UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pogubljeniju ekipu od Liverpula odavno nisma gledao....po svemu sudeci ispustice 3:0 protiv Sevilje... :hahaha: :worth:

Jel zna neko zbog cega Napoli gleda ovoliko malo navijaca protiv Sahtjora? Ipak jos imaju sanse za osminu finala ako pobede veceras, a vode trenutno 1:0.....

Nadam se da ce sinocnja utakmica probuditi CR7 i da ce konacno poceti da trese mreze i u Primeri.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Kad Real igra lose onda ni Kristijana nema nigde. On je parazit, njegov ucinak pociva na radu kompletne VRHUNSKE ekipe za njega, on nije neko ko vodi ekipu i gura je sam napred kao Mesi npr..... Kad bude Rreal poceo da igra bolje igrace bolje i on...
Uostalom ni Kristijano ni Mesi nikada nece biti najveci dok ne osvoje svetsko prvenstvo.....mada je Mesi bar finale igrao....

Mislim da si svesno zaboravio da je CR7 osvojio Evropsko. [emoji6] Znam, znam, reci ces da u finalu nije igrao. ☺ Obojica su u Top 5 najvecih ikada svakako. Gde ce biti na kraju pokazace sam kraj kada se budu penzionisali. Ucinak za reprezentaciju je jako bitan za titulu "GOAT" ali ne moraju da osvoje Svetsko. Samo moje misljenje. Samim tim sto si za CR7 rekao da je parazit govori koliko cenis fudbal i koliko (ne) poznajes isti. Pozdrav.

Poslednja izmena:
Pa naravno da cu reci jer nije igrao u finalu......i sta nije tacno u tome da je parazit? Svaki penal i slobodnjak sutira, hoce da place kad mu ne dodaju loptu, ne raduje se kad neko drugi postigne gol....tezak egoista, narcis, sebicnjak....nabija nebitne rekorde protiv drugorazrednih i trecerazrednih ekipa.... koliko je golova dao u nokaut fazi evropskog prvenstva, koliko je asistencija imao ? Kako se snalazi u reprezentaciji u kojoj nema toliko vrhunskih igraca kao u real da rade za njega ?

Kristijano nema sanse da bude u top 5 jer bi onda morao da se izbaci neko poput - Maradone, Ronalda, Ronaldinja, Pelea, Zidana, Van Bastena, a to jednostavno ne ide....

Daleko od toga da je los igrac, on je vrhunski igrac ali da se svrsta ispred takvih imena kao sto su Maradona, Pele, Ronaldo, Zidan ?? NIKAD....

Maradona je SAM poveo Napoli do titule u Italiji i evropskog trofeja pored Juvea, Milana, Intera, Rome...SAM je poveo Argentinu do svetskog trona....to je igracina !!! Ni pre ni posle toga niko kao Diego Armando Maradona....jedini ko moze da mu pridje je Mesi pa onda jos par igraca i tek na kraju Kristijano...

Narednog leta Argentina pod vodjstvom Mesija stavlja tacku na pricu oko toga ko je najbolji fudbaler u modernoj istoriji fudbala....

Poslednja izmena:
Mali zalizanko bi morao da trazi casove fudbala kod Mesija...ako se ovaj udostoji da ga primi.
Portugal pobedio u finalu EP jer je zalizanko bio van terena. :mrgreen:

Mesi doktor fudbala...a ovaj drugi klasicni produkt marketinga. Nema gde ga nema...parfemi, bokserice, samponi, iskace iz frizidera. Dokurrcio i ovima iz Reala.

Smesno je porediti Mesija i njega. Dve klase razlike u korist Mesija.

Mislim da si svesno zaboravio da je CR7 osvojio Evropsko. [emoji6] Znam, znam, reci ces da u finalu nije igrao. ☺ Obojica su u Top 5 najvecih ikada svakako. Gde ce biti na kraju pokazace sam kraj kada se budu penzionisali. Ucinak za reprezentaciju je jako bitan za titulu "GOAT" ali ne moraju da osvoje Svetsko. Samo moje misljenje. Samim tim sto si za CR7 rekao da je parazit govori koliko cenis fudbal i koliko (ne) poznajes isti. Pozdrav.

Naravno da ne moraju. Drugo što Argentinci Messija ne smatraju, niti će ga ikad smatrat, jednakim Maradoni ako ga ne osvoji jer ih boli ****** za Barcelonine naslove. Diego im je gotovo sam ( puno, puno lošiji suigrači nego ih danas u Argentini ima Messi) donio SP. Ali naravno da argument osvajanja SP za GOAT raspravu ne stoji jer onda bi GOAT mogao biti samo igrač koji dolazi iz neke od supersila. Da se sutra pojavi neki novi Messi iz npr. Liberije (Weah), očekivalo bi se da uzme SP jel :D

Polako, videcemo sta ce biti na SP2018. ;)
Od svega, samo smem da kazem da Portugal nece nista osvojiti.
I ako sugave svabe opet uzmu ne gledam vise fudbal, ali to je druga prica. :)

Nemci po meni imaju najbolje sanse za osvajanje. Mozda ne igraju najbolji fudbal ali imaju sistem koji funkcionise godinama beskprekorno i kod god da ide od igraca oni su sigurno favoriti.

Nijemci imaju brutalnu momčad. Na Kup konfederacija su došli s B momčadi + U21 prvotimcima i osvojili ga ( koliko god to natjecanje bilo ozbiljno ili neozbiljno), a u isto vrijeme se igrao U21 EURO koji su također uzeli sa praktično U21 B momčadi.

CR 7 je bolji igrac od Mesija .. Mesi je imao i ima mnogo bolje saigrace u Argentini od Kristijana u Portugalu .. U Evropi je mnogo jaca konkurencija nego u Juznoj Americi .. A Mesi aj sto nije osvojio SP nego nije uspeo ni Copa Americu da osvoji nijednom .. CR da nije dao ona 3 gola na poslednjoj utakmici u grupi na EP 2016 Portugal ne bi ni prosao grupu . Sa Realom je za 4 godine osvojio cak 3 LS .. Prosle sezone je samo u nokaut fazi dao 10 golova .. O cemu mi onda pricamo ? Mesi da igra jos 20 godina ne bi imao takav ucinak ..

Tako je... CR7 je već najbolji Evropski igrac svih vremena ali hejtera ce uvek biti pa cak i ljudi koji ga nazivaju parazitom zato i nisam hteo ulaziti u dalju raspravu jer covek koji to kaze jednostavno ne prati fudbal niti ceni isti vec je pun hejta i ljubomore... Da li ce biti najbolji svih vremena uopšte pokazaće vreme odnosno kada se penzionise mada je za mene vec sada to zbog mnogo razloga. Poslednji razlog je osvojen Evro.

Poslednja izmena:
Ma ljubomoran sam na Kristijana evo tresem se od ljubomore i zavisti :hahaha:
Te titule koje je on osvojio osvojili su i mnogi pre njega i te rekorde koje je obarao obarali su mnogi pre njega i oborice neko posle njega ALI ono sto su u nogama imali pravi Ronaldo, Zidan, Ronaldinjo, Maradona itd i ono sto su oni DALI svetskom fudbalu NEMA CENU, NEMA MERU i pitanje je da li ce ikada neko uspeti da ih nadmasi u tome jer njihov poklon fudbalu nisu rekordi na papiru i udaranje recki vec istinsko majstorstvo koje POMERA GRANICE kreacije i fudbalske leprsavosti, mastovitosti, koje podize shvatanje fudbala na jedan visi nivo.....
A ti to ne mozes da shvatis jer imas uzak pogled na fudbal, davis se u rekordima i titulama, primas se na reklamu, a zaboravljas sustinu.....

Dokle god postoji secanje na Zidana i ostale majstore koji su osvajali i svetsko prvenstvo i evropsko i ligu sampiona Kristijano NIKAD nece biti najbolji evropski fudbaler cak ni ako gledamo te suve rekorde i titule, a kamo li ako gledamo fudbalsko majstorstvo......jbo vas kreten koji kupuje rodjenu decu....

Poslednja izmena:
CR7 blam za fudbal.
Mesi Bog otac. Kralj.

- - - - - - - - - -

.jbo vas kreten koji kupuje rodjenu decu....

Verovatno nije plodan. Jadan... :sad2:

- - - - - - - - - -

Nemci po meni imaju najbolje sanse za osvajanje. Mozda ne igraju najbolji fudbal ali imaju sistem koji funkcionise godinama beskprekorno i kod god da ide od igraca oni su sigurno favoriti.

I opet mi se svabe napuse k*rca...i ako uzmu SP 2018 ja vise ne gledam fudbal. Prosto i jednostavno. Ili sugavci ili ja. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back