UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
68Mustang428CJ:
Engleski fudbal ne podnosim tako da bi radije gledao spanski kanal (i by the way, ne pricam spanski) nego Englesko finale.

Trebalo je finale da bude Milan-Mancester.
Drago mi je sto je ispao ovaj Celzi mada mrzim i Liverpul ali manje.Rekoh ja Celzi nikada nece biti sampion Evrope.Bar dok je u vlasnistvu lopova Abramovica.

dobro je, vecheras je otpao jedan smarach.
poruka za Romana - there's something that money cannot buy. 8)

iako bi mi bilo zanimljivo da gledam revansh finala iz 2005te, pomisao na penzionerski klub iz Milana me vracja na zemlju. bilo bi lepo gledati englesko finale, s obzirom da se u Engleskoj trenutno igra najbolji fudbal. da Manchester nema pokoshenu i rovitu odbranu to bi se i desilo sigurno, ovako samo da se nadam da cje Crveni skrpiti odbranu na jedno veche i odoleti. bilo bi zasluzheno da odigraju finale, igraju najatraktivniji, najsavremeniji, najefikasniji i najjachi fudbal ove sezone, poput Barce proshle.

engleski fudbal - najdosadniji?
reche chovek, kladionicharski tip "ljubitelja" fudbala.

nemam ja nishta ni protiv italijanskog fudbala, generalno gledano, ali u zadnje vreme ljudi stvarno dave, a i vishe su posvecjeni mafiji nego fudbalu. mislim, finale Juve-Milan pre par godina - bilo ne ponovilo se neshto takvo.

Opet prozivka za Abramovica-pa pogledajte malo i druge timove kako su kupljeni i ko ih vodi...od italije,engleske do nase lige-ne to nisu lopovi to su biznismeni ! E moja tugo kada su neki slepi kod ociju.

A ja mislim da je krenula ta hajka na Abramovica kroz medije-e a svi naseli-to ti onaj fazon aj da napadnemo Rusa a mi Ameri i ostali cemo da kupujemo al to je druga stvar.Pa jedino ako se razlikuje kupovina dolarima,evrima il drugom valutom-posto za mene je prodaja - prodaja.A samo da pitam koji klub ne bi prihvatio ulaganje miliona u njega ??? Partizan,Zvezda il bilo koji drugi tim bi presrecan bio kada bi ga stranas kupio-verujte mi na rec.

da jak mi je Roman biznismen, obichan tajkun. to ko kad bi rekao da je Paroljub Karicj biznismen.

A Barselona, Mancester i ostali ne kupuju igrace parama?
postoji ipak mala razlika - dok Chelsea kupuje i odbacuje shta stigne (a Murinjo bi to radio josh vishe al mu se srecjom ne dozvoljava), vecjina ostalih timova, osim Real Madrida, kupovinu radi pametno i racionalno, a izmedju ostalog - i stvara igrache iz svoje shkole, poput Barcelone ili Arsenala, koji su majstori za to. za razliku od Chelsea, koji iz svoje shkole nije podigao nikog novog.

Ok ok u pravu si.Mi - Chelsea smo u stvari poslati da unistimo fudbal uz pomoc naseg zlog gazde Abramovica koji kupuje sve najskuplje igrace sveta dok ostali timovi grcaju u dugovima,takodje namestamo utakmice engleskog prvenstva i u evropskim takmicenjima,zaduzeni smo za namestanje u svim kladionicama,ponekad unajmljujemo i ubice serijske ili one povremene,silujemo a zapocecemo i treci svetski rat jer ipak imamo na celu najozlaglosenijeg vlasnika na svetu koji je dosao preko uklete nafte do prljavih para s planom da osvoji ceo svet.

68Mustang428CJ:
Englezi igraju ubedljivo najdosadniji fudbal.

:shock: :shock: :shock:

Ja ne verujem u ono što čitam. Ovo kaže navijač Milana :shock:

Englezi i Nemci se nikada ne predaju, i igraju do samog kraja, makar gubili i 3:0. Za razliku od njih, Španci samo nešto foliraju i seljakaju se, dok Italijani počnu da igraju tek u 89. minutu i 59. sekundi

ajde shta se palite na te generalizacije, svi umeju da igraju dobar fudbal, dodje period ovakav, dodje period onakav, i to je to.

rema:
Ok ok u pravu si.Mi - Chelsea smo u stvari poslati da unistimo fudbal uz pomoc naseg zlog gazde Abramovica koji kupuje sve najskuplje igrace sveta dok ostali timovi grcaju u dugovima,takodje namestamo utakmice engleskog prvenstva i u evropskim takmicenjima,zaduzeni smo za namestanje u svim kladionicama,ponekad unajmljujemo i ubice serijske ili one povremene,silujemo a zapocecemo i treci svetski rat jer ipak imamo na celu najozlaglosenijeg vlasnika na svetu koji je dosao preko uklete nafte do prljavih para s planom da osvoji ceo svet.
upravo tako. :lol:

daj bre.
nisam rekao to.
nemam ja nishta protiv Chelsea, ne svidja mi se kako rade i kakvu igru furaju, niti shta Murinjo radi, al bozhe pomozi, ja zato volim one koji drugachije postupaju.
valjda smem da kazhem zashto mi se Chelsea ne svidja? :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back