Jeka#26
Poznat
- Poruka
- 8.932
Ako se padne Roma Arsenal, Roma ce da se ispadne. Nemaju sanse.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde ne mlati ,ti nisi svestan sta si napisao
Roma je se tako provukla da to prosto cudo !!!
Sudija je bio malo naklonjen njima ,oni zuti kartoni za igrace Reala su stvarno smesni!!!
Da real nije imao igraca manje bila bi mnogo drugacija prica
ali sta je tu je
sledece sezone ce Real biti dosta izmenjena ekipa i opavljena u odnosu na ove utakmice sa Romom kada nije igralo po bar 3 do 5 (u danasnjoj utakmici) startnih igraca!!!!
ARSENAL je zasluzio da odere onaj matori MIlan
naivjam da padne ROMA VS ARSENAL - pa da bude slicna prica sa Romom i engleskim klubovima
poz
OK GRIZLI LET'S PLAY
ako bude 3 i vise ja necu posecivati evropska takmicenja do 2009 i pitanje da li cu i biti dotad u srbiji jer u maju zavrsavam srednju pa mozda pravac madrid,barselona,majorka
vidim da ce neko ovde nekome nedostajati
ali ako tako bude ja cu biti i dalje na stranici barselone OK grizli ???
aj
navijac reala na nou kampu YEAH!!!!
[/URL][/IMG]![]()
pozdrav
Vlade,imas obecanje da ispunisMa i Reala ce da izbuse...sve su to kante za busenje
Kako ce Vucinic da ih lema...jao jao
@dusan Nije macji kasalj ali cemo ga iskasljati kako god...
Ja ne mogu da vjerujem da to uopste dolazi u pitanje...kad ce vise taj 19.? uh!;-)
Njihov dres nije ni ya briyanje suđa!!! Stvarno, klub totalnih idiota!!!Ovaj Real treba rasformirati i unistiti svaki dokaz da je klub ikada postojao.
Njihov dres nije ni ya briyanje suđa!!! Stvarno, klub totalnih idiota!!!
Prvo nauci da pises pa onda nesto komentarisi
REAL polako Krece da bude ono sto je bio 20CENTURY tako da polako !!!8)8)8)8)
Grizzli zamalo ,malo su se amigosi iz Grcke pocvikali!!!!
dobro je!!!
jel zna neko kada je izvlacenje parova za 1/4 finala lige sampiona?
Grizzli NICE SPEACH!!!!! cuo sam izjavu Lamparda i Kalou da bi vise voleli da Roma,barcelona,Salke ili Fenerbakce padnu nego timovi iz Engleske ,pa videcemo
poz
Celsi pada sa Romom ili Manchesterom moja neka prognoza!!!!
jel zna neko kada je izvlacenje parova za 1/4 finala lige sampiona?
Grizzli NICE SPEACH!!!!! cuo sam izjavu Lamparda i Kalou da bi vise voleli da Roma,barcelona,Salke ili Fenerbakce padnu nego timovi iz Engleske ,pa videcemo
poz
Celsi pada sa Romom ili Manchesterom moja neka prognoza!!!!
e pa koliko engleski timovi ulazu u fudbal i mora da skoro sve ekipe prodju!!!!!
vasi klubovi od svih imaju najmanje igraca iz zemlje iz koje je klub konkretno Engleske!!! dok italijanima treba odati cast za to !!! oni imaju stranih igraca koliko englezi imaju svojih igraca !!
OK hvala na informacijama grizzli!!!
mislim da ce veceras inter da napravi malo iznenadjenje !! i mozda prodje mada su im sanse 15%!!!
CELSI pasce vam BARSA ili MAN.UN znaci jedna od te 2 ekipe pada 85%
voleo bi da padnu ARSENAL i LIVERPUL ako prodje i recimo CELSI i MAN.UN pa taman da se smanji malo broj engleskih klubova!!!
misim da ce pasti fenerbacke - salke jer su te ekipe za sada iznenadjenja pa taman da jedna ode u polufinale!!
poz
Najbolji igraci Reala su nedostajali...
Prvo Snajder(mozak ekipe) pa ostali Holandjani...a Vucinic je prica za sebe...steta sto nije malo sebican...pomutio bi slavu svim zvjezdicama!
Celzi lagano...sad cekamo Romu, Fener ili Salke...![]()