UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakvo brutalno maltretiranje, ponizavanje. CR fan nisam, ali je pokazao da je klasa br 1 uz Mesija. Koliko god se danas fudbal sveo na dva igraca, u odnosu na pre desetak-petnaest godina gde im se nije znao broj, mora mu se odati postovanje. Voleo bih da Dama otme titulu Kralju.

Koliko moras biti zatucan tip da osporavas jednog Murinja..Voleo ga neko ili ne,zasluzuje naklon i u top 3 najveca menadzera ikad pripada.Napravice od od Mancestera cudo jos malo.Svi gledaju samo navijacki,subjektivno dok realnosti i objektivnosti nema..Po meni ljudi nisu svesni koliko je Alves znacio igri Barselone,najbolje desni bek posle Kafua kog sam gledao.

Brate Real je vise smorio .. samo oni osvajaju LS ....

I to ti je argument?

Juce su demonstrirali silu. Bese ono silovanje. Konstantnost imaju. Koliko god g j osudjivao pre, skidam mu kapu, ronaldu... Covek ce i ove godine titulu a prosle i portugalu doneo..

Svka cast.

Koga da gledamo u finalu? Ove zabare i anti fudbal, odbrana po cenu zivota i kontre ako sta urade.. Kad daju gol, seckanje igre do besvesti...zabarska posla..

tim su poput atletika, defanziva prvo pa onda ako moze gol...

dosta nam tog anti fudbala

milija mi je barsa ali sve ukupno gledajuci boji je real vise kvaitetnijih igraca...

svaka im cast...

- - - - - - - - - -

Koliko moras biti zatucan tip da osporavas jednog Murinja..Voleo ga neko ili ne,zasluzuje naklon i u top 3 najveca menadzera ikad pripada.Napravice od od Mancestera cudo jos malo.Svi gledaju samo navijacki,subjektivno dok realnosti i objektivnosti nema..Po meni ljudi nisu svesni koliko je Alves znacio igri Barselone,najbolje desni bek posle Kafua kog sam gledao.

cudo od mancestera sa prohujalim ibrahimovicem i runijem ... sumnjam

njihovo prolazi

ok je murinjo ali ne preteruj da je u prva tri

- - - - - - - - - -

Rekoh ja da Barsa nema sanse protiv trojke - Bufon - Kjelini - Bonuci !!!! Bratine su ih zatvorile u kavez.....steta sto im nisu roknuli gol, a mogli su. Mesi prezasicen, omatoreo....nemaju vise zara izgleda da se nakupili previse para :)

Monako veoma nezgodan, nepredvidiv....bice svasta..ne bi me cudilo nista pa cak i to da udju u finale i osvoje. Sve 4 ekipe imaju podjednake sanse ali bih dao prednost Atletiku jer mislim da imaju najveci motiv i najveceg motivatora i da ce poginuti kako bi uzeli LS narocito bi voleli da se osvete Realu ako nalete na njih cak mislim da mole Boga da igraju sa njima u finalu opet.

VAMO ATLETII !!!!

najveceg motivtatora za defanzivu, sutnuli nisu u gol...

nije ni cudo sto i cetvrti put od reala pedala

ok je murinjo ali ne preteruj da je u prva tri

Moze se diskutovati oko ovoga. Broj 1 je nesumnjivo Ferguson, e sad ostatak drustva je tu negde ali Murinjo u prvih 5 u istoriji mora biti pa kako god. 2 titule LS, posebno je specijalna ona sa Portom, onda mali milion liga i kupova... dokazao se u svakoj zemlji u kojoj je radio. I adaptira se jako brzo na svaki stil igre, gde god je radio nije podbacio.

GettyImages-495532016.jpg

giorgio.jpg
Leonardo-Bonucci-Juventus-1.jpg

Bez primljenog gola u nokaut fazi :worth: Stare kajle proslih vremena....

Spavas li mirno princezo od Madrida....

Ovu priliku Bufon i ekipa nece da propuste....zivot ce da daju ako treba !!

Poslednja izmena:
Дакле у мају ове године ћемо гледати репризу финала из 1998, само овог пута без иједног нашег...Прво финале ЛШ које сам икада гледао се враћа на очи...

Дакле у мају ове године ћемо гледати репризу финала из 1998, само овог пута без иједног нашег...Прво финале ЛШ које сам икада гледао се враћа на очи...

Kako bez ijednog naseg ??? A sta su Modric , Kovacic , Mandzukic , Pjanic , Pjaca ??

To su sve Srbi katolici i Pjanic Srbin musliman ..

ps . Od svih Srba najgori su hrvati .. :lol:

Slažem se ali moraš priznati da je ove sezone Juve dao poseban šmek u LŠ.

Ti samo lupas , lupas i lupas kakav crni Juventus , kakav smek , o cemu ti bulaznis ... Pricas ovde kao da je Juve neki autsajder pa su sad kao oni dali smek ... Covece oni su pretprosle godine igrali finale Lige Sampiona .. Letos su za Iguaina platili 90 miliona evra , za Pjanica preko 30 miliona . . itd . . .

Smek je dao Monako .. Na fudbalskoj mapi su se iscrtala nova velika imena kao sto su Mbape , Lemar , Bernardo Silva , . . . Bili su ubedljivo najmladji i najjeftinji ( po vrednosti igraca u novcu ) klub a usli su u polu-finale .. Oni su obelezili sezonu za nama ..

- - - - - - - - - -

Moze se diskutovati oko ovoga. Broj 1 je nesumnjivo Ferguson, e sad ostatak drustva je tu negde ali Murinjo u prvih 5 u istoriji mora biti pa kako god. 2 titule LS, posebno je specijalna ona sa Portom, onda mali milion liga i kupova... dokazao se u svakoj zemlji u kojoj je radio. I adaptira se jako brzo na svaki stil igre, gde god je radio nije podbacio.

Ma kakav Ferguson on je naprican ... Niko nikad nije bio toliko ishajpovan kao on .. Sta je on uradio toliko specijalno i posebno ?? Jaka stvar uzeti Premier Ligu ko da je imao neku konkurenciju .. Cim su se pojavili Celzi i Siti nesto su ga slabije htele titule .. A da ne pricamo o tome koliko je Junajted imao para i koliki je budzet imao taj klub od trenutka kada je Ferguson dosao do trenutka kada je otisao .. Murinjo , Simeone i Klop su 5 puta bolji treneri od Fergusona ..

Tacno . Murinjo je genije i svakako je jedan od najboljih trenera u istoriji fudbala ako ne i najbolji . Samo idioti mogu da ga osporavaju ..

Ma kakav Ferguson on je naprican ... Niko nikad nije bio toliko ishajpovan kao on .. Sta je on uradio toliko specijalno i posebno ?? Jaka stvar uzeti Premier Ligu ko da je imao neku konkurenciju .. Cim su se pojavili Celzi i Siti nesto su ga slabije htele titule .. A da ne pricamo o tome koliko je Junajted imao para i koliki je budzet imao taj klub od trenutka kada je Ferguson dosao do trenutka kada je otisao .. Murinjo , Simeone i Klop su 5 puta bolji treneri od Fergusona ..​

А ја бих нпр. рекао да ти потцењујеш Сер Алекса. И када су процветали Челзи и Сити скор Премијер лиге од 2003. када је дошао Роман до 2013. када се Сер Алекс пензионисао је 5 титула Манчестера, 3 Челзија, 1 Ситија, 1 Арсенала. Од 2000-13, Манчестер је узео 7 титула, Арсенал 2 и плус набројане Челзијеве и Ситијеве. Тј, опет више од половине. Додајмо и да су Манчестер и Челзи једина два енглеска клуба у 21. веку која су узела ЛШ...

Kako bez ijednog naseg ??? A sta su Modric , Kovacic , Mandzukic , Pjanic , Pjaca ??

To su sve Srbi katolici i Pjanic Srbin musliman ..

ps . Od svih Srba najgori su hrvati .. :lol:

:okok:

Jbt, po toj računici se ni ne sjećam kad Srbin nije digao pehar CL :worth:
Još da njima netko objasni da su Srbi :mrgreen:

Ti samo lupas , lupas i lupas kakav crni Juventus , kakav smek , o cemu ti bulaznis ... Pricas ovde kao da je Juve neki autsajder pa su sad kao oni dali smek ... Covece oni su pretprosle godine igrali finale Lige Sampiona .. Letos su za Iguaina platili 90 miliona evra , za Pjanica preko 30 miliona . . itd . . .
- - - - - - - - - -

:worth:

Al ga on lupa a? Igrali preprošle godine finale sa Pogbom, Pirlom, Lichsteinerom, Tevezom, Moratom, Vidalom.... goli kuratz je to bilo nadoknadit :cool:

Ma kakav Ferguson on je naprican ... Niko nikad nije bio toliko ishajpovan kao on .. Sta je on uradio toliko specijalno i posebno ?? Jaka stvar uzeti Premier Ligu ko da je imao neku konkurenciju .. Cim su se pojavili Celzi i Siti nesto su ga slabije htele titule .. A da ne pricamo o tome koliko je Junajted imao para i koliki je budzet imao taj klub od trenutka kada je Ferguson dosao do trenutka kada je otisao .. Murinjo , Simeone i Klop su 5 puta bolji treneri od Fergusona ..

Majstore, provjeri šta je United bio prije Fergusona, a šta je danas.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back