UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol: POveruj. Nego sad smo desetkovani. Pre nas je bilo vise, neki i ne dolaze vise pa nas nema.
PRe je bilo: Grizzly,sara, Lara, Sheva1, jos neko sa nickom Seva, SpeedyConchita,MAdona, rema itd... A sad ostadosmo Grizzly,ja i MAdona :cry:

Finale LŠ 2010. na Bernabeu
Španski stadion Santijago Bernabeu biće mesto održavanja finala Lige Šampiona 2010. godine, saopšteno je iz štaba Real Madrida, kluba u čijem je vlasništvu stadion. Odluka o novom domaćinu finala prestižnog takmičenja doneta je u petak ujutru od strane izvršnog komiteta Evropske fudbalske asocijacije (UEFA), prenosi španski dnevnik "As". U najužem izboru za domaćina finala 2010. našli su se i stadioni iz Berlina, Minhena i renovirani Vembli. Domaćin finala 2009. godine biće stadion "Olimpiko" u Rimu.

Iz štaba UEFA je takođe saopšteno da će domaćin finala Kupa UEFA biti Hamburg.

Santijago Bernabeu, stadion koji prima 71.569 posetilaca, pre svega četiri meseca ušao je u izbor "elitnih stadiona" od strane UEFA. Do sada su se na poznatom španskom stadionu održavala tri finala najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja. Real je 1957. u finalu savladao Fiorentinu 1:0, 1969. je Milan slavio 4:1 protiv Ajaksa, dok je 1980. Notingem forest trijumfovao protiv Hamburga 1:0.

Madrid je takođe bio domaćin i finala Svetskog prvenstva 1982. godine u Španiji, kada je Italija savladala Nemačku 2:1.

Hamburg Arena, koja će biti domaćin finala Kupa UEFA prima 51.680 posetilaca, i otvorena je 2000. godine na mestu Folkspark stadiona. Do sada je bila domaćin više mečeva na Svetskom prvenstvu 2006. u Nemačkoj.

Santijago Bernabeu
3568200947ed0a5553fa9025527823_big.jpg

Manchester ove sezone igra najlepsi fudbal od svih ekipa koje su ostale u igri za osvajanje titule LS. Mozda cak i najlepse od svih timova u Evropi,ne znam da li je neko gledao utakmicu protiv Aston Vile...ja sam doista uzivao
Mancester ima najstabilniju formu
Mancester ima odlican igracki kadar
Mancester ima fenomenalnog trenera

po svemu sudeci "na papiru" je Mancester favorit medjutim to je LS i sve je otvoreno. Ja (kao navijac Mancestera jos od, sada vec davne, 1994 godine) bi najvise voleo da Crveni Djavoli osvoje LS a najvece konkurente vidim u Barseloni i Celsiju.

Manchester ove sezone igra najlepsi fudbal od svih ekipa koje su ostale u igri za osvajanje titule LS. Mozda cak i najlepse od svih timova u Evropi,ne znam da li je neko gledao utakmicu protiv Aston Vile...ja sam doista uzivao
Mancester ima najstabilniju formu
Mancester ima odlican igracki kadar
Mancester ima fenomenalnog trenera

po svemu sudeci "na papiru" je Mancester favorit medjutim to je LS i sve je otvoreno. Ja (kao navijac Mancestera jos od, sada vec davne, 1994 godine) bi najvise voleo da Crveni Djavoli osvoje LS a najvece konkurente vidim u Barseloni i Celsiju.

Trebalo je da gledas Celzi - Aston Vila...onda bi tek uzivao;)

Trebalo je da gledas Celzi - Aston Vila...onda bi tek uzivao;)

Ma kakav Celsi, vestacka tvorevina, Frankenstajn...dok je bio Murinjo i mogao sam da uzivam u pokojoj partiji. ocajna im je igra ove sezone ali prolaze zato sto imaju predugacku klupu, na svakoj poziciji imaju po 3 kvalitetna igraca a u LS ih zreb strasno hoce. Razumem ja tebe, navijac si Celzija(verovatno od 2003 godine odkad je Roman poceo da igra Football Manager live) ali treba biti realan, Mancester ove sezone igra najlepsi fudbal u Engleskoj + imaju najbolji napad i najbolju odbranu (prema statistici PL)

Koji je rezultat bio na mecu Celsi-Aston Vila? Znas li mozda otprilike kada se igrao susret kako bih mogao da pogledam golove na youtube.com ?

Da li si gledao Mancester - Villa ? Utakmica se igrala proslog vikenda, bilo je 4-0 za Mancester...
Da li si video gol petom K. Ronalda ?
Da li si video fenomenalno proigravanje Runija od strane K.Ronalda petom sa vise od 15 metara?

Ma kakav Celsi, vestacka tvorevina, Frankenstajn...dok je bio Murinjo i mogao sam da uzivam u pokojoj partiji. ocajna im je igra ove sezone ali prolaze zato sto imaju predugacku klupu, na svakoj poziciji imaju po 3 kvalitetna igraca a u LS ih zreb strasno hoce. Razumem ja tebe, navijac si Celzija(verovatno od 2003 godine odkad je Roman poceo da igra Football Manager live) ali treba biti realan, Mancester ove sezone igra najlepsi fudbal u Engleskoj + imaju najbolji napad i najbolju odbranu (prema statistici PL)

Koji je rezultat bio na mecu Celsi-Aston Vila? Znas li mozda otprilike kada se igrao susret kako bih mogao da pogledam golove na youtube.com ?

Da li si gledao Mancester - Villa ? Utakmica se igrala proslog vikenda, bilo je 4-0 za Mancester...
Da li si video gol petom K. Ronalda ?
Da li si video fenomenalno proigravanje Runija od strane K.Ronalda petom sa vise od 15 metara?

Pa nijesam bas od tada navijac...nakacio si se na pogresnog...:mrgreen:
Mada mi je drago sto je stigao Roman...bez pogovora!
Nijesam ni nesto predugo navijac...mlad sam...97/98 Desai...njega sam volio, gledao i zavolio Celzi i zatim Terija...
Gledao sam mec...izvanredna utakmica Mancestera...
Celzijeva utakmica je zavrsena 4-4...26. decembar 2007. godine...

Pa nijesam bas od tada navijac...nakacio si se na pogresnog...:mrgreen:
Mada mi je drago sto je stigao Roman...bez pogovora!
Nijesam ni nesto predugo navijac...mlad sam...97/98 Desai...njega sam volio, gledao i zavolio Celzi i zatim Terija...
Gledao sam mec...izvanredna utakmica Mancestera...
Celzijeva utakmica je zavrsena 4-4...26. decembar 2007. godine...

meni je tad Celzi bio gotivan tim, i nesto pre toga kada su igrali Viali,Di Matteo, Desai, Zola, Le Saux . . .posle onog fabrikovanja su mi se malo smucili.

Pogledacu golove nadam se da ima na youtube

Nisam se ja namerio ni na koga :)

Uefa kup.....

Bajer L. - Zenit 1:4 (Kisling 33` - Arsavin 19`, Pogrebnjak 52`, Anjukov 61`, Denilsov 64`)
Rendžers - Sporting 0:0
Bajern M. - Hetafe 1:1(Toni 26` - Kontra 90`)
Fiorentina - PSV 1:1 (Mutu 56` - Kovermans 63`)

Pozdrav Tobdzijama, najjaci smo !!!Bice slavlja veceras...A sto se tice drugog dvomeca, voleo bih da Fener prodje, zasluzili su.Njihove utakmice su sa puno golova, a navijaci su im oni pravi, koji navijaju grlom, a ne barjacima, kao nasi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back