Jeka#26
Poznat
- Poruka
- 8.932
BRAVO Seltik! 
I Arsenal za sada dobro izgleda.

I Arsenal za sada dobro izgleda.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...onda je to bez dileme Stamford Bridz 8)Au al je glupe golove primio Seltik! Odmah me ona utakmica podseti na Cz-Bajern!
Inace, ako neki stadion treba da se zove "neosvojiva tvrdjava" onda je to bez dileme Celtic Park. Retko ko moze da ih pobedi u Glazgovu!
Upravo tako....onda je to bez dileme Stamford Bridz 8)
mozda mozda opcija ima mnogo videcemo!!!!!!!
znam za taj rivalitet barsa celsi
neg o mi cudno kako samo predje beleti u celsi iz barse
nego se nesto suska da ce verovatno drogba u barsu ili real (95% ide u spanski klub)
poz navijacice celsija
grizzli usao u zimsko/prolecni (danas je prelepo vreme) san ne javlja se zbog rezultata 0:0,mozda se javi za jedno 2 nedelje a mozda tek 2009god
we will see
sarabubasara:...onda je to bez dileme Stamford Bridz
JekaiGeorge:Upravo tako.
Pa dobro sad, Abramovic ipak spava na parama i ne zna sta ce sa njima pa Celzi ima dve postave vrhunskih igraca dok sa Seltikom nije isti slucaj. :wink:
@Vlade OTH
Jel ti to testiraš boje? postavio vnkrca
aha
kod mene je vec stiglo prolece
samo cudan ti je taj nick zvici kao da te neko prca vnkrca!!!!! *bez uvrede ali tako lici*
desi grizzli celsi te mazo!!!!
ne brini se verovatno cemo obojica ostati na forumu do daljeg nekog kladjenja
E zdravo svima!!nije me bilo 110000god pa rekoh da se opet pojavim,da malo prodiskutujemo ls....ja mislim da je realno da dalje idu roma,celsi,arsenal,mancester,porto,sevilja,liverpul i naravno BARCA!!a za ostatak takmicenja cemo videti...![]()