UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mancester svakako jeste favorit , ima ipak jacu i iskusniju ekipe , ali i ja bi voleo da osvoji Ajax svoju prvu evropsku titulu jos od one titule prvaka Evrope 1995. kada im je igrala skoro cela one cuvena holandska reprezrentacija sa bracom de Bur, Klajvertom, Sedorfom, Frankom Rajkardom, Edgarom Davidsom, van der Sarom , Miselom Rajzingerom, Majrkom Overmarsom, takodje bilo je tu i nekoliko internacionalaca kao Babangida koji je uvalio onu cuvenu golcinu Spancima 1998. , Dzordz Finidi, Jari Litmanen .

Ma ja bih voleo da Mancester osvoji .. Volim Murinja a i bice zanimljivija LS sledece sezone sa njim i njegovom ekipon .... Ne bi me cudilo da u narednoj sezoni Celzi i Man. Utd a pogotovo Celzi stignu do zavrsnice LS .. To su JEDINA dva engleska kluba koja mogu nesto ozbiljnije da urade u LS .... Ostali su smesni i nije mi jasno na koju foru se Siti provukao do polu-finala pre neku godinu ..

Da li je Manchester ista odigro pod Murinjom u nekoj jacoj utakmici ista drugom osm grubog barikadiranja i povlacenja ovo je smesno sto on naziva fudbalom i jos Pogbin gol iz odbitka ccc...Daj bre idi ubi se ****** te tvoj fudbal...

Očekivano ih United odradio. Realno, Mourinho nije mogao bolju ekipu poželjet u finalu, zato sam i napisao da će lako s njima izać na kraj. Izrazito mlada momčad koja igra napadački nogomet. jednostavno nisu imali šanse. Nije niti United nešto posebno odigrao, ali za ovakav Ajax dovoljno.

Izem ti takmicenje kad United koji nema nikakvu igru celo takmicenje i celu ligasku sezonu uzme ovo ovakvim antifudbalom. Jedva prosli Anderleht i Seltu, a Ajax ne znam ni sam kako Salke i Lion. Bilo ko od ove dve ekipe bi dobio MU. Sad ce da u finalu Super kupa evrope Real ili Juve ima da ih unakaze. Goru ekipu da je uzela LS ili LE nisam gledao.

Izem ti takmicenje kad United koji nema nikakvu igru celo takmicenje i celu ligasku sezonu uzme ovo ovakvim antifudbalom. Jedva prosli Anderleht i Seltu, a Ajax ne znam ni sam kako Salke i Lion. Bilo ko od ove dve ekipe bi dobio MU. Sad ce da u finalu Super kupa evrope Real ili Juve ima da ih unakaze. Goru ekipu da je uzela LS ili LE nisam gledao.

Ovakvom igrom u LŠ neće proći grupu.

Junajted igra najjadniji fudbal u svojoj novijoj istoriji......ono sto oni igraju je TUZNO s obzirom koliko je sve ono placeno....dali su dva najsmesnija gola u istoriji finala ovog takmicenja...steta sto su se poplasili oni klinci iz Ajaxa jer neka ozbiljnija ekipa bi nadula ovaj mancester sa 5-0. Ako nastave sa ovom igrom u Ligi sampiona ispadaju u grupnoj fazi....
Murinjo je problem jer je covek OGRANICEN...vecito hoce da stavlja slonce u lonce.....

Poslednja izmena:
Junajted jeste igrao ruzno, ali je dobio finale i osvojio trofej. Eliminacioni mecevi se igraju upravo tako kako ih je Murinjo pripremio. Tvrdo i cekas svojih 5 minuta. Narocito ako treniras raspalu ekipu kao ovu, gde je prethodne 3 godine dovodio igrace Kurta i Murta, preplacivao ih i gomilao.

Murinjove ekipe su uvek najbolje u drugoj sezoni, tada on snimi i izbaci skart, dovede sta mu fali i krene da melje.

Murinjo ne ume da vozi Ferari kao Gvardiola, on vozi tenk. Da bi napravio tenk, treba mu par prelaznih rokova. Sledece godine je Mancester prvikandidat za titulu.

Murinjo ne ume da vozi Ferari kao Gvardiola, on vozi tenk. Da bi napravio tenk, treba mu par prelaznih rokova. Sledece godine je Mancester prvikandidat za titulu.

Kao što par prijelaznih rokova treba i Guardioli. Jer City nije Bayern i City ima konkurenciju. I Guardiola se prvi put našao u situaciji da i druge momčadi u ligi imaju igrački kadar jak kao njegov, možda čak i jači. I živo me zanima koliko će para potrošiti ovaj prijelazni rok i koliko strpljenja će imati šeici.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back