UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne mogu da vjerujem da neko za ono moze reci da je penal. I to sto je mazic tako dosudio ne mora po automatizmu da znaci i da je ispravno.
Sprdnja...
Ocigledno, treneri umjesto taktike bolje da pripremaju igrace kako da padaju po sesnaestercu nego da igraju fudbal.

Ja ne mogu da vjerujem da neko za ono moze reci da je penal. I to sto je mazic tako dosudio ne mora po automatizmu da znaci i da je ispravno.
Sprdnja...
Ocigledno, treneri umjesto taktike bolje da pripremaju igrace kako da padaju po sesnaestercu nego da igraju fudbal.

Ovo za mene nije penal... ali onaj mali iz Partizana se još teatralnije bacio...

U ovom trenutku i dalje ne vidim ko moze da zaustavi Barselonu..Ono sto sam video od Bajerna protiv Benfike, a i Juventusa mi ne uliva poverenje..A mislim da su oni najozbiljniji za tako nesto, a mozda i jedini koji bi mogli..PSZ i Real su ispod Barselone i cisto sumnjam da mogu da ih zaustave, ne vidim kako..Ako uopste pomenuti dvojac prodje dalje..

U ovom trenutku i dalje ne vidim ko moze da zaustavi Barselonu..Ono sto sam video od Bajerna protiv Benfike, a i Juventusa mi ne uliva poverenje..A mislim da su oni najozbiljniji za tako nesto, a mozda i jedini koji bi mogli..PSZ i Real su ispod Barselone i cisto sumnjam da mogu da ih zaustave, ne vidim kako..Ako uopste pomenuti dvojac prodje dalje..

A gledaj, objektivno si u pravu, ali u jednoj utakmici sve je moguće.
Mislim da bi Bayern u ovom trenutku bio najteži mogući protivnik Barceloni.

A gledaj, objektivno si u pravu, ali u jednoj utakmici sve je moguće.
Mislim da bi Bayern u ovom trenutku bio najteži mogući protivnik Barceloni.

Mislim da bi Uefa zelela da Barsa ponovo igra u finalu, tako da je moguce da im daju Bajerna odma u polufinalu..To je neka moja procena..Inace sam misljenja da se zreb namesta, tako da je vrlo moguce da im daju Bajerna znajuci da oni jedino mogu da ih zaustave , da se ne bi dogodilo da opet finale igraju..Sto naravno ne znaci da ce Barselona tu ispasti..Juventusa su dali odmah Bajernu, da se u startu izbegne finale od prosle godine..

Ja bi voleo da PSG osvoji, mada bice to bas tesko , bilo bi dobro da za promenu malo osvoji neki klub koji nije Barsa, Real ili Bajern.

Inace Francuzi su samo jedan jedini put uspeli da osvoje titulu prvaka Evrope 1993. i to ona generacija Olimpika sa pocetka 90ih koja je igrala i ono finale sa Zvezdom u Bariju, a to je bilo pre vise od 20 godina , sto je po meni malo i iznenadjujuce jer Francuzi su oduvek imali izuzetno jak i razvijen i klupski fudbal i jednu od najjacih liga u Evropi.

Poslednja izmena:
Mislim da bi Uefa zelela da Barsa ponovo igra u finalu, tako da je moguce da im daju Bajerna odma u polufinalu..To je neka moja procena..Inace sam misljenja da se zreb namesta, tako da je vrlo moguce da im daju Bajerna znajuci da oni jedino mogu da ih zaustave , da se ne bi dogodilo da opet finale igraju..Sto naravno ne znaci da ce Barselona tu ispasti..Juventusa su dali odmah Bajernu, da se u startu izbegne finale od prosle godine..

Gledajući parove četvrtfinala nisi daleko od istine.
Možda da otvorimo temu na teorijama zavjere?:think:
Ja bih volio finale Wolfsburg - Benfica, pa neka potpuni autsider uzme pokal.

Opet Zlatan nista kad je najbitnije...Veliki igrac na malim utakmicama mali igrac na velikim utakmicama jednsotavno nije to taj Zlatan kojeg znamo...velika karijera veliki majstor ali za mene licno nikad nemoze biti legenda bas zbog ovoga...

Opet Zlatan nista kad je najbitnije...Veliki igrac na malim utakmicama mali igrac na velikim utakmicama jednsotavno nije to taj Zlatan kojeg znamo...velika karijera veliki majstor ali za mene licno nikad nemoze biti legenda bas zbog ovoga...

Ovo sam priočitao od više ljudi i nemam pojma odakle to? Recimo za reprezentaciju je gro puta odigrao najbolje kad je bilo najbitnije. Jedinog klupskog faila mu se sjećam od nedavno kad je isključen protiv Chelsea. Sad je zabio Cityiju u četvrtfinalu LP. Lik je uzimao trofeje gdje god da je igrao, i to ne neke superkupove, nego sve naslovi prvaka ( uz ostalo naravno). Nema jedino LP, al nema ju ni Ronaldo (pravi). Možda je stvarno istina, al koje su to bitne utakmice gdje je podbacio?

Poslednja izmena:
Ja sam uživo gledao Zlatana u Milanu... i u jednoj kontri mu Seržinjo nije dodao loptu... i lik raširio ruke i 5 minuta stoji i prijeteći gleda prema Seržinju... utakmica traje, igrač prolazi kraj njega, on ništa... ludak žešći... :)

Ovo sam priočitao od više ljudi i nemam pojma odakle to? Recimo za reprezentaciju je gro puta odigrao najbolje kad je bilo najbitnije. Jedinog klupskog faila mu se sjećam od nedavno kad je isključen protiv Chelsea. Sad je zabio Cityiju u četvrtfinalu LP. Lik je uzimao trofeje gdje god da je igrao, i to ne neke superkupove, nego sve naslovi prvaka ( uz ostalo naravno). Nema jedino LP, al nema ju ni Ronaldo (pravi). Možda je stvarno istina, al koje su to bitne utakmice gdje je podbacio?

Pa kako nemas pojma brate...Koju je to veliku utakmicu resio u LS kad se lomilo jel sad ovu protiv Chelzija Chelzija ove sezone koji se raspada...Igro je za Juve Inter Barsu Milan PSG...gotovo sve vrhunske ekipe pa obrati paznju na utakmice cetvrtfinala recimo kad dodje ekipa koja je egal sa njima jednsotavno to nije taj Zlatan u najbolju ruku ima ok utakmicu sta to znaci da dobije par duela da jednu mozda jednu opasnu loptu i to je to to je za njegov starndard jako tanko...Koju je to veliku utakmicu utakmicu resio da je bila u znaku njega...Prijateljsku sa Englezima i sa Portugalom kad nije mogo protiv Ronalda?...Ono sto ja vidim na tim velikim utakmicama da je Zlatan uglavnom van igre nemoze doci do izrazaja nemoze da igra svoju igru dal je stvar mentaliteta kad su sve oci uprte u njega ili nesto drugo dali mu fali malcice ostrine dal je ipak za nijansu sporiji od vrhunskih odbrana pa nemoze ili cega vec neznam...Opet kazem veliki majstor i cenim ja njegove titule kapiram da nemoze svako da nosi ekipu kao on da je vuce do titule to je u svim Ekipama radio poredjenja radi Eto'o je napadac za velike utakmice ali zavisi od saigraca dosta i nemoze sam da vuce ekipu u ligi kao recimo Zlatan i na tim recimo uslovno malim utakmicama se i dobijaju titule...i svaka cast njemu verovatno od raspada Juge na ovamo najbolji igrac sa nasih prostora ali meni ce uvek to biti u posvesti da nije bio igrac za velike utakmice da je cesto beozpasan neutrialisan u tim utakicama kad mu se ukaze sansa niotkud opet prokocka je...I Kristijano Ronaldo je dugo bio senka sebe na tim velikim utakmicama kasnije je skroz svoju igru transformiso i podredio rezulatima pa niotkud kao duh iskoci ispred golmana i da ga i u najtezim utakmicama i jako tesko ga je osporiti zbog te cinjenice..Recimo danas Messi Robben Suarez gotovo uvek su broj jedan na terenu u tim velikim utakmicama igraju svoju prepoznatljivu igru i resavaju...

U ****** sad procitah sta sam napiso kolko sam puta samo reko velika utakmica hahahhahaha...jednostavno tamo mi deluje i dozivljavam ga bezopasno u velikim mecevima(citaj utakmicama :D ) i cekam da me demantuje dosad je to bilo sve jako tanko...Recimo kad se setim Shevchenka iz Milana kakva je to zverina bila od njega je Zlatan duplo talentovaniji ali kakav karakter kakav heroj kad got treba dace ga dal iz 16 iz jedne sanse dal sa 30 metara svi su strahovali od njega...Zlatana nikad tako nisam dozivljavo i mislim da ga ni vrhunski protivnici neodizvljavaju tako...

EURO 2004 protiv Italije onaj gol petom. Taj je gol praktički poslao Talijane doma. U dodatnim kvalifikacijama u porazu protiv Portugala je zabio 2 gola. Jbg, Ronaldo je zabio 3. To je također bitna utakmica. To je ovako što se sjećam iz glave. Morao bi guglat da nađem kakav mu je skor protiv Intera, Milana, Juvea i sl. dok je bio u Italiji, Reala, Atletica, Valencije isl. dok je bio u Španjolskoj. A u Ligi prvaka nije baš da je igrao za najjače momčadi tj. favorite natjecanja, osim dok je bio u Barceloni. Ali Zlatanovo vrijeme u Barci je posebna priča. Dosta problema je tu bilo.

Ma sve je to meni nekako tanko...Nije u Evropi igro za favorite broj jedan ali su to sve jaki klubovi i ja nesto nevidjoh da ih je on povuko kad se lomilo...Generalno u LS opet govorim u tim velikim utakmicama to nije taj Zlatan...

- - - - - - - - - -

A to se od njega ocekuje...Ovo je moje misljenje tako ga ja nekako dozivljavam...

Kazem ako prodju dalje Barsa,Real,PSZ i Bajern, moja predvidjanja polufinala su Barsa-Bajern i PSZ-Real..

Da Barselona ne dodje opet u situaciju da moze da osvoji titulu,dace im Bajerna u polufinalu koji po meni generalno trenutno jedini moze da ih zaustavi..Mogli su i ranije, ali nece da ih medjusobno ukrstaju pre polufinala..Trio Barselona-Real-Bajern se vec godinama ne sastaju pre polufinala, ajde pogledajte samo matematicki kolika je verovatnoca za tako nesto?

Juventusa su odmah eliminisali dodelivsi im Bajerna, za svaki slucaj da se ne ponovi finale od prosle godine..Tu nema nista slucajno i nisu teorije zavere, vec ciste logike..A pomenuti trio nikada nece ukrstati pre polufinala zbog finansijskog profita to je valjda svima jasno..

Naravno ova predvidjanja padaju u vodu ako neko od favorita ispadne u cetvrtfinalu, ali ako svi prodju ja vam kazem sta ce biti :)

- - - - - - - - - -

Ja bi voleo da PSG osvoji, mada bice to bas tesko , bilo bi dobro da za promenu malo osvoji neki klub koji nije Barsa, Real ili Bajern.

Inace Francuzi su samo jedan jedini put uspeli da osvoje titulu prvaka Evrope 1993. i to ona generacija Olimpika sa pocetka 90ih koja je igrala i ono finale sa Zvezdom u Bariju, a to je bilo pre vise od 20 godina , sto je po meni malo i iznenadjujuce jer Francuzi su oduvek imali izuzetno jak i razvijen i klupski fudbal i jednu od najjacih liga u Evropi.

Bice jako tesko da PSZ osvoji, vidis mucili su se kuci sa Sitijem , koji je nikad slabiji u poslednjih par godina, bar po formi..Bice tesko da ih prodju ali videcemo..PSZ ima jak i dobar tim,ali malo jakih utakmica u nogama, francuska liga je nikad slabija, prosetali su se njom..Jedine utakmice gde neko moze da im konkurise su u Ligi Sampiona, a tu vec dosta nisu skinuli nekog jaceg (tu ne racunam pobede u grupnoj fazi gde je daleko manji ulog nego sada)..Fali im konkurentnost u svojoj ligi da bi jos vise ojacali.

- - - - - - - - - -

Bice jako tesko da PSZ osvoji, vidis mucili su se kuci sa Sitijem , koji je nikad slabiji u poslednjih par godina, bar po formi..Bice tesko da ih prodju ali videcemo..PSZ ima jak i dobar tim,ali malo jakih utakmica u nogama, francuska liga je nikad slabija, prosetali su se njom..Jedine utakmice gde neko moze da im konkurise su u Ligi Sampiona, a tu vec dosta nisu skinuli nekog jaceg (tu ne racunam pobede u grupnoj fazi gde je daleko manji ulog nego sada)..Fali im konkurentnost u svojoj ligi da bi jos vise ojacali.

Nazalost nista od PSZa :(

Uh daleko je Francuska liga od slabe , tu je Monako, Lion koji se polako vraca, odlicna Nica ove sezone predvodjena Ben Arfom, Ren takodje igra dosta dobro (iako nema bas kontinuitet i dosta su nepredvidivi) , St Etjen je vec standardan pri vrhu vec godinama unazad, Lil takodje, zatim gde je recimo jedan Olimpik Marsej, Bordo........takodje tu su i oni timovi kao Monpelje, Bastija, Gazelek Ajacio, Lorijen koji suizuzetno jaki na domacen terenu, tako da francuska liga je oduvek bila jedna od top liga u Evropi, sad sto se PSZ izdvojio je druga prica.

Ako tako gledas onda su recimo i Bundes liga i spanska Primera isto "slabe"i Kalco , jer i pre pocetka sezone svi su uglavnom znali da ce novi stari prvak biti Bajern ili u Spaniji Barsa (eventualno mozda Real ili Atletiko ih iznenade).

Nazalost uglavnom sve te vodece evropske lige su postale jako dosadne i nezanimljive za gledanje i izgubile su svaku draz neizvesnosti (izuzetak posle dugo vremena je recimo Premijer liga ove godine i fantasticni Lester , a i Totenhem) , takodje recimo i ruska Premijer liga koja vec godinama unazad spada medju najjace lige u Evropi je isto ove godine izuzetak (gde su se na vrhu uglavnom smenjivali CSKA i Zenit poslednjih godina) jer pored Lestera , ekipa Rostova je ove godine najprijatnije iznenadjenje u evropskom fudbalu.

Nazalost nista od PSZa :(

Uh daleko je Francuska liga od slabe , tu je Monako, Lion koji se polako vraca, odlicna Nica ove sezone predvodjena Ben Arfom, Ren takodje igra dosta dobro (iako nema bas kontinuitet i dosta su nepredvidivi) , St Etjen je vec standardan pri vrhu vec godinama unazad, Lil takodje, zatim gde je recimo jedan Olimpik Marsej, Bordo........takodje tu su i oni timovi kao Monpelje, Bastija, Gazelek Ajacio, Lorijen koji suizuzetno jaki na domacen terenu, tako da francuska liga je oduvek bila jedna od top liga u Evropi, sad sto se PSZ izdvojio je druga prica.

Ako tako gledas onda su recimo i Bundes liga i spanska Primera isto "slabe"i Kalco , jer i pre pocetka sezone svi su uglavnom znali da ce novi stari prvak biti Bajern ili u Spaniji Barsa (eventualno mozda Real ili Atletiko ih iznenade).

Nazalost uglavnom sve te vodece evropske lige su postale jako dosadne i nezanimljive za gledanje i izgubile su svaku draz neizvesnosti (izuzetak posle dugo vremena je recimo Premijer liga ove godine i fantasticni Lester , a i Totenhem) , takodje recimo i ruska Premijer liga koja vec godinama unazad spada medju najjace lige u Evropi je isto ove godine izuzetak (gde su se na vrhu uglavnom smenjivali CSKA i Zenit poslednjih godina) jer pored Lestera , ekipa Rostova je ove godine najprijatnije iznenadjenje u evropskom fudbalu.

šta se praviš blesav? naravno da je francuska liga golo *****, kad im svi timovi sem psž-a poispadaju još na jesen. to se špancima, nemcima i englezima ne dešava.

Barsa nista nije odigrala u prvom poluvremenu...nisu uputili suta kao nesto dodaju se na svojoj polovini kakav posed kakve ***** materine najjace podatak u prvih 15ak minuta ovaj komentator govori posed lopte gotovo 80% a atletiko imo 3 opasna suta na gol...Barsin pristup igri kao nasoj reprezentaciji lol a kad im Atletiko stisne zadnju linije neznaju kako da iznesu loptu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back