svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
Ništa posebno nije pokazao Real...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Atletiko treba da j*** u pedu Grizmana. Njegov penal i gol sjajnog Karaska bi im doneli titulu. I pp i drugi produzetak je Real bio bolji, II pp i I produzetak Atletiko. CR je bio nevidljiv, Ramosa hoce da daje golove ili masi u finalima i polufinalima. Opet cemo gledati spansko smaranje za dva meseca u SUperkupu evrope Real-Sevilja. :/
Sta je ****** sa Oblakom i penalima? Jel ono neka Cholova zamisao bila da stoji na sred skinuce jedan ili sta ****** koji ***** to bi mi imalo jedino nekog smisla al je totalno debilno...pogledo sam penale pa ono je izgledalo kao neka parodija koji ***** ******
Cuka me iznenadila ubedljivom igrom. Ovaj Ordabasi je izbacio Jagodince pre dve-tri godine lagano.
Nisu ovi Kazahstanci uopšte loši... igra im onaj Trajković štoper što je igrao u Vojvodini, Kasalica je danas rezerva... imaju 2 dobra crnca i nekoliko reprezentativaca Kazahstana...
Kasalica...jel to onaj sta je igrao u Zvezdi pa prosle sezone u Istri cini mi se?
Igra sad, nisam gledao prvo pol ali evo vidim da igra u 2.
Igrao je u Zvezdi... ne vjerujem da je igrao u Istri, ne bih rekao... inače, u Zvezdi nije igrao nešto, ali na derbiju je uvijek bio među najboljima...
- - - - - - - - - -
Ipak jeste igrao u Istri, sad sam provjerio...
I
- - - - - - - - - -
Priča se po gradu da će Radnik da namjesti utakmicu sa Bugarima, da će biti nerješeno 1:1 ili 2:2...
Igrao je u Zvezdi... ne vjerujem da je igrao u Istri, ne bih rekao... inače, u Zvezdi nije igrao nešto, ali na derbiju je uvijek bio među najboljima...

Nisu ovi Kazahstanci uopšte loši... igra im onaj Trajković štoper što je igrao u Vojvodini, Kasalica je danas rezerva... imaju 2 dobra crnca i nekoliko reprezentativaca Kazahstana...