UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
CESTITAM NAVIJACICE CHELSE'a lepo bogami 3:0
poz

RAUL je odnosu na onog mlatinjavog Inzagija bolji jedno 5 puta , PEPE i ostale igrace nemoj uporedjivati sa nekim propalim igracima iz Srbije ,jer ne vidim svrhu toga

jaooo Real ispade ali ce zato barsi da u prvenstvu da ode jedno 10+ poena ,barsa u 1/4 mislim da pada sa Liverpulom i oped ispada od njih,ili sa Manchesterom
ako padne BRASA - Man .Un bice dobra utakmica i tu prolazi barsa
a ako bude celsi ili liverpul lose im se pise
PORTO i ARSENAL u FINALU!!!! (nadam se da je prosao na penale)

ajde ne mlati ,ti nisi svestan sta si napisao

Roma je se tako provukla da to prosto cudo !!!
Sudija je bio malo naklonjen njima ,oni zuti kartoni za igrace Reala su stvarno smesni!!!
Da real nije imao igraca manje bila bi mnogo drugacija prica
ali sta je tu je
sledece sezone ce Real biti dosta izmenjena ekipa i opavljena u odnosu na ove utakmice sa Romom kada nije igralo po bar 3 do 5 (u danasnjoj utakmici) startnih igraca!!!!
ARSENAL je zasluzio da odere onaj matori MIlan

naivjam da padne ROMA VS ARSENAL - pa da bude slicna prica sa Romom i engleskim klubovima
poz

Real je poceo da igra tek kada su dobili crveni karton. Do tada ih nnigde nije bilo. Tako da nemas pravo. Roma je potpuno zasluzeno pobedila.

OK GRIZLI LET'S PLAY
ako bude 3 i vise ja necu posecivati evropska takmicenja do 2009 i pitanje da li cu i biti dotad u srbiji jer u maju zavrsavam srednju pa mozda pravac madrid,barselona,majorka

vidim da ce neko ovde nekome nedostajati
ali ako tako bude ja cu biti i dalje na stranici barselone OK grizli ???
aj

navijac reala na nou kampu YEAH!!!!
picture182ji8.jpg
[/URL][/IMG]

pozdrav

Ma i Reala ce da izbuse...sve su to kante za busenje:lol::lol::lol:
Kako ce Vucinic da ih lema...jao jao:mrgreen:
@dusan Nije macji kasalj ali cemo ga iskasljati kako god...

Ja ne mogu da vjerujem da to uopste dolazi u pitanje...kad ce vise taj 19.? uh!;-)
Vlade,imas obecanje da ispunis :mrgreen: !
Izlemao ih je.
Nego,jesam li vam se pohvalila ali ne mogu da nadjem post :mad: ???ja sam pogodila sve timove koje prolaze u cetvr finale!samo da vidim liverpul -inter i to je to :mrgreen:

Ovaj Real treba rasformirati i unistiti svaki dokaz da je klub ikada postojao.
Njihov dres nije ni ya briyanje suđa!!! Stvarno, klub totalnih idiota!!!
Evo u gepek karamela da je ovo sinoć napalilo idiote da se prosipaju ciframa i pod svaku cijenu dovode Mirka u Real!!! Njima, ko god odvali po tamburi, oni ga kupuju, a ekipa im je posložena i uštimana ko ekskurzija pijanih osnovaca!!! ***** retarde koji dovode ljude radi veće prodaje dresova sa imenima igrača!!! Zevzeci skupa sa onim Mijatom među njima!!!

Najbolji igraci Reala su nedostajali...
Prvo Snajder(mozak ekipe) pa ostali Holandjani...a Vucinic je prica za sebe...steta sto nije malo sebican...pomutio bi slavu svim zvjezdicama!

Celzi lagano...sad cekamo Romu, Fener ili Salke...:mrgreen:

Znam da nije teško podneti onakav poraz, ali ne pričajte gluposti!
Da je bilo kako treba bilo bi 2-0 za Romu. Onom sudiji treba zabraniti da sudi nakon što nije video onoliki ofsajd!
Mislim da je Roma bila otpisana i pre ove utakmice sa Realom, pa su svima začepili usta. Otpisivati Romu i pred iduće kolo je ista greška!
Konačno su se složile kockice!

Forza Lupi!!!! :D

SARO opklada je bila 4+ a ne 3+ tako da IZVINI !!!!!!
celsi nemoj mnog da sirite krila nailaze sad mnogo vece planine koje treba preci

nego i ja navijam da Mijatovic ode
vi sto mlatite o igracima reala ,mislim ostavite to za vase ......
samo da kazem SERHIO RAMOS vredi 180mil roma je toliko u dugovima
nema veze real je ispao ,zivot ide dalje
Da ste malo bolje gledali obe utakmice ,a pogotovu prvu utakmicu u Rimu ne bi imali takva misljenja

poz

Tesko je pricati o bilo cemu dalje u Ligi sampiona...naravno, ja vjerujem da ce trofej doci po prvi put kod nas!
Ali sacekacemo zrijeb da vidimo kakva nas planina ocekuje...:smile:

@Vlade Ja se u potpunosti slazem da je Real jaci od Rome kada izvedu svojih pravih 11
Takodje smatram da je Spaleti izvanredan trener! IZVANREDAN! Jer radi nemoguce stvari..ne mislim samo na uspjehe!
Mijatovic je sjajno obavio posao ove godine...Liga sampiona nije bila u planovima ali zbog dobre forme smatralo se da je i osvajanje tog trofeja moguce...ali realnost je drugacija...povrede sve mijenjaju...to najbolje zna Celzi!
Glavne smetnje za uspjeh jednog tima su povrede, sudije i mediji...pa onda sve ostalo...
Roma uvijek uradi ponesto veliko ali to nije ekipa za najvece domete!
A sto se tice Celzija...ma bili smo dzentlmeni pa nijesmo htjeli sa vise od 3-0 da ispratimo bracu Grke...mada jedan cist gol su nam ponistili...gol Drogbe...
ljepse sto si sa nama;-)
A mnogima je laknulo sto nema Reala:smile:

Mislim da ce najveci gubitnik osim Milana ove godine biti Barselona...mada je i moj Celzi dobar kandidat...Ali sve je jos u igri i za Barsu i za nas...tako da...vjerujem u plavo!

Svima preporucujem toplo da pogledaju nekako utakmicu Porto-Salke...:worth:
Vidjecete kako Golman moze da pobijedi utakmicu...
Ja sam potpuno odusevljen golmanom Salkea Nojerom...
veoma mlad a izvrstan...citavu utakmicu je branio i branio...a tek penali...
Ubejdljivo najbolji pojedinac meca...momci iz Porta su samo napadali i napadali...ali dzabe...on je branio i nemoguce...pa cak je i gol za sve spice Lisandra Lopeza zamalo odbranio!
Jedan covjek protiv svih...izvanredna fudbalska prica...a on je tako mlad!

Revanš mečevi igraće se sledeće nedelje.

Rezultati osmine finala, prvi mečevi:

Anderleht – Bajern 0:5 (Altintop 9`, Toni 42`, Podolski 57`, Klose 67`, Riberi 86`) Petarda!

Fiorentina – Everton 2:0 (Kuzmanovic 70`, Montolivo 81`) Sjajna forma Kuzmanovica...velika prednost ali Gudison je negostoljubiv...

Olimpik Marsej – Zenit 3:1 (Sise 36`, Niang 47`, Sise 54` - Arsavin 82`) Jos nista nije gotovo...

Bolton – Sporting 1:1 (MekKen 25` - Vukcevic 69`) Jos jednom je Vukcevic pokazao svjetsku klasu...i pomogao svojoj ekipi da izvuce jedan od najboljih remija u gostima...

Rendžers – Verder 2:0 (Kuzin 45`, Dejvis 48`) Potpuno nepredvidivi Rendzers...

Bajer – Hamburger 1:0 (Gekas 77`) Mala prednost...

Totenhem – PSV 0:1 (Farfan 34`) PSV ima ogromnu prednost koju nece ispustiti na Filips Areni...nadam se:mrgreen:

Benfika – Hetafe 1:2 (Mantoras 76` - D.I.Red 25`, Hernandez 67`) u 9.minutu iskljucenje Kardoza je prelomilo mec...Hetafeu je bio olaksan posao...Spanci su obavili pola posla...

jel zna neko kada je izvlacenje parova za 1/4 finala lige sampiona?

Grizzli NICE SPEACH!!!!! cuo sam izjavu Lamparda i Kalou da bi vise voleli da Roma,barcelona,Salke ili Fenerbakce padnu nego timovi iz Engleske ,pa videcemo
poz
Celsi pada sa Romom ili Manchesterom moja neka prognoza!!!!

Grizzli NICE SPEACH!!!!! cuo sam izjavu Lamparda i Kalou da bi vise voleli da Roma,barcelona,Salke ili Fenerbakce padnu nego timovi iz Engleske ,pa videcemo
poz

Mislim da je žreb nakon utakmice Inter - Liverpul.
U svakom slučaju, Roma teško da će izbeći engleski klub, ali ja nešto mislim da će izvući Arsenal. Moj dobar drug voli Arsenal, pa se nadam zajedničkom opijanju i gledanju tekme u nekom engleskom pabu. Nadam se da neću popiti batine od ludih Engleza :lol:

Nego, hajde ti meni objasni po čemu je to Real u sredu bio bolji od Rome? Odgovori tipa Real ima bolji tim, istoriju, trofeje bla bla, se ne važe...

da si gledao obe utakmice a pogotovu onu u Rimu video bi zasto sam to rekao a i Real je dobro igrao i u Madridu!!!! nego sto je Roma imala dve sanse kada je bio iskljucen igrac iskoristila to je njihova prednost ,a ona dva suta ne znam kog tacno igraca (dal bese akvilijani)
(stativa i odbrana Kasiljasa je sve sto je Roma uradila u toku cele utakmice dok je bilo 11 na 11,mogu reci da onaj sut u stativu je bila cista Prknjaca (usralo ga) za zato posteno i nije bio gol)!!!

poz

GRIZZLI ispade celsi od drugoligasa mislim to je bilo nisko,pa da i man.un ispade i ako je ,imali li neki prvoligas da je otisao u polufinale tog FA kupa?? osim portsmuta!!!!

grizzli ostadoste jos u ligi sampiona i to je pitanje jos koliko ce te ostati????? u ligi mislim da su vam minimalne sanse!!

@Vlade vidjecemo...cudna utakmica(tesko se tu sta moze komentarisati...kao da smo ih pustili)...samo je Portsmut prosao(Barnsli,WBA,Kardif)...sanse postoje i za Premjer ligu i za Ligu sampiona...
@srkidboy Ma nije tako bre...mi smo njih pustili Community da ne bi plakali na kraju sezone:mrgreen:

poz

zrijeb je 14. marta...mac mac Fenerbahce, mac mac Roma:lol::lol::lol:

@tema
Inter...prosvijetli nas! Mnogo je cetiri tima iz Engleske...necu da gledam Premijer ligu 2 puta!

e pa koliko engleski timovi ulazu u fudbal i mora da skoro sve ekipe prodju!!!!!
vasi klubovi od svih imaju najmanje igraca iz zemlje iz koje je klub konkretno Engleske!!! dok italijanima treba odati cast za to !!! oni imaju stranih igraca koliko englezi imaju svojih igraca !!

OK hvala na informacijama grizzli!!!

mislim da ce veceras inter da napravi malo iznenadjenje !! i mozda prodje mada su im sanse 15%!!!
CELSI pasce vam BARSA ili MAN.UN znaci jedna od te 2 ekipe pada 85%
voleo bi da padnu ARSENAL i LIVERPUL ako prodje i recimo CELSI i MAN.UN pa taman da se smanji malo broj engleskih klubova!!!
misim da ce pasti fenerbacke - salke jer su te ekipe za sada iznenadjenja pa taman da jedna ode u polufinale!!
poz

e pa koliko engleski timovi ulazu u fudbal i mora da skoro sve ekipe prodju!!!!!
vasi klubovi od svih imaju najmanje igraca iz zemlje iz koje je klub konkretno Engleske!!! dok italijanima treba odati cast za to !!! oni imaju stranih igraca koliko englezi imaju svojih igraca !!

OK hvala na informacijama grizzli!!!

mislim da ce veceras inter da napravi malo iznenadjenje !! i mozda prodje mada su im sanse 15%!!!
CELSI pasce vam BARSA ili MAN.UN znaci jedna od te 2 ekipe pada 85%
voleo bi da padnu ARSENAL i LIVERPUL ako prodje i recimo CELSI i MAN.UN pa taman da se smanji malo broj engleskih klubova!!!
misim da ce pasti fenerbacke - salke jer su te ekipe za sada iznenadjenja pa taman da jedna ode u polufinale!!
poz

Vlade,ne govoris po tacnim podacima vec kao da si neka baba vracara :rolleyes:.
Ne zanima me koga dobijamo samo da pobijedimo.A koga ne bi voljela?
Definitivno Arsenal ili Cmarchester.Italijani toliko namjestaju utakmice da od toga boli glava...vidjeli smo sta se zbilo proshle godine,evo i ove sumnjam u velikoj kolichini na Inter.
Mogu ti nabrojati jos 10 razloga sto ne volim Itlaijansku Ligu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back