'Clint'
Iskusan
- Poruka
- 5.935
U Marseju izgleda Francuza ni za lek..crnci na terenu,Arapi u publici...Viva la France

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
57' APOEL Nicosia - Real Madrid 0 - 6
Majko mila koliko kanti za napucavanje u ovogodisnjoj LS.
Treba sto dalje da bezimo odatle.
Nadam se da ce sinocnja utakmica probuditi CR7 i da ce konacno poceti da trese mreze i u Primeri.
http://www.mozzartsport.com/vesti/tuzna-vest-iz-sevilje-berizo-ima-rak-prostate3:0 je najopasniji rezultat![]()
Za sada imate zasluzenu prednost iako ste imali laksi raspored u Primeri ali dugo je prvenstvo. Polako.Pa nisu u primeri tamo neki Kiprani i slicna boranija.
Barselona +10, hvala zdravo.![]()
Kad Real igra lose onda ni Kristijana nema nigde. On je parazit, njegov ucinak pociva na radu kompletne VRHUNSKE ekipe za njega, on nije neko ko vodi ekipu i gura je sam napred kao Mesi npr..... Kad bude Rreal poceo da igra bolje igrace bolje i on...Nadam se da ce sinocnja utakmica probuditi CR7 i da ce konacno poceti da trese mreze i u Primeri.
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Mislim da si svesno zaboravio da je CR7 osvojio Evropsko. [emoji6] Znam, znam, reci ces da u finalu nije igrao. ☺ Obojica su u Top 5 najvecih ikada svakako. Gde ce biti na kraju pokazace sam kraj kada se budu penzionisali. Ucinak za reprezentaciju je jako bitan za titulu "GOAT" ali ne moraju da osvoje Svetsko. Samo moje misljenje. Samim tim sto si za CR7 rekao da je parazit govori koliko cenis fudbal i koliko (ne) poznajes isti. Pozdrav.
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Polako, videcemo sta ce biti na SP2018.
Od svega, samo smem da kazem da Portugal nece nista osvojiti.
I ako sugave svabe opet uzmu ne gledam vise fudbal, ali to je druga prica.![]()
Polako, videcemo sta ce biti na SP2018.
Od svega, samo smem da kazem da Portugal nece nista osvojiti.
I ako sugave svabe opet uzmu ne gledam vise fudbal, ali to je druga prica.![]()
.jbo vas kreten koji kupuje rodjenu decu....
Nemci po meni imaju najbolje sanse za osvajanje. Mozda ne igraju najbolji fudbal ali imaju sistem koji funkcionise godinama beskprekorno i kod god da ide od igraca oni su sigurno favoriti.
Everton izgubio 5:1 od Atalante na svom terenu. Englezima ako se ne igra LE stvarno ne znam što je igraju.
90% timova u Engleskoj zanima Liga Evrope koliko i nas lanjski sneg. Pa zadnji klub u njihovoj ligi uzima vece pare nego osvajac Lige Sampiona.
Ovih 10% su timovi, koji preko Liga Evrope zele u Ligu Sampiona. Kao sad recimo Arsenal.