gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Кад похапсе све које стигну,назови наши политичари ће испоручити своје жене и децу а онда могу мирне душе и сами да оду пред неки европски суд,било који.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro...da konstatujemo da su svi oni koji su na sumnjivi nacin pustani od Hrvata izdajnici...da ne bude posle zabune...
Vi ste verovatno priželjkivali da se haška priča ne završi, pa da ostanemo van svetskih tokova.
opet pogresno
analiza ti krece od naopako
i koliko to vremena treba da prodje pa da u srbiji osetio blagodeti sto smo ispunili haske uslove --pa ako se ne desi nista onda lepo narod da sudi sadasnjoj politickoj eliti..??
i koliko to vremena treba da prodje pa da u srbiji osetio blagodeti sto smo ispunili haske uslove --pa ako se ne desi nista onda lepo narod da sudi sadasnjoj politickoj eliti..??
Само оно које ти ја дам ... е то можеш да шеташ ... Пази на зубе
У Србији није никад довољно да дође до промена кад једна гарнитура трулих политичара оде са власти.Потребно је да сви нестану са лица земље.i koliko to vremena treba da prodje pa da u srbiji osetio blagodeti sto smo ispunili haske uslove --pa ako se ne desi nista onda lepo narod da sudi sadasnjoj politickoj eliti..??
Blagodeti?
Eh Pajo, da nije zalosno bilo bi smesno...Nego mi Srbi smo ispunili svoje "obaveze", a kada ce i drugi na Balkanu (muslimani, Hrvati, Albanci), priznati svoje zlocine, suociti se sa njima i osuditi svoje zlocince?![]()
Blagodeti?
Eh Pajo, da nije zalosno bilo bi smesno...Nego mi Srbi smo ispunili svoje "obaveze", a kada ce i drugi na Balkanu (muslimani, Hrvati, Albanci), priznati svoje zlocine, suociti se sa njima i osuditi svoje zlocince?![]()
To nije zbog `askih uslova vec to radimo zbog nas;
reko danas Tadic Boris nn lice iz Beograda.
Glavno da je Goran Hadžić u kućici.
.....nakon dugih 7 godina i 7 dana....
Кад на Балкану избије неки нови рат.До тада ће да дрве и мрсо.мУде као што раде сада.a kada ce i drugi na Balkanu (muslimani, Hrvati, Albanci), priznati svoje zlocine, suociti se sa njima i osuditi svoje zlocince?![]()
pa ocito je nekom zalosno nekom smesno.........nisam to ja izmislio vec mi se smucila ta laz aktuelne politike u srbiji..licno se nadam da ce ih narod valjda jednom podsetiti na sve lazi i zablude i da ce konacno jednom odgovarati...sto se ostalih tice-pa oni su samo bili produzena ruka i izvrsioci zapadne politike...samim tim imaju drugaciji tretman..
У Србији није никад довољно да дође до промена кад једна гарнитура трулих политичара оде са власти.Потребно је да сви нестану са лица земље.
Кад на Балкану избије неки нови рат.До тада ће да дрве и мрсо.мУде као што раде сада.
Ma glavno je, da nase komsije ne planiraju da se suoce i da priznaju zlocine koje su pocinili nad Srbima, a ´da osude svoje zlocince i vrate ono sto pripada progonjenima i ne pomisljaju...
Glavno je samo gledati u tudje dvoriste, a sljam u svom dvoristu se treba ignorisati i nagomilavati ga, a ne cistiti![]()
Još kukate???
Ne znam čime vas je zadužio onaj balvan!