gost 366239
Ističe se
- Poruka
- 2.220
Kakav mec u Francuskoj. Sjajno. Dobro je sto nisu prikazivali dosadni MU. Ajde sad Ajax da bude iznenadjenje i uzme trofej.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis Lige Uefa.nema sanse
murinj nece propustiti priliku da se dokopa lige sampiona
Mislis Lige Uefa.
Ja mislim da United to uzima. Čak mislim da će prilično lako izaći na kraj s Ajaxom, mislim da bi im protiv Lyona bilo teže.
Da znam, nego ja sam razumeo da je rekao da Murinjo nece da propusti da se dokopa pehara Lige Sampiona pa sam zato ispravio kapetanmarka da Mancester igra Ligu Uefa.
Izem ti takmicenje kad United koji nema nikakvu igru celo takmicenje i celu ligasku sezonu uzme ovo ovakvim antifudbalom. Jedva prosli Anderleht i Seltu, a Ajax ne znam ni sam kako Salke i Lion. Bilo ko od ove dve ekipe bi dobio MU. Sad ce da u finalu Super kupa evrope Real ili Juve ima da ih unakaze. Goru ekipu da je uzela LS ili LE nisam gledao.
Murinjo nema igru. Koliko god jak tim da ima nista nece uraditi.Ovakvom igrom u LŠ neće proći grupu.
Murinjo ne ume da vozi Ferari kao Gvardiola, on vozi tenk. Da bi napravio tenk, treba mu par prelaznih rokova. Sledece godine je Mancester prvikandidat za titulu.