UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jedna od Arene ce prenositi Cuku cini mi se

- - - - - - - - - -

Malo zezanja :mrgreen:

13606989_1229500203775559_4955112376959005860_n.jpg

B8dla04CIAEJ7DM.png

i ovi protiv kojih Vojvodina igra su poluprofesionalci... odmah posle utakmice sa Stabekom su morali u avion kako bi stigli kuci na vreme zbog poslovnih obaveza koje su imali iduceg jutra

Inace pocela je velika borba Hrvata za 15.mesto i dva predstavnika u LŠ..

Zato je danasnji remi Hajduka jako vazna stvar, bolji su i verovatno ce proci.

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/crank2017.html

0.025 im fali za 15. mesto, znaci ako u sredu Dinamo pobedi Vardara, privremeno ce zasesti na 15.mesto.

Rumunski fudbal je u velikim problemima, u 3.pretkolo im ulaze 3 kluba ali mislim da ce sva 3 biti nenositelji, a u LŠ Steaua koja je slabija nego kad su igrali protiv Partizana.

Na ruku im ne ide i to sta ce se njihov koeficijent deliti sa 5 klubova a Hrv sa 4..dakle vrlo verovatno Hrvatska zaseda na 15 mesto i dva kluba u LŠ..

No treba paziti na Austrijance, oni mogu nekom ludom sezonom da prestignu i jedne i druge, malo verovatno no nikad se ne zna.

Dinamo prolazi sigurno. Rumune vadi sto poslednjih godina imaju makar jedan klub u LE. Prosle godine je Astra izbacila West Hem. Mislim da neko iz Kazakhstana ako dobro odigra kvalifikacije ili cak udje u grupe u Le ili LS moze da nas pretekne.

Kolega, ono je bila bomba, a ne krumpir. Da je bio krumpir, Grahovac bi uspio ukrotiti loptu.

Ma ne zameri, ali to je po meni krumpir, bolji golman bi to svakako obranio, ali da je bila bomba bila je i da je zasluzeno ako se gleda igra u 2.pol zasluzeno je. Ni malo ne umanjujem uspeh, klubovima na ovim prostorima ii fali takve srece, obicno mi primamo takve golove, tako da mi je drago zbog ovoga.

Izvukli ste Ukrajince, opet momcad koja nije plasmanom zasluzila Evropu vec odustajanjem Dnepra, sve sami Ukrajinci u njoj, dosta stara ekipa koja voli da prepusta igru protivniku ali su opasni u prekidima i iz kontre, pogotovo preko boka.

Imate sanse ali bit ce to paklene dve utakmice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back