UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
JekaiGeorge:
Nece biti Milanu lako u finalu. Odlicna igra protiv uzasnog Junajteda i odlicna igra protiv savrsenog Liverpula nije isto. Bice zanimljivo finale,a za koga cu navijati, ne znam... U stvari, za Liverpul. Nemam nista protiv Milana, cak mi je i Gatuzo sada simpatican a nisam ga podnosila, ali uvek sam vise volela Engleske klubove.
Mada Milan odlicno igra...Bice zanimljivo.

Otkud znas da ce Liverpool biti savrsen u finalu?

Herbert Fandel sudi finale Lige šampiona
43-godišnji Fandel je suđenjem počeo da se bavi 1979. godine, a mečeve Bundes lige vodi od 1996. Na listu FIFA ušao je 1998. godine, a prošle godine delio je pravdu na finalnoj utakmici UEFA Kupa između Sevilje i Midlzbroa.

Finalnu utakmicu Lige Šampona u kojoj će se u sredu u Atini sastati Liverpul i Milan sudiće Nemac Herbert Fandel, saopštila je danas Evropska fudbalska unija.

43-godišnji Fandel je suđenjem počeo da se bavi 1979. godine, a mečeve Bundes lige vodi od 1996. Na listu FIFA ušao je 1998. godine, a prošle godine delio je pravdu na finalnoj utakmici UEFA Kupa između Sevilje i Midlzbroa.

Do sada nije sudio na Mundijalima, a najvažnija međunarodna takmičenja bila su mu Olimpijske igre 2000. u Sidneju i Kup konfederacija u Nemačkoj 2005. godine. Do sada je sudio 17 utakmica u Ligi Šampiona, poslednju 4. aprila ove godine, kada je u prvom četvrtfinalnom duelu Roma pobedila Mančester Junajted rezultatom 2:1.

Kao na toj utakmici u Rimu, u sredu će mu pomoćnici biti Karsten Kadah i Folker Vezel.

Poznati o finalu Lige šampiona

U atini će u sredu biti idgrana definitivno veoma zanimljiva utakmica finala Lige šampiona. Ravnodušnim prema tom meču nema, a poznate ličnosti, koje su ekskluzivno za B92, prognozirale epilog finala, prednost su dale italijanskoj ekipi.

Siniša Mihajlović je godinama igrao protiv ekipe Milana. S obzirom da još uvek radi u njihovom večitom rivalu jasno je za koga će navijati.

"Obe ekipe su dobre, ali mislim da Milan ima više motiva zbog poraza pre dve godine. Liverpul je čvrsta ekipa koja se nikada ne predaje. Ne mogu da kažem ko će biti šampion, ali ja navijam za Liverpul. To je kao Zvezda i Partizan", izjavio je pomoćni trener milanskog Intera.

Naš najbolji teniser svih vremena Novak Đoković nedavno je bio gost u svlačionici Intera na finalu Kupa Italije sa Romom. Bio je impresioniran sastavom tog tima, ali on ipak više voli drugi tim iz Milana.

"Sigurno ću navijati za Milan. To je moj omiljeni klub u Evropi. Razmišljao sam i da idem u Atinu, ali neću imati vremena zbog rođendana. Gledaću meč na TVB92 i podržavaću Milan", rekao je Đoković.

Iako igra za Inter Šveđanin Zlatan Ibrahimović više šansi daje komšijskom timu.

"Najbolji timovi igraju i Ligi Šampiona. Milan i Liverpul su jedni od najboljih u Evropi i zato su u finalu. Ja mislim da će Milan biti novi šampion Evrope", rekao je Ibrahimović.

Iako mnogi navijači Crvene zvezde navijaju protiv Milana, jer je ta ekipa u kvalifikacijama izbacila upravo njihov tim, bivši predsednik našeg šampiona Dragan Džajić, ne spada u tu grupu.

"Nemam razloga da ne volim Milan, naprotiv ja volim italijanski fudbal i klubove, veoma ih cenim. Međutim, za mene je Milan veliko iznenađenje u ovom ciklusu, jer stvarno nisam očekivao da jedna ekipa koja igra kvalifikacije dođe do finala. To je izuzetan uspeh i moram još jednom da kažem da mi ni na kraj pameti nije bilo da će oni igrati za titulu. Za Milan igra dosta vremešnih igrača i ja sam predvideo u finalu neke engleske klubove. Ni jedan od finalista me ne oduševljava fudbalski. Biće čvrsta utakmica i zaista je teško prognozirati. Možda će to biti Milan s obzirom na onaj nesrećni poraz pre dve godine, možda se situacija sada promeni. Bliži sam Milanu i voleo bih da oni trijumfuju", rekao je Džajić.

Ko će biti u pravu moći ćete da saznate u direktnom prenosu iz Atine, samo na televiziji B92.

68Mustang428CJ:
Poznati o finalu Lige šampiona
"Sigurno ću navijati za Milan. To je moj omiljeni klub u Evropi. Razmišljao sam i da idem u Atinu, ali neću imati vremena zbog rođendana. Gledaću meč na TVB92 i podržavaću Milan", rekao je Đoković.

:D :D :D jaaao kako ga sad tek OBOZAVAM!!!

68Mustang428CJ:
Ja mislim da će Milan biti novi šampion Evrope", rekao je Ibrahimović.

Zaista je teško prognozirati. Možda će to biti Milan s obzirom na onaj nesrećni poraz pre dve godine, možda se situacija sada promeni. Bliži sam Milanu i voleo bih da oni trijumfuju", rekao je Džajić.
nadam se da su u pravu :)

UEFA kaznila varšavsku Legiju

Fudblaski klub Legija iz Varšave je, nakon incidenta sa navijačima prošlog vikenda izbačen iz ovogodišnjeg Intertoto kupa, uz zabranu nastupanja u evropskim takmičenjima sledeće sezone.

Disciplinska komisija UEFA-e se sastala danas da bi raspravljala o ponašanju navijača varšavskog kluba, nakon što su ovi proteklog vikenda ispalili veliki broj raketa na teren FK Vetre u Viljnusu. Stadion Vetre je pretrpeo ozbiljno oštećenje, a usledili su i incidenti sa pripadnicima policijskih snaga.

Pored automatskog izbacivanja iz Intertoto kupa i zabrane nastupa u evropskim takmičenjima u još jednoj sezoni, ukoliko uspeju da se kvalifikuju u narednih pet godina, Lagija je dužna da kontaktira Vetru u roku od deset dana i obezbedi novčanu nadoknadu za štetu načinjenu na stadionu u Viljnusu.

Meč 2. kola koji se igrao 8. jula okončan je automatskim 3-0 u korist Vetre, koja će se u trećem kolu sastati sa Blekburn Roversima.

Iako su zvaničnici Legije izjavili da se klub trudio da u protekle tri godine iskoreni huliganizam, disciplinska komisija UEFA-e je konstatovala da su navijači na gostujućim utakmicama i dalje ozbiljan problem.

“Legija će morati da reaguje brzo i odlučno ako misli da u narednim sezonama učestvuje u evropskim takmičenjima. Uz velike probleme koji navijači kluba redovno prave na gostujućim utakmicama, UEFA ne može više da dozvoli da toleriše huligansko ponašanje.”

Legija može da do subote uloži žalbu na donetu presudu.

Yebote, Khazar L. - Dinamo Zagreb 1:1 !!!
Nismo jedini koji se brukaju sa azerima!!!
Komšije su od 72. minuta igrale sa igračem više ali više od izjednačenja nisu mogli da ostvare (isključen kapiten domaćina)!!

Ma oni vec nekoliko sezona zavrsavaju takmicenje u Avgustu.
Jos uvek se secam Hajdukove petarde u Splitu od Debrecena.
Ove sezone Zagreb ispao od nekog albanskog tima koji je posle puk'o 0-6.
Cak je i Rijeka prosle godine ispala isto od nekog albanskog tima. :shock:
Ne leze im Albanci izgleda. :lol:

Kakve su vase prognoze kod ovih parova:

Buducnost - Hajduk 1x
Omonia - Rudar 1
Slaven Belupo - Teuta 1x
Zrinjski - Partizan 2
Siroki Brijeg - Koper 1x
Hit Gorica - Rabotnicki 1
Vojvodina - Hibernias 1
Bezanija - Besa 1-1

Rainbow Six:
Yebote, Khazar L. - Dinamo Zagreb 1:1 !!!
Nismo jedini koji se brukaju sa azerima!!!
Komšije su od 72. minuta igrale sa igračem više ali više od izjednačenja nisu mogli da ostvare (isključen kapiten domaćina)!!

Dinamo ima 7 igrača koji mogu igrat ozbiljne tekme (Koch, Ćorluka, Modrić, Vukojević, Sammir, Etto, Chago) s tim da su zadnja dva povratnici poslije dugih ozljeda i nespremni. Sve ostalo je smiješno, kao i rezultat koji će ostvariti u Europi ove sezone (dao bog da griješim). A i trener se iskazao, izvadi najboljeg igrača u 55. minuti....bravo klošari....

Car Zg:
Dinamo ima 7 igrača koji mogu igrat ozbiljne tekme (Koch, Ćorluka, Modrić, Vukojević, Sammir, Etto, Chago) s tim da su zadnja dva povratnici poslije dugih ozljeda i nespremni. Sve ostalo je smiješno, kao i rezultat koji će ostvariti u Europi ove sezone (dao bog da griješim). A i trener se iskazao, izvadi najboljeg igrača u 55. minuti....bravo klošari....
Imao sam smetnje na tv-u pa nisam ogao da gledam 2. pol.!!! Čini mi se da niko sa ovih prostora nije u stanju da u glavi prihvati da ti tamo Azeri i nisu baš toliki dunsteri kao što svi mi ovdje mislimo!!! Sve samo potcjenjivanje tuđih i precjenjivanje svojih mogućnosti!!!!!! Ništa se ne nauči iz dosadašnjih lekcija pa se lekcije ponavljaju!!! 8-)

Ova Bežanija je tuga Bogu za plakanje!!! Protiv ove Bese 2:2!!! Besa podsjeća na opštinsko ribolovačko udruženje!!! Ovaj crnja (P)ischaka mota ih kako vjerovatno nikog dosad nije!!! Jadno!!! A i šta drugo očekivati od kluba čije rukovodstvo dozvoli da u evrotakmičenja uđu sa 16 igrača (računajući i golmane) na raspolaganju?

Lijepo da se UEFA sjetila podijelit klubove za pretkolo kupa UEFA u tri geografske zone. Bilo bi im još bolje da je napravila odvojenu Balkansku zonu pa da na barem 5 utakmica imamo nerede, boce, kamenje, ozlijeđene, baklje, uništene tribine... Balkanci prevelik trošak pa nek se pobiju sami, barem ne moraju daleko putovat...

Car Zg:
Lijepo da se UEFA sjetila podijelit klubove za pretkolo kupa UEFA u tri geografske zone. Bilo bi im još bolje da je napravila odvojenu Balkansku zonu pa da na barem 5 utakmica imamo nerede, boce, kamenje, ozlijeđene, baklje, uništene tribine... Balkanci prevelik trošak pa nek se pobiju sami, barem ne moraju daleko putovat...
Care, dugo te nije bilo! Navracaj malo cesce.
A sto se tice podele ne treba nista deliti. Mi se delimo sami i sami se izmedju sebe mlatimo. Ne trebaju nam ni Hrvati ni Muslimani. Dovoljan je sukob izmedju Delija i Grobara. Vama ne trebaju ni Strbi ni Muslimani. Dovoljna vam je makljaza izmedju Hajdukovaca i Dinamovaca. A?:lol: :lol: :lol: Torcida i ...(kako se ono zvahu dinamovci?);)

v.v.ilic:
Care, dugo te nije bilo! Navracaj malo cesce.
A sto se tice podele ne treba nista deliti. Mi se delimo sami i sami se izmedju sebe mlatimo. Ne trebaju nam ni Hrvati ni Muslimani. Dovoljan je sukob izmedju Delija i Grobara. Vama ne trebaju ni Strbi ni Muslimani. Dovoljna vam je makljaza izmedju Hajdukovaca i Dinamovaca. A?:lol: :lol: :lol: Torcida i ...(kako se ono zvahu dinamovci?);)

A i to što kažeš. Inače zovu se bad blue boysi i nisu normalni. A kak da češće svratim? Da ti velim da Gabrić izgleda nije bio registriran za tekmu sa Budućnosti pa bi mogla biti registrirana 3:0 za Crnogorce? :shock: Ili da nam najbolji košarkaši neće igrat za repku...pardon vama je još gore? Ili da odbojkaški savez, najveće leglo mafije, daje otkaz Maleviću, čovjeku koji je od seljačke radne zadruge napravil repku koja tuče Argentinu 2x u gostima i zamalo mazne Ruse :roll: ....jad i čemer brate mili...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back