Agram14
Domaćin
- Poruka
- 3.976
Ma masu para su Porto i Inter uložili u osvajanje CL. Zato su bili u finalima i osvajali i prije i poslije Mourinha prevare.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci kladiti se protiv Reala u finalu jer tvoje prognoze su uvek suprotne od desavanja na terenu i krajnjih rezultataBrate Real je vise smorio .. samo oni osvajaju LS ....

Dani Alves..![]()
Brate Real je vise smorio .. samo oni osvajaju LS ....
Koliko moras biti zatucan tip da osporavas jednog Murinja..Voleo ga neko ili ne,zasluzuje naklon i u top 3 najveca menadzera ikad pripada.Napravice od od Mancestera cudo jos malo.Svi gledaju samo navijacki,subjektivno dok realnosti i objektivnosti nema..Po meni ljudi nisu svesni koliko je Alves znacio igri Barselone,najbolje desni bek posle Kafua kog sam gledao.
Rekoh ja da Barsa nema sanse protiv trojke - Bufon - Kjelini - Bonuci !!!! Bratine su ih zatvorile u kavez.....steta sto im nisu roknuli gol, a mogli su. Mesi prezasicen, omatoreo....nemaju vise zara izgleda da se nakupili previse para
Monako veoma nezgodan, nepredvidiv....bice svasta..ne bi me cudilo nista pa cak i to da udju u finale i osvoje. Sve 4 ekipe imaju podjednake sanse ali bih dao prednost Atletiku jer mislim da imaju najveci motiv i najveceg motivatora i da ce poginuti kako bi uzeli LS narocito bi voleli da se osvete Realu ako nalete na njih cak mislim da mole Boga da igraju sa njima u finalu opet.
VAMO ATLETII !!!!
ok je murinjo ali ne preteruj da je u prva tri
Stare kajle proslih vremena....Neverovatno koliko je Liga UEFA zanimljivije takmicenje od ove LS koja je postala skroz deplasirano takmicenje.
Дакле у мају ове године ћемо гледати репризу финала из 1998, само овог пута без иједног нашег...Прво финале ЛШ које сам икада гледао се враћа на очи...

Slažem se ali moraš priznati da je ove sezone Juve dao poseban šmek u LŠ.
Moze se diskutovati oko ovoga. Broj 1 je nesumnjivo Ferguson, e sad ostatak drustva je tu negde ali Murinjo u prvih 5 u istoriji mora biti pa kako god. 2 titule LS, posebno je specijalna ona sa Portom, onda mali milion liga i kupova... dokazao se u svakoj zemlji u kojoj je radio. I adaptira se jako brzo na svaki stil igre, gde god je radio nije podbacio.
Koliko moras biti zatucan tip da osporavas jednog Murinja..Voleo ga neko ili ne,zasluzuje naklon i u top 3 najveca menadzera ikad pripada.Napravice od od Mancestera cudo jos malo.Svi gledaju samo navijacki,subjektivno dok realnosti i objektivnosti nema..Po meni ljudi nisu svesni koliko je Alves znacio igri Barselone,najbolje desni bek posle Kafua kog sam gledao.
Ma kakav Ferguson on je naprican ... Niko nikad nije bio toliko ishajpovan kao on .. Sta je on uradio toliko specijalno i posebno ?? Jaka stvar uzeti Premier Ligu ko da je imao neku konkurenciju .. Cim su se pojavili Celzi i Siti nesto su ga slabije htele titule .. A da ne pricamo o tome koliko je Junajted imao para i koliki je budzet imao taj klub od trenutka kada je Ferguson dosao do trenutka kada je otisao .. Murinjo , Simeone i Klop su 5 puta bolji treneri od Fergusona ..
Kako bez ijednog naseg ??? A sta su Modric , Kovacic , Mandzukic , Pjanic , Pjaca ??
To su sve Srbi katolici i Pjanic Srbin musliman ..
ps . Od svih Srba najgori su hrvati ..![]()

Ti samo lupas , lupas i lupas kakav crni Juventus , kakav smek , o cemu ti bulaznis ... Pricas ovde kao da je Juve neki autsajder pa su sad kao oni dali smek ... Covece oni su pretprosle godine igrali finale Lige Sampiona .. Letos su za Iguaina platili 90 miliona evra , za Pjanica preko 30 miliona . . itd . . .
- - - - - - - - - -

Ma kakav Ferguson on je naprican ... Niko nikad nije bio toliko ishajpovan kao on .. Sta je on uradio toliko specijalno i posebno ?? Jaka stvar uzeti Premier Ligu ko da je imao neku konkurenciju .. Cim su se pojavili Celzi i Siti nesto su ga slabije htele titule .. A da ne pricamo o tome koliko je Junajted imao para i koliki je budzet imao taj klub od trenutka kada je Ferguson dosao do trenutka kada je otisao .. Murinjo , Simeone i Klop su 5 puta bolji treneri od Fergusona ..