UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma kakva Roma, Fener ili Salke ja bi da dobijemo barsu. Uuuu to bi bas volela. A cak iako je mi ne dobijemo da je dobije neki od preostala 3 engleska kluba i da je sahrani.

Veceras navijam za crvene. RAZBIJTE INTER

Navijam za manje od dva zla :arrow: Inter.
Red bi bio da i oni jedanput odbrane cast italijanskog fudbala.

:smile: tom sam logikom i ja isao8-) sad je to gotova prica...:neutral:

@Jeka nama trenutno ne treba jaka ekipa u zrijebu...treba nam sto laksa...da se nasa masinerija zahukta...vidis da nijesmo u bajnoj formi...tek kad se zagrijemo...valjda hocemo do polufinala e onda neka dodje ko hoce(taman Barsa)...ali sad nam treba laka ekipa...Roma ili Fener(ziceri)...

Mislim da bi nam odlicno pao i Arsenal(to ce biti rupa od ekipe do kraja sezone)...dobili su nas jednom ove sezone ali zato sto nam je pola tima falilo...i to samo 1-0...
Valjalo bi izbjeci Mancester(jer su u dobroj formi) i Liverpul(deadmen walking-ne podnosim tu ekipu) i Salke(Njemci su to...znaju da igraju na rezultat ispred svega! U grupi smo ih jedva dobili)

saro :-) :-)

sto nije kao tacno da engleski klubovi od svih imaju najmanje svojih igraca u timovima (gledano malo bogatije a ne najbogatije o njima da ne pricamo)
italijasnku ligu ni ne gledam jer nema svrhe ,ali oni su po pitanju najbrojniji sa igracima iz svoje zemlje (izuzev intera )

kada se pominjalo pravilo da sme da se ima maksimalno stranih igraca valjda 5,6 prvi koji su poceli da se bune su engleski najbolji timovi (prvo arsenal i jos neki....) i Inter iz Italije jer oni nemaju veoma malo rezervnih igra iz svoje zemlje!!!

poz u petak je 1/4 izvlacenje CELSI bice vam gusto nema roma,fenerbache to nisu slabi timovi cim su dosli u 1/4 finale cak jedan a mozda i dva tima od tih timova koja su kao iznenadjenja 1/4 finala ce otici u 1/2 finala

tako saro videcemo polako i sta fali malo da prgnoziramo!!!

CUJEM BICE NA LETO REKONSTRUKCIJA CELSIJAA!!!??? DROGBA ,SEVCENKO,MALOUDA MOZDA I NAJVEROVATNIJE LAMPARD ZA TERIJA SE NE ZNA !!! (koji su moguci igraci da dodju na leto u celsi ,da li se neki igraci pominju__)))

poz

@Vlade Slab je Fener...prosli su na srecu...A Roma kao nije prosla na srecu...isto slaba ekipa...no kad bismo tako gledali onda je i Liverpul srecno prosao...:mrgreen:
Od te rekonstrukcije mislim da nece biti nista...to je samo prica!
A od pojacanja...pominjali su se dugo Vilja i Alves...i oni nam stvarno i trebaju...sada se pominje i Agero ali mislim da on nije za Premijer ligu...
Za sada jedino sto zvuci sigurno je da ce Seva da se vrati u Milan za 10 miliona...
poz;)
P.S. Mislim da ce od tih iznenadjenja u polufinale da prodje Salke...8-)

Zenit Sankt Peterburg (Rusija) – Olimpik Marsej (Francuska) 2:0, prvi meč 1:3
Pogrebnjak 39, 78

Hamburger SV (Nemačka) – Bajer Leverkuzen (Nemačka) 3:2, prvi meč 0:1
Trohovski 53, Gerero 64, van der Vart 80 – Barbarez 18, Gekas 55

Hetafe (Španija) – Benfika (Portugalija) 1:0
Albin 78

Bajern Minhen (Nemačka) – Anderleht (Belgija) 1:2, prvi meč 5:0
Lusio 9 – Serhat 20, Jakovenko 35

Everton (Engleska) – Fiorentina (Italija) 2:0, penalima 2:4, prvi meč 0:2
Džonson 16, Arteta 67

PSV Ajndhoven (Holandija) – Totenhem (Engleska) 0:1, penalima 6:5
Berbatov 8

Iako ne volim italijane ipak mi je drago što je viola izbacila Everton.
Za LŠ sam jednom prilikom napisao (kada su izvučeni parovi) da će grad Milano biti tužan grad posle utakmica sa Arsenalom i mog Liverpula.
Samo ali samo zbog ženskog dela koji navija za čelzi ne želim na sva zvona da pljujem po njima kao što to radi njihov krznaš pljuvanjem po Liverpulu.

Iako ne volim italijane ipak mi je drago što je viola izbacila Everton.
Za LŠ sam jednom prilikom napisao (kada su izvučeni parovi) da će grad Milano biti tužan grad posle utakmica sa Arsenalom i mog Liverpula.
Samo ali samo zbog ženskog dela koji navija za čelzi ne želim na sva zvona da pljujem po njima kao što to radi njihov krznaš pljuvanjem po Liverpulu.
:mrgreen:
Moraš da promijeniš miš vrnkca.Ili da mu smanjiš sensitivity.Mnogo se trga brate,ali srećom moj je u redu pa može da popravi grešku...
Zezam se,Jeka je dobro rekla za tebe...:)

Cetvrtfinale:

Arsenal - Liverpool
Roma - Manchester UTD
Schalke - Barcelona
Fenerbahce - Chelsea

Polufinale:

Arsenal / Liverpool - Fenerbahce / Chelsea
Schalke / Barcelona - Roma / Manchester UTD
Да Бог да да се понове куп утакмице са Ливерпулом из прошле сезоне. Само сада немамо Баптисту.

Подебљао сам за оне које би волео да прођу, али ипак - довољно је и да Арсенал прође.

Oj Vojvodo eto nas sa vama :roll:
Čelzi opet ima neverovatnu sreću :evil:
Roma - Man.J....pa naravno za đavole samo da ne vidim proklete žabare u polufinalu.
Barsa - Šalke :-| :-| :-| iako je Barsa favorit,biće ovde za.ebano bato...igraju švabe ove godine dosta dobro i bore se do kraja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back