UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Atletiko treba da j*** u pedu Grizmana. Njegov penal i gol sjajnog Karaska bi im doneli titulu. I pp i drugi produzetak je Real bio bolji, II pp i I produzetak Atletiko. CR je bio nevidljiv, Ramosa hoce da daje golove ili masi u finalima i polufinalima. Opet cemo gledati spansko smaranje za dva meseca u SUperkupu evrope Real-Sevilja. :/

Atletiko treba da j*** u pedu Grizmana. Njegov penal i gol sjajnog Karaska bi im doneli titulu. I pp i drugi produzetak je Real bio bolji, II pp i I produzetak Atletiko. CR je bio nevidljiv, Ramosa hoce da daje golove ili masi u finalima i polufinalima. Opet cemo gledati spansko smaranje za dva meseca u SUperkupu evrope Real-Sevilja. :/

Pa nemožeš tak gledat. Da je Griezmann dao gol ko zna kako bi utakica tekla i bi li Carrasco uopce dao taj gol :D

Jesi u pravu, ali to ih kostalo. Otkud znas da ne bi dali, mozda bi zagrizo i Real, pa bi bilo 2-2. Bilo je sta je bilo. Kraljevi su postali kraljevi LS. To je cinjeinca. Sad vise niko i ne pamti to, koga boli briga koje to vece bio blizi tituli. Oni su se ufonjali u penal seriji, igraci, golman. Jednom ce ih valjda pogledati sreca da igraju protiv nekog drugog npr Bajerna, Barse, nekih engleza, pa osvoje LS. Licno bih voleo.

Sta je ****** sa Oblakom i penalima? Jel ono neka Cholova zamisao bila da stoji na sred skinuce jedan ili sta ****** koji ***** to bi mi imalo jedino nekog smisla al je totalno debilno...pogledo sam penale pa ono je izgledalo kao neka parodija koji ***** ******

Sta je ****** sa Oblakom i penalima? Jel ono neka Cholova zamisao bila da stoji na sred skinuce jedan ili sta ****** koji ***** to bi mi imalo jedino nekog smisla al je totalno debilno...pogledo sam penale pa ono je izgledalo kao neka parodija koji ***** ******

Pogriješio je stranu skoro svaki put. Išao je (njemu) desno, oni su pucali lijevo. Bespomoćan je onda. Da se bacio u krivu stranu svaki put, sad nitko to ne bi spominjao, al pošto se nije bez veze bacakao, ispao kao smiješan. Al istina je da je loš u penalima, očito su ga proučili. A i svi iz Reala su odliočno izveli penale.

Arena prenosila i pripremne Čukine utakmice. Bilo bi glupo da ne prenose i ovu kvalifikacionu, pogotovo što se igra na brdu. U programskoj šemi na Areni juče nije bilo te utakmice.
Znam da RTV prenosi Vošine utakmice ali samo sa Karađorđa. Ali ako kažete da prenose obe onda odlično.

Kasalica...jel to onaj sta je igrao u Zvezdi pa prosle sezone u Istri cini mi se?

Igra sad, nisam gledao prvo pol ali evo vidim da igra u 2.

Igrao je u Zvezdi... ne vjerujem da je igrao u Istri, ne bih rekao... inače, u Zvezdi nije igrao nešto, ali na derbiju je uvijek bio među najboljima...

- - - - - - - - - -

Ipak jeste igrao u Istri, sad sam provjerio...

- - - - - - - - - -

Priča se po gradu da će Radnik da namjesti utakmicu sa Bugarima, da će biti nerješeno 1:1 ili 2:2...

Igrao je u Zvezdi... ne vjerujem da je igrao u Istri, ne bih rekao... inače, u Zvezdi nije igrao nešto, ali na derbiju je uvijek bio među najboljima...

- - - - - - - - - -

Ipak jeste igrao u Istri, sad sam provjerio...

Igrao je u Istri ali se nesto nije iskazao, prvo sam mislio u Splitu ali sam se setio da je tamo igrao (ne znam jel jos tamo) Miljkovic iz Partizana.

Nego nisam znao da je Fofana iz Partizana presao u Cuku. Decke sam inace video pre jedno mesec dana, dosli su autobusom na jedno odmaraliste na auto putu prema Zagrebu pa sam malo pricao sa njima, kazu da im je jako krivo sta nisu mogli biti drugi jer kao drzava nije dala...uglavnom pozitivni decki, nisam se setio pitati gde idu na pripreme, verovatno su isli u Medulin

- - - - - - - - - -

I

- - - - - - - - - -

Priča se po gradu da će Radnik da namjesti utakmicu sa Bugarima, da će biti nerješeno 1:1 ili 2:2...

Uvek se nesto prica...nego hoce biti negde utakmica da se gleda? Imam MAX TV i nesto BIH programa. Hrvati ce na nekoj novoj tv sta imaju prenositi Lokomotivu protiv Andoraca, to mi dosadno jer Lokomotiva je vec prosla dalje, rado bi ovo pogledao, pa i Slobodu

- - - - - - - - - -

Joj secam ga se protiv Francuza..Bordo...mislim da je i gol zabio, secam se kako je plakao posle ispadanja..

- - - - - - - - - -

Evo 3-2...zbog koeficjenta ne bi bilo dobro da ovi sad izjednace..nakon 0-3

Nisu ovi Kazahstanci uopšte loši... igra im onaj Trajković štoper što je igrao u Vojvodini, Kasalica je danas rezerva... imaju 2 dobra crnca i nekoliko reprezentativaca Kazahstana...

Trajkovic onaj glupan sto je iz Vojvodine presao u Partizan pa smo zbog njegove gluposti ispali od Ludogoreca. Posle te utakmice su ga sutnuli iz kluba. Genije je na 2:2 namerno napravio faul i crveni karton...
A Kasalica je krilni napadac Zvezde. Uvek se borio ali je bio daska od igraca. Secam se da je bio mnogo prljav igrac.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back