УХАПШЕН ЦАНЕ СУБОТИЋ

да поновим питање:

Зашто Руске власти не испоруче остале за којима је тужилаштво Србије расписало потернице?

то је суштина.
čisto politička odluka. nemaju problema da isporuče nekog ko je recimo Đinđiću davao da leti, a da isporuče "svoje", tu već imaju problem.
isto tako su danas objavili da Španija ne da bivšu predsednicu Argentine koja je bila povezana sa antikomunističkim eskadronima smrti tokom 70tih. naravno, pogađate ko je finansirao i organizovao eskadrone smrti širom Južne i Srednje Amerike. isto tako ni Pinočea nisu hteli izručivati.

tako da, vladavina prava, malo morgen u moćnim zemljama.
kako u Rusiji, tako i na Zapadu. da vlada pravo, ne bi bili tu gde jesu.

nastavili Djinjic,Labus i ostala bratija,.....zaboravljate da je pokojni premijer koristio usluge cane air flote.

Eh,da je samo on?
Ovi danas se nesto ne secaju Subotica,Karica?
Secas se samo onog silnog uvlacenja Milosevicu od strane Djindjica,Vuka,Micunovica?
Sutanovac se do zemlje klanjao kada je Marko ulazio u disko gde je on(Sutanovac)
bio izbacivac.Al' covek sada ministar bato--clan biblioteke,yebo te :mrgreen:

ok marko je radio cigare al njegov stric je najjaci srbin u rusiji tako da mu to obezbedjuje neke privilegije koje recimo cane subotic nema.

drugo mira markovic je zrtva politickog progona.

politicki sam neistomisljenik te crvene vestice al opet ne mogu da gresim dusu i ne kazem onako kako jeste.

Nazalos sasvim si u pravu.

Sa dolaskom demokrata na vlast vratismo se u 1948.g.

ok marko je radio cigare al njegov stric je najjaci srbin u rusiji tako da mu to obezbedjuje neke privilegije koje recimo cane subotic nema.

politicki sam neistomisljenik te crvene vestice al opet ne mogu da gresim dusu i ne kazem onako kako jeste.

Ko je tukao otporase u Pozarevcu i pretio motornom testerom?

Igra za Narod,prijatelju.
Ako imaju dokaze i obelodane ih onda Rusi nemaju nikakvog razloga da ih ne izruce.
Ovako dizu prasinu i mole boga da ovi ostanu u Rusiji.

Ocigledno da nemas veze sa pravom.Zasto bi ti neko govorio sta je otkrio o tebi pre sudjenja? Prvo moras da primis optuznicu,pa da ti sude i tek na sudjenju se dokazuje tvoja krivica...sledeci put se raspitaj malo.

Ocigledno da nemas veze sa pravom.Zasto bi ti neko govorio sta je otkrio o tebi pre sudjenja? Prvo moras da primis optuznicu,pa da ti sude i tek na sudjenju se dokazuje tvoja krivica...sledeci put se raspitaj malo.

Koje bre pravo ti spominjes?
Ko to radi po pravu?
Ovo je politicka igra macke i misa,razumes?
Pravo stupa na scenu kada se iscrpe politicke opcije.
Zivis u utopiji.

ajde molim te kakva je zrtva politicgog progona Mira Markovic kad nju traze za podstrekivanje i organizaciju na desetine ubistava,stvarno ne razumem kako neko moze da lupa gluposti kao sto tiradis a Rusi time sto joj daju azil pokazuju kakvi su nam prijatelji,da su se oni pitali Milosevic bi i dalje bio predsednik ali srecom nisu...

A ko je naredio ubistvo Stambolica? Deda Mraz?

Mozes ti da pises i da mislis sta god hoces ali od cinjenica nemozes pobeci.

Sa dolaskom DOS-a vratila su se najcrnja vremena politickih progona i izgona,pa se samim tim javila i potreba za politickim azilom.

Iskonstruisane optuznice, politicka i patoloska mrznja prema neistomisljenicima, nahuskane i korumpirane sudije i sudstvo konstantno pod politickim pritiskom, toliko je uzela maha da su se u pojedinim glavama javljale i ideje o zabrani pojedinih parija.
Pa to je ta demokratija!
Gde je sloboda govora?

Vrhunac svega :
12.000 ljudi je uhapseno bez ikakve optuznice od cega je najveci broj politickih protivnika.
Da li ti treba dokaz i za to?
Pre toga ti dokazi da se ne vrse milionske isplate od strane drzave ostecenima i to po pravosnaznim sudskim presudama.
A ko to placa sto je ta gomila maloumnika uradila?
Ja i ti i nama slicni.

Meni netreba da ti objasnjavas kako gresim jer ti moras pre toga da dokazes da ja nisam u pravu i da samo ovih par cinjenica koje sam naveo nisu tacne.

Ma ti ne znas ni pravopis,sta ja tebi da objasnjavam...

Meni netreba ni da objasnjavas jer mi je vec sve jasno.To nisam ni trazio.

Meni treba da dokazes da nisam u pravu.

Ali kako to da mi dokazes?
Pa nemozes nikada jer i ti odlicno znas da samo onih par cinjenica zna svako u ovoj drzavi i da su sasvim tacne.

Problem je samo sto se malo ko usudjuje da to nazove pravim imenom.

U "demokratskoj drzavi" gde je dozvoljena pluralizacija i razlicitos misljenja !!!

Mozes ti da pises i da mislis sta god hoces ali od cinjenica nemozes pobeci.

Sa dolaskom DOS-a vratila su se najcrnja vremena politickih progona i izgona,pa se samim tim javila i potreba za politickim azilom.

Iskonstruisane optuznice, politicka i patoloska mrznja prema neistomisljenicima, nahuskane i korumpirane sudije i sudstvo konstantno pod politickim pritiskom, toliko je uzela maha da su se u pojedinim glavama javljale i ideje o zabrani pojedinih parija.
Pa to je ta demokratija!
Gde je sloboda govora?

Vrhunac svega :
12.000 ljudi je uhapseno bez ikakve optuznice od cega je najveci broj politickih protivnika.
Da li ti treba dokaz i za to?
Pre toga ti dokazi da se ne vrse milionske isplate od strane drzave ostecenima i to po pravosnaznim sudskim presudama.
A ko to placa sto je ta gomila maloumnika uradila?
Ja i ti i nama slicni.

Meni netreba da ti objasnjavas kako gresim jer ti moras pre toga da dokazes da ja nisam u pravu i da samo ovih par cinjenica koje sam naveo nisu tacne.

stvarno ne verujem kakve sve budale borave na ovom forumu!

stvarno ne verujem kakve sve budale borave na ovom forumu!

uvedeni su posle 5.oktobra upravni odbori u firmama
kao u vreme tite posle WW2 kardeljevi komiteti upravnih odbora za nacionalizaciju
na jako perfidan nacin firme su gurane u propast
najbanalniji primer DIN Nis...firma sa tradicijom od preko 100 godina koja je uspesno poslovala i za vreme Balkanskih ratova kao i izmedju WW1 i WW2 i posle WW2 punila je 8% od ukupnog budzeta SFRJ a skoro 25% od budzeta SRJ ...dovedena je do bankrota i to zahvaljujuci upravnom odboru koji je sklapao neke nebulozne poslove

Back