lepo narod da sudi sadasnjoj politickoj eliti..??
У Србији није никад довољно да дође до промена кад једна гарнитура трулих политичара оде са власти.Потребно је да сви нестану са лица земље.

Blagodeti?
Eh Pajo, da nije zalosno bilo bi smesno...Nego mi Srbi smo ispunili svoje "obaveze", a kada ce i drugi na Balkanu (muslimani, Hrvati, Albanci), priznati svoje zlocine, suociti se sa njima i osuditi svoje zlocince? :think:

Pa nikad. To nisu uradili ni posle WWII zato se to Srbima i ponovilo 90-ih od strane istih tj. njihovih potomaka.

Blagodeti?

pa ocito je nekom zalosno nekom smesno.........nisam to ja izmislio vec mi se smucila ta laz aktuelne politike u srbiji..licno se nadam da ce ih narod valjda jednom podsetiti na sve lazi i zablude i da ce konacno jednom odgovarati...sto se ostalih tice-pa oni su samo bili produzena ruka i izvrsioci zapadne politike...samim tim imaju drugaciji tretman..

Glavno da je Goran Hadžić u kućici.

.....nakon dugih 7 godina i 7 dana....

Ma glavno je, da nase komsije ne planiraju da se suoce i da priznaju zlocine koje su pocinili nad Srbima, a ´da osude svoje zlocince i vrate ono sto pripada progonjenima i ne pomisljaju...
Glavno je samo gledati u tudje dvoriste, a sljam u svom dvoristu se treba ignorisati i nagomilavati ga, a ne cistiti ;)

pa ocito je nekom zalosno nekom smesno.........nisam to ja izmislio vec mi se smucila ta laz aktuelne politike u srbiji..licno se nadam da ce ih narod valjda jednom podsetiti na sve lazi i zablude i da ce konacno jednom odgovarati...sto se ostalih tice-pa oni su samo bili produzena ruka i izvrsioci zapadne politike...samim tim imaju drugaciji tretman..

Znam Pajo :heart:, nije bilo upuceno tebi...prepoznace se oni drugi ;)

Još kukate??? :eek:

Ne znam čime vas je zadužio onaj balvan!

Halikse, niko ne kuka za ono sto ti mislis, vec kuka da nema pravde i da se nase komsije nisu suocili i priznali zlocine nad Srbima i nisu osudili svoje zlocince.
Svako ko je cinio zlocine, neka odgovara i treba da odgovara, nezavisno od vere, nacije, boje koze...ali, do sada se sudilo samo Srbima, sa ili bez razloga...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back