UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Navijao sam u toku zrijeba kao da je neka utakmica...i isplatilo se...:mrgreen:
Dobili smo Fenera...taman da povecamo gol razliku:smile:8-)
Arsenal - Liverpul ... ovdje sam uz Tobdzije...jer ce nam biti lakse psiholoski protiv njih...
Roma - Mancester ... sanse Rome su veoma male...ali mozda svojom taktikom na kontre mogu do velikog rezultata...u svakom slucaju milija mi je Vuciniceva Vucica...
Salke - Barselona ... volio bih da se Njemci pokazu u dobrom svijetlu(navijacu za njih) i da svi vide kakvog golmana Salke ima:mrgreen:
Realno polufinale...
Liverpul - Celzi
Barselona - Mancester

Navijao sam u toku zrijeba kao da je neka utakmica...i isplatilo se...:mrgreen:
Dobili smo Fenera...taman da povecamo gol razliku:smile:8-)
Arsenal - Liverpul ... ovdje sam uz Tobdzije...jer ce nam biti lakse psiholoski protiv njih...
Roma - Mancester ... sanse Rome su veoma male...ali mozda svojom taktikom na kontre mogu do velikog rezultata...u svakom slucaju milija mi je Vuciniceva Vucica...
Salke - Barselona ... volio bih da se Njemci pokazu u dobrom svijetlu(navijacu za njih) i da svi vide kakvog golmana Salke ima:mrgreen:
Realno polufinale...
Liverpul - Celzi
Barselona - Mancester
Slazem se. Ja bi vise volela da dobijemo Arsenal, ali Liverpul je neprevazidjen u LS.

Jel ima na Krsti neki logoped :roll:
@GRIZZLY
A nije ti svejedno (bona kićo)...kao voleo bi Arsenal za lakši prolazak..ej bre,polufinale je posle a on traži lakšeg...budite presrećni što ste i dosad imali NEVEROVATNU SREĆU SA ŽREBOM.
:heart::heart::heart:YOU'LL NEVER WALK ALONE :heart::heart::heart:

Definitivno se slazem za nick. :) Nego, daj mi kazi gde bas njega nadje? Sta znaci?
Nadam se da ce mi se ispuniti prva zelja, mada sa ovih khm "trenerom" mozda odemo u II ligu,. :evil:
Tako da cu u finalu najverovatnije da navijam za crvene. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back