Poznati o finalu Lige šampiona
U atini će u sredu biti idgrana definitivno veoma zanimljiva utakmica finala Lige šampiona. Ravnodušnim prema tom meču nema, a poznate ličnosti, koje su ekskluzivno za B92, prognozirale epilog finala, prednost su dale italijanskoj ekipi.
Siniša Mihajlović je godinama igrao protiv ekipe Milana. S obzirom da još uvek radi u njihovom večitom rivalu jasno je za koga će navijati.
"Obe ekipe su dobre, ali mislim da Milan ima više motiva zbog poraza pre dve godine. Liverpul je čvrsta ekipa koja se nikada ne predaje. Ne mogu da kažem ko će biti šampion, ali ja navijam za Liverpul. To je kao Zvezda i Partizan", izjavio je pomoćni trener milanskog Intera.
Naš najbolji teniser svih vremena Novak Đoković nedavno je bio gost u svlačionici Intera na finalu Kupa Italije sa Romom. Bio je impresioniran sastavom tog tima, ali on ipak više voli drugi tim iz Milana.
"Sigurno ću navijati za Milan. To je moj omiljeni klub u Evropi. Razmišljao sam i da idem u Atinu, ali neću imati vremena zbog rođendana. Gledaću meč na TVB92 i podržavaću Milan", rekao je Đoković.
Iako igra za Inter Šveđanin Zlatan Ibrahimović više šansi daje komšijskom timu.
"Najbolji timovi igraju i Ligi Šampiona. Milan i Liverpul su jedni od najboljih u Evropi i zato su u finalu. Ja mislim da će Milan biti novi šampion Evrope", rekao je Ibrahimović.
Iako mnogi navijači Crvene zvezde navijaju protiv Milana, jer je ta ekipa u kvalifikacijama izbacila upravo njihov tim, bivši predsednik našeg šampiona Dragan Džajić, ne spada u tu grupu.
"Nemam razloga da ne volim Milan, naprotiv ja volim italijanski fudbal i klubove, veoma ih cenim. Međutim, za mene je Milan veliko iznenađenje u ovom ciklusu, jer stvarno nisam očekivao da jedna ekipa koja igra kvalifikacije dođe do finala. To je izuzetan uspeh i moram još jednom da kažem da mi ni na kraj pameti nije bilo da će oni igrati za titulu. Za Milan igra dosta vremešnih igrača i ja sam predvideo u finalu neke engleske klubove. Ni jedan od finalista me ne oduševljava fudbalski. Biće čvrsta utakmica i zaista je teško prognozirati. Možda će to biti Milan s obzirom na onaj nesrećni poraz pre dve godine, možda se situacija sada promeni. Bliži sam Milanu i voleo bih da oni trijumfuju", rekao je Džajić.
Ko će biti u pravu moći ćete da saznate u direktnom prenosu iz Atine, samo na televiziji B92.