gaggy924
Zainteresovan član
- Poruka
- 316
Ali ko se ono dici sto pripada novoj kominterovskoj internacionali?
O čemu to pričaš, nerazumem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali ko se ono dici sto pripada novoj kominterovskoj internacionali?
Kako ti to tumacis sto je zloupotreba sluzbenog polozaja konkretno pritisak da se dodeli stan prosledjena do Interpola?
Pa eto ga jedan od dobrih razloga da nam se pola sveta smeje. Sto i radi.
Samo ih vi dižite u nebesa...
Ti bi mogao da se ućorkiraš kao "ekstremna emigracija"!!! Šta ćeš ti tamo u Austriji???Odakle ti firma pa još takva "zatvorska"!!! Ko te tamo obučava za zatvore i s kojim ciljem???Dva milijona u zatvor?
Yebo te!!!!!!!!!!
Super za posao(izgradnja zatvora).
Aj' hapsi eto mene iz Austrije da pravim sa mojom firmom zatvore.
Moje ruke,tvoj materijal?!![]()

Ti bi mogao da se ućorkiraš kao "ekstremna emigracija"!!! Šta ćeš ti tamo u Austriji???Odakle ti firma pa još takva "zatvorska"!!! Ko te tamo obučava za zatvore i s kojim ciljem???
Dakle vamo ruke, evo "materijal":
![]()
Čuuuj njega!!! On bi sad malo zid'o kafeze po Srbiji!!!![]()
Ви?! Ја сам слободан стрелац.......на форуму.
Иначе никог не дижем у небеса, нити сам склона идолопоклонству, само говорим чињенице.

Eeeee tako se već poslovno razgovara!!! Ako je posao pravi!!! Što da ne???Hoces u posao?

Šta se čudiš??? Moraš da shvatiš da ogromna većina forumskih likova postovanje ovdje, na Politici shvata nešto "kao kolektivni sport!!!!! Otprilike, politički stavovi i kontrastavovi se formiraju i iznose u zavisnosti od toga kojem krdu ko pripada!!! Sve se lomi preko koljenja i tumači stereotipskim pristupom diskusiji ("il' si naš, il' si protiv nas")!!! Slobodni strijelci su im uvijek nezgodni, jer kao takvi, članove dvaju suparničkih političkih krda uglavnom zbunjuju!!!![]()
Eeeee tako se već poslovno razgovara!!! Ako je posao pravi!!! Što da ne???
Mada, 2.000.000 budućih robijaša je respektabilna cifra besplatne radne snage!!! Svako nek stavi ciglu na ciglu i već gotove dvije, tri kaznionice!!!! Teško da se može parirati njihovoj ekonomičnosti!!! Znaš ono - pošalju ih fino sve u zatvore čija je izgradnja tek u planu po principu "uradi sam"!!!![]()

Nego, šta da radimo s Canetom???

Neka uhapse sve koji su krali i koji kradu...
Nego zatvorski kapaciteti bi se morali drasticno prosirivati.
Bar 2. 000. 000 stanovnika Srbije je zasluzilo zatvor zbog kradje ili pomaganja, pa i nesvjesno.

...kojeg ako ima je vršio na deljaka upravo s Familijom. Prema tome - itekako ima rezona da ih zajedno vidimo ovde.nece da hapse miloseviceve jer su milosevici dobili azil u rusiji po principu zastite od politickog progona dok je u pitanju subotica cist kriminal...
...kojeg ako ima je vršio na deljaka upravo s Familijom. Prema tome - itekako ima rezona da ih zajedno vidimo ovde.
Super ideja.Ovi sada sto se mnogo zalazu za Eu,kako ce oni super da zalazu cigle.;-)
A ovi protiv Eu da mesaju beton.
Ima da uzmemo lovu od Brisela.![]()

Onda bi nam sve bilo uzalud!!!

Aaaaaa ne može to tek tako!!! I tu postoji neki red!!! Ako 'oće preko reda, onda prvo nek ga sam sebi ozida!!!U bajbok.
plashim se da necemo videti ni caneta,bash iz tog razloga..:| ipak su to ruje,a cane ima para da plati slobodu kao i do sada..
Vrhunac svega :
12.000 ljudi je uhapseno bez ikakve optuznice od cega je najveci broj politickih protivnika.
Svejedno!!! Nije ugodno ni prenoćiti na ovakvom mjestu:rusi su korumpirani do koske,a cane je verovatno imao i dil sa porodicom kojoj je rusija dala politicki azil..nece valjda sebi da skacu u stomak..mozda lupam,ali malo pre sam cuo da njegov advokat kaze da nije uhapsen,vec samo zadrzan na aerodromu i da je hteo da se pojavi na zakazanom sudjenju..voleo bi da nisam u pravu..
koliko ljudi stiče pravo na odštetu?
od 12000 samo 5% je dobilo pravo na odštetu
od 450-500 ljudi
Мало ли је....
А колико од тих 12.000 људи је осуђено правоснажним пресудама?