Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
Bravo za El Choloa. Jos sutra da City izbaci prepotentni Real.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo za El Choloa. Jos sutra da City izbaci prepotentni Real.
Гледано од ове четири преостале екипе једино ми је Атлетико симпатичан, међутим треба рећи да их је Бајерн разбио а само су захваљујући срећи и традиционалној шпанској школи ваљања по трави и пренемагања успели да прођу.Bravo za El Choloa. Jos sutra da City izbaci prepotentni Real.
A onda da i njih pobedi Atletiko...

Atletko uzima rutinski

Ja sam ubedjen da uzima Atletiko!
U Sitiju ga cekaju pune ruke posla potpuni remont...Iako je je postalo 'In' pljuvanje po tika taki od onog 'Jupovog prskanja Barse' ja generalno volim taj fudbal 'u hodu' gde lopta radi za tebe, problem nastaje kad se oni zasite i umisle da im stvarno niko nemoze nista pa u zadnjoj trecini terena igraju kilavo presporo bez imalo zara zelje bez fudbalskog damara sto bi se reklo...al daleko od toga da je to uvek tako bilo pogledajte samo kako je rasla tika taka kao sistem i kako su izgledale Barsine velike utakmice mljeli su provtivnike bukvalno u zadnjoj trecini samo dodaju gas...E sad ovo sto je Pep napravio sa Bajernom ima sto sta da mu zamerim...Em je skroz 'masinu promenio koja je prefektno radila' em je previse taktiziro kroz odmaranje igraca. Bajernov tim kad pogledas iz utakmice u utakmicu nikad nije isti tim i sta se onda desava desava se da nemaju nijednog igraca u top top formi...iako su protiv Atletika ruku na srce napravi dovoljno sansi da prodju nekako nemogu da se otmem utisku da im igraci nedeluju dovoljno ostro u top formi pa ni potpuno uigrano Lewandovski koji je medju 3 najbolja spica na svetu sigurno i pored gola nedeluje opasno kao inace nije taj ubica kakav je inace...prvi dodir sa loptm ga je nekolko puta izdo sto se njemu jednostavno nedasava kad je u top formi... isto izdrkan rotacijom jednu igra jednu neigra sledecu udje na poluvremenu...Miller proslu uso slicna prica...fali Robben koji je njihov broj 1 ali to nije izgovor...Mislim Gvardiola kako je ovu zadnju polufinalnu utakmicu vodio nema mu se sta zameriti...ali ovo gore ostalo sto sam naveo sto je sledilo pre toga tokom cele sezone sto se desava te silne rotacije ***** materine promasaj nema sta...zbog svega toga sam i kad su izvuceni parovi reko sam da ce biti vraski tesko al da Atletiko prolazi...Isto nekim igracima je previse verovo kao Tijagu Alakantri na koga se jos ceka da to postane a Goce decko bacen u treci plan...ovaj Daglas Kosta zajebite me snjim molim vas tipican Brazilac iz Shahtjora koji je pre svega fizicki domintantat dobar igrac recemo al daleko od vrhunskog...
Vidis i mene to pljuvanje tiki take nervira, ali samo zato sto je pljuju isti likovi koji su Barsu tamo 2009-11 dizali u nebesa, to mi je jako licemerno. Dok je radilo radilo je, kad je Bajern razbio Barsu odjednom nikom ne valja. Ja je isto nesto licno ne volim ali nisam je nikad ni voleo, pogotovo mi se zgadilo 2009. kad su sudije pogurale Barsu protiv Celsija, onda mi je bilo puno srce sledece sezone kad ih je Murinjo izbacio sa Interom, pa onda i Celsi 2012... i inace ne volim Gvardiolu nesto ali moram priznati da je top menadzer, svetska klasa, uz Murinja, Ancelotija i Simeonea, njih smatram trenutno vrhom evropskog fudbala. Isto sto me jako nervira i licemerno mi je pljuvanje Murinja i njegovog fudbala a dizanje Simeonea u nebesa. S tim sto su Simeoneove ekipe jos prljavije i drskije, kao i on sam. Ja ih licno volim obojicu i taj stil fudbala ali ne moze se praviti razlika izmedju njih.
Najbolje kad su igrali jedni protiv drugih Cholo i Murinjo bukvalno je bilo "evo ti loptu necu je ja",,,,Ima mnogo slicnosti ali je fora sto Cholo dize jedan Atletiko koji pre njega bio klasicna Primera Liga ekipa a on je od njih napravio najjacu ekipu u Evropi...