УХАПШЕН ЦАНЕ СУБОТИЋ

Dva milijona u zatvor?
Yebo te!!!!!!!!!!
Super za posao(izgradnja zatvora).
Aj' hapsi eto mene iz Austrije da pravim sa mojom firmom zatvore.
Moje ruke,tvoj materijal?!:mrgreen:
Ti bi mogao da se ućorkiraš kao "ekstremna emigracija"!!! Šta ćeš ti tamo u Austriji???Odakle ti firma pa još takva "zatvorska"!!! Ko te tamo obučava za zatvore i s kojim ciljem???
Dakle vamo ruke, evo "materijal":
handcuffs.jpg

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Čuuuj njega!!! On bi sad malo zid'o kafeze po Srbiji!!!:lol::lol::lol:

Ви?! Ја сам слободан стрелац.......на форуму.
Иначе никог не дижем у небеса, нити сам склона идолопоклонству, само говорим чињенице.

Šta se čudiš??? Moraš da shvatiš da ogromna većina forumskih likova postovanje ovdje, na Politici shvata nešto "kao kolektivni sport!!!!! Otprilike, politički stavovi i kontrastavovi se formiraju i iznose u zavisnosti od toga kojem krdu ko pripada!!! Sve se lomi preko koljenja i tumači stereotipskim pristupom diskusiji ("il' si naš, il' si protiv nas")!!! Slobodni strijelci su im uvijek nezgodni, jer kao takvi, članove dvaju suparničkih političkih krda uglavnom zbunjuju!!! :cool:

Eeeee tako se već poslovno razgovara!!! Ako je posao pravi!!! Što da ne???:lol:
Mada, 2.000.000 budućih robijaša je respektabilna cifra besplatne radne snage!!! Svako nek stavi ciglu na ciglu i već gotove dvije, tri kaznionice!!!! Teško da se može parirati njihovoj ekonomičnosti!!! Znaš ono - pošalju ih fino sve u zatvore čija je izgradnja tek u planu po principu "uradi sam"!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Šta se čudiš??? Moraš da shvatiš da ogromna većina forumskih likova postovanje ovdje, na Politici shvata nešto "kao kolektivni sport!!!!! Otprilike, politički stavovi i kontrastavovi se formiraju i iznose u zavisnosti od toga kojem krdu ko pripada!!! Sve se lomi preko koljenja i tumači stereotipskim pristupom diskusiji ("il' si naš, il' si protiv nas")!!! Slobodni strijelci su im uvijek nezgodni, jer kao takvi, članove dvaju suparničkih političkih krda uglavnom zbunjuju!!! :cool:

Ма не чудим се, него ми је већ досадило да понављам (и то некоме, кога форумски познајем 100 година) да
сам слободан стрелац...
А ово остало је углавном тачно...Ужасавају ме стереотипи и предрасуде, и то трпање људи у одређене "фолдере".

Eeeee tako se već poslovno razgovara!!! Ako je posao pravi!!! Što da ne???:lol:
Mada, 2.000.000 budućih robijaša je respektabilna cifra besplatne radne snage!!! Svako nek stavi ciglu na ciglu i već gotove dvije, tri kaznionice!!!! Teško da se može parirati njihovoj ekonomičnosti!!! Znaš ono - pošalju ih fino sve u zatvore čija je izgradnja tek u planu po principu "uradi sam"!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Super ideja.Ovi sada sto se mnogo zalazu za Eu,kako ce oni super da zalazu cigle.;-)
A ovi protiv Eu da mesaju beton.
Ima da uzmemo lovu od Brisela.:mrgreen:

rusi su korumpirani do koske,a cane je verovatno imao i dil sa porodicom kojoj je rusija dala politicki azil..nece valjda sebi da skacu u stomak..mozda lupam,ali malo pre sam cuo da njegov advokat kaze da nije uhapsen,vec samo zadrzan na aerodromu i da je hteo da se pojavi na zakazanom sudjenju..voleo bi da nisam u pravu..

rusi su korumpirani do koske,a cane je verovatno imao i dil sa porodicom kojoj je rusija dala politicki azil..nece valjda sebi da skacu u stomak..mozda lupam,ali malo pre sam cuo da njegov advokat kaze da nije uhapsen,vec samo zadrzan na aerodromu i da je hteo da se pojavi na zakazanom sudjenju..voleo bi da nisam u pravu..
Svejedno!!! Nije ugodno ni prenoćiti na ovakvom mjestu:
http://www.flickr.com/photos/wizmo/95544945/

Мало ли је....

А колико од тих 12.000 људи је осуђено правоснажним пресудама?

pa recimo da je i 1000 greškom
to je manje od 10%
znači 90% je zaslužno privedeno, malo li je?
ne znam statistiku ko je i koliko osuđen, ali 90% nije dobilo naknadu, znači da je opravdano završilo u pritvoru, te da je kasnije podignuta pravosnažna optužnica
sa druge strane se pravi fama o tome, pa koliki broj ljudi i danas stiče pravo na naknadu zbog neosnovanog lišenja slobode i u budžetu postoji ta stavka i danas je tarifa 4000-5000 dinara po danu provedenom u pritvoru
ali je politički lakše reći da je 12000 ljudi optuženo i da im se danas isplaćuje naknada

Back