UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
au nijedna mi prognoza nije tacna
jeko aloHa poz celsi ti sada ima veliku sansu za 1/8finala LS samo neka ti TERI malo stisne u odbrani i bice sve po tvojoj zelji

ne nisam negativan nego onako piskaram,
cinjenica je da ekipe koje odigraju prvu utakmicu nereseno tipa 0:0 da gost koji da gol recimo olimpiakos celsiju ima bas velike sanse da prodje dalje

ja mislim da ce biti dosta iznenadjenja ,i da ce vecina favorita da ispadne

moja prognoza ko ide dalje
REAL M
CELSI
LIVERPUL
PORTO

BARSELONA
ARSENAL
LION
SEVILJA

idealne kombinacije za 1/8 finala LIGE SAMPIONA
CELSI - BARCELONA (PO 3 PUT)
REAL M - ARSENAL (PO 2 PUT)
LIVERPUL - SEVILJA
LION - PORTO

a a dalje ce se videti
pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Da ti iskreno kazem i ja bi volela ovakve parove (bar sto se Celzija tice). Nijedna pobeda mi nije draza ni sladja nego nad barsom. Ali nijedna. :)
I ja mislim da je Arsenal zasluzio pobedu, ali dobro nista nije gotovo. MAda je realnost da ce im u Italiji biti mnooogo teze nego u Londonu. Ali mislim da oni poseduju kvalitet da izbace Milan. Real prolazi sigurno, u to ne sumnjam. E sad za Junajted ne znam. Ali verovatno i on prolazi. Liverpul takodje i u to ne sumnjam.
Ako prodju Celzi,Arsena i Junajted imacemo 3 Engleska tima u 1/4 finalu. :D

mozda mozda opcija ima mnogo videcemo!!!!!!!
znam za taj rivalitet barsa celsi
neg o mi cudno kako samo predje beleti u celsi iz barse
nego se nesto suska da ce verovatno drogba u barsu ili real (95% ide u spanski klub)
poz navijacice celsija

grizzli usao u zimsko/prolecni (danas je prelepo vreme) san ne javlja se zbog rezultata 0:0,mozda se javi za jedno 2 nedelje a mozda tek 2009god
we will see

Kao veliki ljubitelj ostrvskog fudbala navijao sam za Seltik ali ipak je Barsa-Barsa...i kad misliš da ćeš ih dotući imaju adute u vidu velikih zvezda koji iskreno to majstorski znaju da odrade.
@Vlade OTH
Jel ti to testiraš boje?

Au al je glupe golove primio Seltik! Odmah me ona utakmica podseti na Cz-Bajern!
Inace, ako neki stadion treba da se zove "neosvojiva tvrdjava" onda je to bez dileme Celtic Park. Retko ko moze da ih pobedi u Glazgovu!

mozda mozda opcija ima mnogo videcemo!!!!!!!
znam za taj rivalitet barsa celsi
neg o mi cudno kako samo predje beleti u celsi iz barse
nego se nesto suska da ce verovatno drogba u barsu ili real (95% ide u spanski klub)
poz navijacice celsija

grizzli usao u zimsko/prolecni (danas je prelepo vreme) san ne javlja se zbog rezultata 0:0,mozda se javi za jedno 2 nedelje a mozda tek 2009god
we will see

vidim ja da me se neko uzelio...:mrgreen:
Ma ok je rezultat...mogao je biti bolji...ali nema veze...zadovoljan sam...

@Tema najbolji protivnici bi nam bili Salke/Porto ili Fenerbahce/Sevilja...svaki ostali izbor mi se ne svidja...

@Vlade OTH
Jel ti to testiraš boje? postavio vnkrca

aha
kod mene je vec stiglo prolece

samo cudan ti je taj nick zvici kao da te neko prca vnkrca!!!!! *bez uvrede ali tako lici*:!::!:

desi grizzli celsi te mazo!!!!
ne brini se verovatno cemo obojica ostati na forumu do daljeg nekog kladjenja

Pa dobro sad, Abramovic ipak spava na parama i ne zna sta ce sa njima pa Celzi ima dve postave vrhunskih igraca dok sa Seltikom nije isti slucaj. :wink:

gresis za to koje njihove vrhunske postave,pa i njihova prva postava nije nesto kamalo druga
a to sto abramovic ima pare pa ne ume da ih iskoristi kako treba ,njegov problem i problem celsija
stambord bridge ce se podrmati ako celsi ne da gol pa bude igrao nereseno,pa produzeci i ostalo a ako ispadne bice veselo!!
mora celsi jos raste jos da raste jos da raste ! ! ! ! !! ! ! ! !!!
celsi lepo da krene kao arsenal da kupuje igrace iz afrike jer oni se dobro snalaze u engleskim klubovima
esjen i drgoba su im bili nosioci kada su one dve sezone igrali kao neki fudbal:!::!:
polako ima vremena

@Vlade OTH
Jel ti to testiraš boje? postavio vnkrca

aha
kod mene je vec stiglo prolece

samo cudan ti je taj nick zvici kao da te neko prca vnkrca!!!!! *bez uvrede ali tako lici*:!::!:

desi grizzli celsi te mazo!!!!
ne brini se verovatno cemo obojica ostati na forumu do daljeg nekog kladjenja

Ha ha,dobar ti je fazon u vezi mog nicka...jednostavno bezveze izlupana slova koja ništa ne znače.

E zdravo svima!!nije me bilo 110000god pa rekoh da se opet pojavim,da malo prodiskutujemo ls....ja mislim da je realno da dalje idu roma,celsi,arsenal,mancester,porto,sevilja,liverpul i naravno BARCA!!a za ostatak takmicenja cemo videti...:)

E zdravo svima!!nije me bilo 110000god pa rekoh da se opet pojavim,da malo prodiskutujemo ls....ja mislim da je realno da dalje idu roma,celsi,arsenal,mancester,porto,sevilja,liverpul i naravno BARCA!!a za ostatak takmicenja cemo videti...:)

pola toga ja mislim da nece doci
pre svega roma,sevilja verovatno manchester a mozda i celsi :!::!::!::!:
we will see:?::?::?::?:
nemci juce podivljali u UEFA KUPU,bajern 5golova,leverkuzen 5 golova:shock::shock::shock::shock:
poz

op grizzli,sara,jeka izgubi vam celsi u finalu od totenhema
cuo sam da je bivsi igrac reala dao gol u produzetku ,tako je to ko u realu ne odigra dobro u drugom klubu se proslavi
poz navijacice celsija ne tugujte imate jos malo nade u ligi i ligi sampiona i verovatno u jos nekim kupovima engleske

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back