UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U kojoj to dimenziji su omladinci Arsenala skuplji od Dinama? U kojoj to dimenziji je beloruski tim jaci od svajcarskog tima?

Vi ste prosli samo zato sto su protiv vas igrali BATE u silaznoj putanji, raspadnuti desetkovani Keln i treci tim Arsenala...samo zato....a Krasnodar ste prosli jer sudija nije video loptu koja je ceo metar bila u vasem golu...eto...samo zato. Faktor srece je vas posluzio mnogo vise nego li znanje i kvalitet.....tu ste zestoko limitirani sto ste pokazali sa postignuta svega 3 gola....ok primili ste samo 2...ali protiv desetkovanih, rezervnih ekipa....

Vidi se sotire da nisi spavao sinoc..to je donekle i razumljivo...probaj da napises nesto tek kad se odmoris mozda tad shvatis koliko si sad lupio....bas je simpaticno koliko ste poleteli....letite visoko iznad razuma....vi u 1/16 finala imate sanse samo ako opet naletite na neki povredama unakazeni tim ili nekog kalkulanta poput Vengera koji ce da da sansu omladincima....

Videcemo u sredu da li je vasa odbrana jaca od nase navale...ili nasa navala od vase odbrane...ipak sta god da se desi ove cinjenice ostaju na snazi...
Ja se nase odbrane ne plasim koliko god da je losa jer je napad pokazao da svima moze da postigne gol.....a vasa odbrana ako zakaze bice 'spasavaj se ko moze".....

Iskreno zelim i vama i nama da izvuceni par na zrebu za osminu finala bude Partizan - crvena zvezda.....da vidmo kako se snalazite bez domacih sudija u derbiju :mrgreen:

Poslednja izmena od moderatora:
U kojoj to dimenziji su omladinci Arsenala skuplji od Dinama? U kojoj to dimenziji je beloruski tim jaci od svajcarskog tima?

Vi ste prosli samo zato sto su protiv vas igrali BATE u silaznoj putanji, raspadnuti desetkovani Keln i treci tim Arsenala...samo zato....a Krasnodar ste prosli jer sudija nije video loptu koja je ceo metar bila u vasem golu...eto...samo zato. Faktor srece je vas posluzio mnogo vise nego li znanje i kvalitet.....tu ste zestoko limitirani sto ste pokazali sa postignuta svega 3 gola....ok primili ste samo 2...ali protiv desetkovanih, rezervnih ekipa....

Vidi se sotire da nisi spavao sinoc..to je donekle i razumljivo...probaj da napises nesto tek kad se odmoris mozda tad shvatis koliko si sad lupio....bas je simpaticno koliko ste poleteli....letite visoko iznad razuma....vi u 1/16 finala imate sanse samo ako opet naletite na neki povredama unakazeni tim ili nekog kalkulanta poput Vengera koji ce da da sansu omladincima....

Videcemo u sredu da li je vasa odbrana jaca od nase navale...ili nasa navala od vase odbrane...ipak sta god da se desi ove cinjenice ostaju na snazi...
Ja se nase odbrane ne plasim koliko god da je losa jer je napad pokazao da svima moze da postigne gol.....a vasa odbrana ako zakaze bice 'spasavaj se ko moze".....

Iskreno zelim i vama i nama da izvuceni par na zrebu za osminu finala bude Partizan - crvena zvezda.....da vidmo kako se snalazite bez domacih sudija u derbiju :mrgreen:

Tim Arsenala koji je igrao protiv nas kosta 100 miliona a tim Dinama koji je igrao protiv vas izmedju 30 i 40 miliona .. E to su cinjenice .. koje se tebi naravno ne dopadaju . BATE jeste jaci od Jang Bojsa pa taj Jang Bojs je bukvalno u rangu sa Skenderbegom kidaju se .. A BATE je klasa i za jedne i za druge ... Druga stvar oko Kelna jeste bili su desetkovani protiv nas ali ne zaboravi da taj Keln svakog vikenda igra protiv Bundesligasa a koje jake utakmice u nogama ima Jang Bojs ?? Mozda samo ove protiv vas ? :hahaha: Cekaj sta je sreca sto smo primili samo 2 gola ?? Reko sam ti za taj rezervni tim .. 3 puta je skuplji od Dinamovog .. a Keln u prvoj utakmici nije bio desetkovan pa smo ga opet dobili .. Mozes ti da pricas bajke kako je BATE nikad slabiji ali taj BATE bi vas sad razmontirao kao pre 2 godine a mi smo ih nadigrali u oba meca i na kraju su se obe utakmice zavrsile neresenim rezultatom ... Jeste dosta puta nas je spasila precka i stativa ali koliko puta nam nisu bile saveznice bas protiv tog BATE-a ili na primer protiv Arsenala seti se Vujadina Savica i precke ... Mi koga god da izvucemo boricemo se i bicemo egal do zadnjeg minuta nece se nista znati a vi se necete izblamirati samo ako vam padne Plzen ili Salcburg .. A najvise bi voleo da vi dobijete Arsenal a mi Dinamo pa da vidimo ko je gde .. :) Naravno to mi je zelja samo zbog vas malicioznih da se uverite da smo jaci od vas a inace kao Srbin naravno da bi voleo da vam padne Plzen da biste nekako prosli dalje ..

Nisamti citao post...mrzi me.... :mrgreen: sigurno si opet nesto lupio....idi raduj se malo sotire uzivaj u tituli lige evrope uzivaj u tom momentu pa kad se priblizi sreda nastavi tu pricu. Mozes i posle srede ali ne znam da li ces imati volje :mrgreen:

Citao si ... nego nemas sta da odgovoris jer sam napisao istinu koja se tebi ne svidja ..
Kad me vec vuces za jezik moram ti reci da je taj tvoj post koji ostavlja bez teksta takva glupost da ja stvarno nemam sta da odgovorim osim - jesi li cuo za Bazel i znas li ko je ispred njega u prvenstvu? Znas li da je Jang Bojs izbacio Dinamo iz Kijeva? Svestan li si da BATE igra ligu u rangu nase? Koja precka koji Savic? Protiv omladinaca Arsenala? Ako su svi zvezdasi realni kao sto si ti onda nije ni cudo sto ste takvi kavi ste - klinci koji mastaju

Tim Arsenala koji je igrao protiv nas kosta 100 miliona a tim Dinama koji je igrao protiv vas izmedju 30 i 40 miliona .. E to su cinjenice .. koje se tebi naravno ne dopadaju .
:hahaha:
Kad bi znao kako se odredjuju te cene i da veci uticaj na cene ima sam nivo lige nego realna vrednost igraca shvatio bi koliko je to u stvari merodavno....ali nemas ti kliker za tako nesto....nisi ti sasvim svoj :mrgreen:
Kad smo vec kod toga...jel si izracunao koliko je kostao tim Kelna koji je izasao protiv vas prekjuce? Mislim da nije 100 miliona ali tako negde izmedju 30-40 :hahaha:

Vi nas uspeh da umanjite ne mozete (osim u svojoj glavi) nemate ni jedan osnov za tako nesto jer smo mi ipak igrali sa ozbiljnim iskusnim evropskim ekipama u zavidnoj formi.....

Zvezda ima ŠESNAEST proleća a partizani šest. Baš me interesuje po godinama kada ste igrali na proleće.
Kad ste igrali poslednje? I Notingem Forest ima vise KES-a od vas pa mu to ne znaci puno danas posle 40 godina...
Partizan je uspesniji srpski klub...molim lepo :mrgreen: Placite za jugoslavijom...

Kad ste igrali poslednje? I Notingem Forest ima vise KES-a od vas pa mu to ne znaci puno danas posle 40 godina...
Partizan je uspesniji srpski klub...molim lepo :mrgreen: Placite za jugoslavijom...

Za vreme Juge Partizan, Zvezda, Hajduk i Dinamo su igrali u PRVOJ evropskoj ligi, zajedno sa Juventusom, Realom , Mancesterom, Portom, Borusijom Ajaksom i td.

Danas igraju u PODRUMU EVROPE...

Zajedno sa svojim banana drzavama.:rtfm:

tenor.gif

Tim Arsenala koji je igrao protiv nas kosta 100 miliona a tim Dinama koji je igrao protiv vas izmedju 30 i 40 miliona .. E to su cinjenice .. koje se tebi naravno ne dopadaju . BATE jeste jaci od Jang Bojsa pa taj Jang Bojs je bukvalno u rangu sa Skenderbegom kidaju se .. A BATE je klasa i za jedne i za druge ... Druga stvar oko Kelna jeste bili su desetkovani protiv nas ali ne zaboravi da taj Keln svakog vikenda igra protiv Bundesligasa a koje jake utakmice u nogama ima Jang Bojs ?? Mozda samo ove protiv vas ? :hahaha: Cekaj sta je sreca sto smo primili samo 2 gola ?? Reko sam ti za taj rezervni tim .. 3 puta je skuplji od Dinamovog .. a Keln u prvoj utakmici nije bio desetkovan pa smo ga opet dobili .. Mozes ti da pricas bajke kako je BATE nikad slabiji ali taj BATE bi vas sad razmontirao kao pre 2 godine a mi smo ih nadigrali u oba meca i na kraju su se obe utakmice zavrsile neresenim rezultatom ... Jeste dosta puta nas je spasila precka i stativa ali koliko puta nam nisu bile saveznice bas protiv tog BATE-a ili na primer protiv Arsenala seti se Vujadina Savica i precke ... Mi koga god da izvucemo boricemo se i bicemo egal do zadnjeg minuta nece se nista znati a vi se necete izblamirati samo ako vam padne Plzen ili Salcburg .. A najvise bi voleo da vi dobijete Arsenal a mi Dinamo pa da vidimo ko je gde .. :) Naravno to mi je zelja samo zbog vas malicioznih da se uverite da smo jaci od vas a inace kao Srbin naravno da bi voleo da vam padne Plzen da biste nekako prosli dalje ..

Уместо да захваљујете Богу на срећном стицају околности, ти упоређујеш Звездин резултат са нечијим другим?

Изгледало је да имате доста јаку групу а испало је да играте против Арсенала који као и сви Енглези игра ЛЕ као од беде, тек да не изгуби и да прође даље јер би било срамота да испадне од тимова као што су Звезда и БАТЕ, а и Келн. Против Келна, који је најгори клуб Бундеслиге у последњих 50 година и који је у Београд дошао без тренера и једва попунио клупу са три играча без професионалног уговора. И БАТЕ-а, који вам је противник по мери и против којег сте одиграли две утакмице у резултатском егалу.

Факат да нисте ви бирали противнике и да сте имали и мало пеха са неким пречкама и тако то, али дај дечко мало реалности. Спустите се мало, набошћете петарду првом приликом да нећете знати шта вас је снашло.

Pa ti sledeci put opet izbaci Kavanija. Zidan, par izmena, i molim lepo. A onaj sto ''trenira'' PSG neka se vrati u Sevilju, nije ovo za njega. Naravno, daleko da je kraj. Dzabe PSG-u silne pare, kad im je liga slaba.Tamo se sprdaju sa svima, ali u Evropi ih lagano spuste na zemlju.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back